Şimdi Ara

TOSHIBA SATELLITE M70-160 hakkında herşey (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
58.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: neolazi

hangi cep telefonlarında oluuoo buuu

62 30i de varmı bole bi ozellikkk

quote:

bende SE (sony ericsson) W880İ cep tel var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electronics -- 28 Temmuz 2006; 9:50:19 >
  • arkadaslar dell marka laptop wireless modemlerden 3 tane bulurken benim toshiba 1 tane buluyor o da kendi modemim acaba bunun sebebi nedir?
  • Arkadaşlar selamlar. sizden önemle bir ricaam var. neolur şu recovery dvd konusunu bilen bi arkadaş detaylı bir şekilde anlatsın. Bunun yüzünden sabit diskimin tamamını formatlayıp verilerimi kaybettim. Allahtan r-studio diye bi programla çoğunu kurtardım. Bu uzman mod nasıl çalışır kurcaladım ama işin içinden çıkamadım. Önce imaj istiyor dvdden gösteriyorum partition olarak diskin tam yarısını görüyor ama benim diskimin oranları farklı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar bir sorum olacak bende m70 162 war orjinal cd sinden ürün kurtarma cd si ile kurulan windowstan diski nasıl ikiye bölebilirim
  • yok mu şu expert modda format atmayı bilen bi yardımcı olsanız
  • bende daha yeni m70 160 aldım ama bir sorunum var herkesin gördüğü wıreless leri benim laptop görmüyor daha öncede benim toshıba m40x vardı o wırelessleri görür mü nasıl yapıcam acil yardım ederseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar expert mode dan recovery konusunda,

Ben problemsiz yaptım ama bütün adımları hatırlamıyorum. Hatırladığım kadarıyla yazayım gerisini mantıkla bulursunuz

Eğer makinanızı ilk aldığınız gibi 2 partition varsa expert mode da 2. sine dokunmadan 1. üzerine recovery yapabiliyorsunuz:

-Bunun için recovery CD ile boot ettiğinizde expert mode u seçin
    -image to partition seçin
    -karşınıza 2 partition gelecek burada dikkatli olmanız lazım C: D: gibi drive isimleri yazmıyor hatırladığım kadarıyla üzerine recovery yapacağınız partition seçin.
    - sonra recovery yapacağınız dosyayı soruyor burdada 2 tane dosya var biri ingilizce diğeri türkçe windows için birini seçeceksiniz
    - Sonra onaylayıp işlemi başlatıyorsunuz.

Daha önce biraz daha ayrıntılı yazmıştım aratıp bulabilirsiniz.

Bir başka arkadaşta recovery CD kullanarak makinada bir partition varken 2. sinin nasıl oluşturulacağını yazmıştı

• wireless konusunda,

Wireless bu makinaların kronik sorunu. Makinada 802.11b (11Mbit/s) problemsiz çalışıyor. Ama makinayı bu protokole zorlamak lazım. Yapılışını bu forumda bulabilirsiniz. (kısaca device managerda wireless adaptörün advance settings lerinde 2 yerde 802.11b only diyorsunuz)
    Makinanın wireless ının problemsiz hatta mükemmel olduğunu söyleyen bir çok kişi settings lere bakarsa 802.11b ye zorlandığını görür. Bu şu andaki ADSL bağlantınızı (genelde 256 yada 1024Kbit/s) kullanmaya fazlasıyla yeterlidir. (11MBit/s > 1024Kbit/s)

Ama ben başka bir bilgisayarla wireless dosya aktarımı da yapıcağım derseniz o zaman yaklaşık 5 kat daha hızlı olan 802.11g (54Mbit/s) protokolününde çalışmasını beklersiniz.

Ama arkadaşlar işte bu protokol bu makinada donanımsal olarak problemli! (Korkmayın çözümü servisde)

LCD ekranın elektronik devreleri ekranın arkasında bulunan (içinde) wireless antenini etkiliyor ve 802.11g protokolünün verimsiz çalışmasına neden oluyor. (Bağlanamama, sık sık kesilme, hızın düşmesi gibi)

Makinanızı iyi bir toshiba servisine götürürseniz ve derdinizi iyi anlatabilirseniz;
    Toshibanın bu iş için geliştirdiği çözümü uyguluyorlar. (ekranı açıp LCD elektroniği ile wireless anten arasına özel yapım ince bir metal folyo konuluyor, bu sinyallerin birbirini etkilemesini engelliyor. - ayrıca driver da değişiyor). Bundan sonra 802.11g de problemsiz çalışıyor.

