Şimdi Ara

TOSHIBA SATELLITE M70-160 hakkında herşey (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
58.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam millet Toshiba M70 160 sahibiyim. İlk çıktığı günlerde aldım eski bi kullanıcısıyım
    Ne yazıkki bu forumu geç keşfettim. Sorunlarımı paylaşmak için geç mi kaldım ordamısınız???
  • Arkadaşlar mümkünse süper pi 1m testinin kaç saniye olduğunu yazabilirmisiniz??
  • arkadaşlar ben 6-7 aydır bu laptopu kullanıyorum. ama son zamanlarda açılırken mavi ekran üzerinde beyaz yazılar çıkıyor. ve restart edıyor. bunu 5-6 kez yapıyor. windows yuklenemıyor. bayram tatılınde bımekse götürdüm. aadam zorladı zorladı hata vermedı. tekrar recovery yap dedi. yaptım. bugun yine zor bela açtım. çökerse bilgilerimizi de kurtaramıyorum. bu hata ile ilgili yardımı olacak var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurt0146

arkadaşlar ben 6-7 aydır bu laptopu kullanıyorum. ama son zamanlarda açılırken mavi ekran üzerinde beyaz yazılar çıkıyor. ve restart edıyor. bunu 5-6 kez yapıyor. windows yuklenemıyor. bayram tatılınde bımekse götürdüm. aadam zorladı zorladı hata vermedı. tekrar recovery yap dedi. yaptım. bugun yine zor bela açtım. çökerse bilgilerimizi de kurtaramıyorum. bu hata ile ilgili yardımı olacak var mı

Mavi ekran hataları donanım veya yazılım kaynaklı olabilir. Tam olarak ne hatası verdiğini söylersen belki yardımcı olabiliriz. Bu arada bilgilerini bi Dvd ye yedeklesen iyi olur
  • İLK HATADAN SONRA WİNDOWS BU RAPORU VERDİ.

Error type : Windows stop error (A message appears on a blue screen with error code information)
    Solution available? : No (see Next steps)
    What does this error mean? : Windows has encountered an error from which it cannot recover and needs to restart
    Cause : Unknown device driver
    Computer symptoms : A message appears on a blue screen with error code information (for example: e.g. 0x0000001E, KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED)
    Additional steps for you to take : Important: Please continue to send error reports so analysts at Microsoft can study and try to correct the problem as quickly as possible

İKİNCİ HATADAN SONRA WİNDOWS BU RAPORU VERDİ.

Error type Windows stop error (A message appears on a blue screen with error code information)
    Solution available? Yes
    What does this error mean? You received this message because a device driver installed on your computer caused the Windows operating system to stop unexpectedly. This type of error is referred to as a "stop error." A stop error requires you to restart your computer.
    Cause A video adapter device driver
    Computer symptoms A message appears on a blue screen with error code information:

STOP 0x000000EA THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER
    - or -
    STOP: 0x100000EA THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER_M

Valla yardımcı olursanız sizin için dua ederim. gerçekten bu konuda yardıma ihtiyacım var

• Dostum Sanırım Ekran kartı driver güncellemesi yapman gerekiyor. Aşağıdaki linkleri bi oku.

http://support.microsoft.com/kb/275678/tr

http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/windowsserver2003/tr/library/ServerHelp/fc8efbed-4ea6-4068-9f55-40801292ec6d.mspx?mfr=true

bunu kurunca sorunun çözülmesi lazım. Bu bahaneyle bende kurmuş oldum
    29/08/2006 da çıkan en son ekran kartı driveri.

http://support.toshiba-tro.de/tools/SatellitePro/spm70/xp/display-xp-8203.zip

Umarım yardımcı olabilmişimdir..

• kurulmuyor. hata verıyor. driver guncelleden de yaptım orda da hata verdı
  • UBUNTU kullanan var mı?
  • Ağ Denetleyicisi,
    Büyük Depolama birimi denetleyicisi
    Video Denetleyicisi
    Video Denetleyicisi(VGA uyumlu)

Arkadaşlar bu driverlar acil lazım...!!!!
  • arkadaslar benim laptop bu aralar sorunsuz calısıoo
    sadece gecen gun nfs carbon oynarken birden kapandı kendi kendine vede bi beş dakka acılmadı
    baya korktum birasda yanık kokusu gibi bişey geldi cunku
    ama simdi biproblem yok

ilk sorum bu neden olmus olabilir ramin 512 olmasından kanaklanıoo olabilirmii

2) bu makineyii suan satsak kac para eder

3)bide 1024 ram alıp kendimiz takamazmıyız takarsak ne olur
    vede onerebileceiiniz bi ram marka vede model varmıı
  • Arada bır oyle kıtlenmesı normal, grafik kartin cok isinmistir vs merak etme bu urunler bunlara karsi dayanikli sorun cikmaz. Su an 1500 YTL nakite satabilirsin. 1024 ram alip takabilirsin. Bende 2x512 ram vardi simdi 2x1gb dual ddr 533hz yaptim bir sorun yok. Kingston ve Twinmos marka bellekleri oneririm
  • tesekkurler verdiin bilgiler içinnn ram 2 tane 1 gb takmayıp 1 tame 512 dururken 1 tanede 1 gb taksak herhangi bi sorun olur mu
    vede uzerindekiyle uyumlu takmak gerekirmi(533veya 667 vs gibi ozelliklerde)
  • bide ben bu makinadakii ses kartıyla ilgili bilgisi olan arkadaslardan rica ediiorum bizide bi bilgilendirsinler

bu ses kartı nedir nasıdırr hangi seviyedeki sistemleri destekleyebilirler
    ornek philips mms430,logitec z2300, creative i-trigue l3800 gibi sistemleri sorunsuz kullanabilirmiyizzz
  • nerde bu m70-160 cılar yawww
  • ben burdayım...
  • sen burdası ama sorularım halen cevapsızz beklemedee
    :)))))
  • m70 sahibi olanlar size bi sorum ocak bendede bitane toshiba m70 var 100gb hdd 128 ekran kartı centrino 1.8
    eee bütün m70lerin özellikleri farklımı oluyo benim laptop ne simdi iyimi bu makina?şuan sıfırı nekadar
  • seninki m70-159 modeli vede 160 kadar iyi olmasada iyi bir laptop
    suanda sıfırıı yok o yusden fiyatıda yok
  • evet arastırdım m70 162 modeliymiş.laptopun arkasındada öyle yazıyor
  • daha once arkasına bakmamı olman yani modelini bilmememn de garip:D
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.