Şimdi Ara

TOSHIBA SATELLITE M70-160 hakkında herşey (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
58.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet bimeks kataloglarından ve internet sitesinden m70-160 ı çıkarmış stokta kalan bir bimeks biliyormusunuz izmirdeyim yarın bornovadaki bimeks e gidicem sorucam sanırım 1 tane varmış fakat 2 tane lazım
  • bende yaklaşık 15 gün önce bimeksten m70-160'ımı aldım. ilk formatımı da attım fakat bana verilen cd ile kurmaya kalktığımda disk bölümleme işini nasıl yapacağımı bulamadım.cd yi taktığımızda advanced user kullanımı için olan alanı çok saçma buldum.çok fazla çözemedimde.bi bilgisi olan varsa cevap bekliyorum.....

Bu arada forumu çok fazla okuyamadım ama okuduğum kadarıyla m70-160'ta bana artı olarak 512mb ram çanta falan hediye ettiler..kimsede duymadım sizdede böylemiydi yoksa ben satıcının yannışlığına mı denk geldim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkercakin -- 26 Haziran 2006; 20:16:40 >
  • recovery cd de expert kullanıcı yı seçeceksin sonra norton ghost çalışmaya başlar
    to partition ı seç
    kuracağın partition ı seç
    sonra cd drive ı seç
    ordan dosyayı seç (2 tane var türkçe ve ingilizce kurulum)
    başlat
    bu sayede D: partitiona bişey olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playdead -- 27 Haziran 2006; 7:31:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkercakin

bende yaklaşık 15 gün önce bimeksten m70-160'ımı aldım. ilk formatımı da attım fakat bana verilen cd ile kurmaya kalktığımda disk bölümleme işini nasıl yapacağımı bulamadım.cd yi taktığımızda advanced user kullanımı için olan alanı çok saçma buldum.çok fazla çözemedimde.bi bilgisi olan varsa cevap bekliyorum.....

Bu arada forumu çok fazla okuyamadım ama okuduğum kadarıyla m70-160'ta bana artı olarak 512mb ram çanta falan hediye ettiler..kimsede duymadım sizdede böylemiydi yoksa ben satıcının yannışlığına mı denk geldim?

yok dostum m70-160 zaten 512 ram hediyeli veriliyorr
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTeN

quote:

Orjinalden alıntı: MeTeN

Selam arkadaşlar
    bugün eve adsl bağlantısı yaptırdım(modem-->airties rt 210)
    kablosuz olarakta m70 160 ı ayarladım
    bır süre sonra modemin altı bayağı ısındı
    kablosuz bağlantıda kesilmeler oldu
    reset yaptığımda sayfayı açıyor ama 1 dk sonra tekrar bağlantı sorunu oluyor
    masaüstünde problem yok
    modemmi yoksa wireless mi arızalıdır
    yada başka bir problemmi vardır nasıl anlayabilirim

Birde aklıma şimdi geldi
    laptop un bataryası biraz zayıf bundanda olabilirmi (aha bitti sinyali geldi)
    ama şuan modemin dibinden yazıyorum
    buda neden olabilirmi sizce
    ---------------
    EDİT:

sorun laptop pille çalışırken oluyor
    şarja bağlı iken sorunsuz çalışıyor

aramada yaptığımda benimle aynı sorunu bulunan bir arkadaş şöyle bir çözüm bulmuş olduğunu gördüm

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=4943477&go=last

Çağatay ın yardımlarıyla

Tam olarak şöyle.....
    1-Aygıt yöneticisinden
    2-ağ bağdaştırıcıları
    3-wireless---> sağ tıkla
    4-Advanced kısmında--->property altında
    5-power management i tıkla
    Yan tarafında ki value nin altını tıkla(orası boş olsun) ve onunda altındaki güç seviyesini highest değerine getir

Tamam de çık
    Sorun düzeldi

Kusura bakma @MeTeN, uzun süredir foruma giremediğim için yeni okudum mesajı. Sorununun düzeldiğine çok sevindim

• son 2-3 gün içinde bimeks e gideniniz varmı bugün gidemedim bir sürü işim çıktı m70-160 kalmışmıdır ellerinde 2 adet fazladan almam gerenk te izmir şubeleri olursa çok daha ii olur
  • kızılejder abi kolleksiyonmu yapıyon imzandaki aletleri gördünde
  • yaw m70-160 için 9 ya da 12 cell batarya bulan var mı?
  • m 70-160 dün sahip oldum ses sistemi gercekten müthiş performansıda güzel harbiden kalitali cihaz dvd rom da çok sağlam tavsiye ederim pişman omazsınız bendeki cihaz sorunsuz...
  • Herkes makinasından memnun anlaşılan
    topik dibe vurdu
    millet neleri yapıp neleri yapamadığınızı yazın bari
  • Ben hicbir testi yapamadim cunku tatil moduna biraz erken gectim :) Sunu soyleyebilirim ki bu makine gercekten ama gercekten harika. Teknolojide hic gelisme olmayacagini bilsem, bu makineden 4 5 tane daha alir saklardim valla. O kadar guzel bir alet..