Ama derdinizi iyi anlatmanız lazım yoksa donanımsal bir şey yapmadan 802.11b ye ayarlayıp tamam wireless iyi çalışıyor da diyebilirler. Bir çok kişi de bunu ömrü boyunca anlamaz ihtiyaç da duymaz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playdead -- 11 Ağustos 2006; 9:24:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: playdead

wireless konusunda,

Wireless bu makinaların kronik sorunu. Makinada 802.11b (11Mbit/s) problemsiz çalışıyor. Ama makinayı bu protokole zorlamak lazım. Yapılışını bu forumda bulabilirsiniz. (kısaca device managerda wireless adaptörün advance settings lerinde 2 yerde 802.11b only diyorsunuz)
    Makinanın wireless ının problemsiz hatta mükemmel olduğunu söyleyen bir çok kişi settings lere bakarsa 802.11b ye zorlandığını görür. Bu şu andaki ADSL bağlantınızı (genelde 256 yada 1024Kbit/s) kullanmaya fazlasıyla yeterlidir. (11MBit/s > 1024Kbit/s)

Ama ben başka bir bilgisayarla wireless dosya aktarımı da yapıcağım derseniz o zaman yaklaşık 5 kat daha hızlı olan 802.11g (54Mbit/s) protokolününde çalışmasını beklersiniz.

Ama arkadaşlar işte bu protokol bu makinada donanımsal olarak problemli! (Korkmayın çözümü servisde)

LCD ekranın elektronik devreleri ekranın arkasında bulunan (içinde) wireless antenini etkiliyor ve 802.11g protokolünün verimsiz çalışmasına neden oluyor. (Bağlanamama, sık sık kesilme, hızın düşmesi gibi)

Makinanızı iyi bir toshiba servisine götürürseniz ve derdinizi iyi anlatabilirseniz;
    Toshibanın bu iş için geliştirdiği çözümü uyguluyorlar. (ekranı açıp LCD elektroniği ile wireless anten arasına özel yapım ince bir metal folyo konuluyor, bu sinyallerin birbirini etkilemesini engelliyor. - ayrıca driver da değişiyor). Bundan sonra 802.11g de problemsiz çalışıyor.

Ama derdinizi iyi anlatmanız lazım yoksa donanımsal bir şey yapmadan 802.11b ye ayarlayıp tamam wireless iyi çalışıyor da diyebilirler. Bir çok kişi de bunu ömrü boyunca anlamaz ihtiyaç da duymaz!

bu wireless problemi tüm satellite m70 modellerinde var deil mi?

• bildiğim kadarıyla çoğunda var üretim aşamasında farkedilmemiş sonradan çözüm geliştirmişler.
  • m70-160 ı 3 aydır falan kullanıyorum laptop kayda değer bişe yapmadan bile 60 derece oluo tabi bu hd sıcaklıı sizde de bolemi yoksa anormal bi durum mu war bide bunun bi çözümü warmı bana biraz fazla gibi geldi
  • 60 çok yüksek değil. Ayrıca yaz aylarında malum makinalar fazla ısınıyor. HDD Sıcaklığı 70 - 75'i bulursa anormal

quote:

Orjinalden alıntı: yy58yy

m70-160 ı 3 aydır falan kullanıyorum laptop kayda değer bişe yapmadan bile 60 derece oluo tabi bu hd sıcaklıı sizde de bolemi yoksa anormal bi durum mu war bide bunun bi çözümü warmı bana biraz fazla gibi geldi
  • saol ya bende telaş oluodum bide program 55 de uyarı veriodu o daha bi stress edio
  • Sen notebook Hardware Control'e bakma. Rica ederim

quote:

Orjinalden alıntı: yy58yy

saol ya bende telaş oluodum bide program 55 de uyarı veriodu o daha bi stress edio
  • arkadaşlar bende m70-193 modeline sahibim. Bilgisayarımın açılış hızında farkedilir bir değişme oldu baya yavaş açılıyor şimdi bu yavaşlama neden olur bileniniz var mı?
  • windowsa format at benimki yavaşladığında aatıyodum düzeliyordu bir dene
  • azönce core duolarla sonomalar arasındaki kıyaslamaya baktım da core duo 1.66 performans olarak sonoma 2.13 ghzı geçer diolar gerçekten bukadar fark varmı çift çekirdeklilerle sonoma arasında valla bunu görünce keşke çift çekirdekli falan alsaydım die geçirdim içimden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ealii -- 27 Ağustos 2006; 12:16:10 >
  • merhbalar ya bu ekrankartının enson sürücüsünü nereden bulabilirim notebook için olanından bulamıyorum bilen arkadaş bi link werebilir mi?
  • arkadaslar bendede bu pc den war gecen format attım ..cd leride kayıp.pil durumunu gosteren bi program war ekranın gücünü kısabilen uzun ömür-sunu-normal-yuksek güç-tam güç seçenekleri war.saatin yanında pil simgesi war.bu programı nereden bulabilirim olan arkadaslar programın ismini veya programı yollarlarsa sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.