Yaklasik 20 25 son cikan oyunlardan aldim, hepsinin grafik ozelliklerini köklüyorum, buna ragmen bana misin demiyor. AA maksimum 4X acik oluyor ama bu bile harika. Ne bir takilma, ne bir FPS, QuakeIV'yi bile High detail oynuyorum (bir de ultra detail var ama o artik aşmış bir durum)

DVD okuma, yazma sorunsuz; bir DVD'yi sorunsuz bir sekilde dusuk hizda 10Dk'da falan yazabiliyorum, arka planda hissettirmiyor zaten. Ekran kalitesine gelince, aksamlari parlakligi azaltip kullaniyorum, renkler cok canli ve kaliteli. Ozellikle film izlerken ve oyun oynarken inanilmaz. Ekran 15.4" ama benim evdeki 17" samsung kadar kaliteli bir goruntusu var. Zaten HD Ready olarak geliyor. 100hz'e cikamiyor ama 800x600'de ciktigi icin oyunlarda hic sorun olmuyor. Zaten 80 kusur hz'de cok iyi internet, office vs icin..

Klavyesine gelince, gercekten cok rahat, yumusak ve tuslarin yerleri cok iyi dizayn edilmis. 10 parmak sorunsuz yazabiliyorsunuz. Ekstra tuslarin yerleri de gayet guzel. Touchpad'i de ergonomik; gerci ben wireless fare kullaniyorum ama yine de toucpad'i de is goruyor gayet sorunsuz)

Ses sistemi harman / kordon, kalitesini bilen biliyor zaten. Ancak Winamp'te falan estra plug-in yuklersek daha kaliteli bir ses aliyoruz. Ses kalitesi beni tatmin ediyor.

Hard diski 80GB SATA, zaten ismi yetiyor. Okuma ve yazma hizi gercekten cok iyi. Sessiz calisiyor ve cok isinmiyor (40 derece civari calisiyor)

Sogutma sistemi de gercekten cok iyi calisiyor m70 160'in. Guc ayarlarindan islemci ayarini "otomatik" sogutma sistemini de "pil optimasyonu" olarak ayarlarsaniz sarji 2 saatten fazla gidiyor. Ama genelde gucte calistiriyorum. Icinde Ati x700 gibi bir canavar oldugu icin dogal olarak daha fazla sarj beklememek lazim.

512 + 512 ddr ram'ler olmazsa olmazlarindan notebook'un. cunku idle da bile 550mb kusur ram riyor, 15 program acik falan gerci ama yine de ram'i cok kullaniyor windows. 1gb kusur olmasi sorunsuzlastiriyor.

Islemcisine gelince, pek bir sey yazmaya gerek var mi bilmiyorum. Centrino'nun en son modeli, Sonoma, hizi gercekten ama gercekten cok iyi. Simdi $1000'lik dizustulerde bile "core duo" var gerci ama, bilgisayarin genel ozellikleri "core duo neden degil" dedirtmiyor. Ha satarken "Core duo'lu notebook" diye satamayacaksiniz belki ama, bu yorumlari okutsaniz zaten kosa kosa gelir alirlar :)

Test sonuclarini matematiksel olarak veremiyorum ama sunu diyorum israrla: Bu notebook'u hala alabilme sansiniz varsa yani bir yerlerde belki yurtdisinda vs alabiliyorsaniz dusunmeden alin. Hatta Turkiye'de ikinci elini bulursaniz yine alin. Bulamazsaniz da muhakkak Toshiba notebook alin M70 serisi olsun, gercekten paranizin hakkini kurusu kurusuna veriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGuardian -- 8 Temmuz 2006; 14:30:02 >

• laptop un hdd ısısı 56 olması normalmi???
    everest le baktım
    oyun oynarken Allah bilir kaça çıkıyordur
    50 nin altına hiç düşmüyor
    everesttede hdd dışındakilerin ısısını göremiyorum
    TheGuardian 40 derece diyo yaff
    bu ısı değerleri kaçtan sonra risk taşır bilgisi olan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGuardian

Ben hicbir testi yapamadim cunku tatil moduna biraz erken gectim :) Sunu soyleyebilirim ki bu makine gercekten ama gercekten harika. Teknolojide hic gelisme olmayacagini bilsem, bu makineden 4 5 tane daha alir saklardim valla. O kadar guzel bir alet..

Yaklasik 20 25 son cikan oyunlardan aldim, hepsinin grafik ozelliklerini köklüyorum, buna ragmen bana misin demiyor. AA maksimum 4X acik oluyor ama bu bile harika. Ne bir takilma, ne bir FPS, QuakeIV'yi bile High detail oynuyorum (bir de ultra detail var ama o artik aşmış bir durum)

DVD okuma, yazma sorunsuz; bir DVD'yi sorunsuz bir sekilde dusuk hizda 10Dk'da falan yazabiliyorum, arka planda hissettirmiyor zaten. Ekran kalitesine gelince, aksamlari parlakligi azaltip kullaniyorum, renkler cok canli ve kaliteli. Ozellikle film izlerken ve oyun oynarken inanilmaz. Ekran 15.4" ama benim evdeki 17" samsung kadar kaliteli bir goruntusu var. Zaten HD Ready olarak geliyor. 100hz'e cikamiyor ama 800x600'de ciktigi icin oyunlarda hic sorun olmuyor. Zaten 80 kusur hz'de cok iyi internet, office vs icin..

Klavyesine gelince, gercekten cok rahat, yumusak ve tuslarin yerleri cok iyi dizayn edilmis. 10 parmak sorunsuz yazabiliyorsunuz. Ekstra tuslarin yerleri de gayet guzel. Touchpad'i de ergonomik; gerci ben wireless fare kullaniyorum ama yine de toucpad'i de is goruyor gayet sorunsuz)

Ses sistemi harman / kordon, kalitesini bilen biliyor zaten. Ancak Winamp'te falan estra plug-in yuklersek daha kaliteli bir ses aliyoruz. Ses kalitesi beni tatmin ediyor.

Hard diski 80GB SATA, zaten ismi yetiyor. Okuma ve yazma hizi gercekten cok iyi. Sessiz calisiyor ve cok isinmiyor (40 derece civari calisiyor)

Sogutma sistemi de gercekten cok iyi calisiyor m70 160'in. Guc ayarlarindan islemci ayarini "otomatik" sogutma sistemini de "pil optimasyonu" olarak ayarlarsaniz sarji 2 saatten fazla gidiyor. Ama genelde gucte calistiriyorum. Icinde Ati x700 gibi bir canavar oldugu icin dogal olarak daha fazla sarj beklememek lazim.

512 + 512 ddr ram'ler olmazsa olmazlarindan notebook'un. cunku idle da bile 550mb kusur ram riyor, 15 program acik falan gerci ama yine de ram'i cok kullaniyor windows. 1gb kusur olmasi sorunsuzlastiriyor.

Islemcisine gelince, pek bir sey yazmaya gerek var mi bilmiyorum. Centrino'nun en son modeli, Sonoma, hizi gercekten ama gercekten cok iyi. Simdi $1000'lik dizustulerde bile "core duo" var gerci ama, bilgisayarin genel ozellikleri "core duo neden degil" dedirtmiyor. Ha satarken "Core duo'lu notebook" diye satamayacaksiniz belki ama, bu yorumlari okutsaniz zaten kosa kosa gelir alirlar :)

Test sonuclarini matematiksel olarak veremiyorum ama sunu diyorum israrla: Bu notebook'u hala alabilme sansiniz varsa yani bir yerlerde belki yurtdisinda vs alabiliyorsaniz dusunmeden alin. Hatta Turkiye'de ikinci elini bulursaniz yine alin. Bulamazsaniz da muhakkak Toshiba notebook alin M70 serisi olsun, gercekten paranizin hakkini kurusu kurusuna veriyor..

gerçekten buna değen bir makine
    Yalnız bana göre tek kusuru 6-cell'lik pilin biraz erken bitmesi. Bu da 9 ya da 12 cell'lik bir batarya alınarak çözülebilir.

• 12cell 'lik bir bataryayi gorsem hic dusunmeden alirim. Nerede satiliyor acaba? m70 160'imizla birebir uyumlu, istanbul'da bulabilir miyiz acaba?..
  • Bu modellerin sadece 6 cell ve 8 cell batarya opsiyonları vardır. Toshiba europe sitesine girerseniz görebilirsiniz.
    6 cell 4000mAh
    8 cell 4300mAh yani çok farketmiyor.

Ama 3rd party başka piller olabilir energizer gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: playdead

Ama 3rd party başka piller olabilir energizer gibi.

Farketmez o da olur.
  • arkadaslar bu aletten kalmismidir acaba bende almak istiyorum da bimeks sitesinden kaldirmis bu makinayi eger varsa 512 ram hediyesi devam ediyo mu
    bilgilendirirseniz sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ealii

arkadaslar bu aletten kalmismidir acaba bende almak istiyorum da bimeks sitesinden kaldirmis bu makinayi eger varsa 512 ram hediyesi devam ediyo mu
    bilgilendirirseniz sevinirim...

En iyisi telefon açmalısın
  • 5-6 gün önce sormuştum izmir bimekslerde vardı, niye bitiriyolar bu aleti az getirmişler çok ii alet halen daha satılabilirliği yüksek
  • arkadaslar bende de wireless sureklii kopuuuuyoo acaba pc den mi yoksa modemden mi kaynaklanıııo
    bide bu harddisk ısısına nerden bakııosunuzz yaa işlemci ısısınaa

bide benimm makinanın touch pad kısmıı baya ısınıııoo hatta kucaagımdaykenn yanıııomm kullanamııom normalmi buu neden bole oluuo yada
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.