Şimdi Ara

TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
15
Favori
45.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melihgezer

quote:

Orijinalden alıntı: Meteormta

gta IV bile bende feci bağımlılık yapıyor, GTA V i düşünemiyorum

oyunu satın alıp online oynamak istiyorum fakat bu aralgame in yaptığı ayıp krize neden oldu,cok pahalı geldi ulkeye

Aynen öyle , nuveem'den 80 lira civarına alınabiliyor. Ya da benim yaptığım gibi en para ile steam'e 2-3 ay para atıp öyle alabilirsin. Aylık 50 tl harcamaya 25 Tl geri ödüyorlar.
  • ozzyd O kullanıcısına yanıt
    Resimler bizler için yol gösterici oluyor..Teşekkürler hocam..Canlı renkleri görmek keyifli ve çok oynamak daima baş ağrıtır..Çoğu testlerde 45 pfs/high denilmekte olsa da bence bu oyundan oyuna değişiyor..Ayrıca ekran panelinin tazeleme süresi(ping) de önemli..Klavye ile mi oynuyorsun yada mouse ile bunlar da etkiliyor bence pfs'yi..Akıcı ise GTA V denilecek tek şey var ısınma sorunu var mı cihazda ?Battlefield 3 'ü de denemek lazım sanki hocam..Hocam Vatandan aldığınız bu cihaz TNB garantili değil mi?

ozzyd: Toshiba düşünüyorsanız eğer ekran kartlarının tamamı aynı cihazlarda..Ben bu cihazı araştırarak aldım..IPS panel oluşundan ötürü sadece ekranı 800 tl..Oyun performanslarını arkadaşlar eksik olmasın paylaşıyorlar..Hızlı bir cihaz şarjı çabuk tüketir..Tavsiye ederim...

Cihazda Görülen Eksi Yönler :

SSD takılacak yer yok..HDD sökük takabilirsin doğru bir bağlantı için..DVD -RW pek sağlıklı bulmuyorum..
    Ekran çerçevesinde denk gelirse eğer küçük boşluklar olabiliyor..Bakarak almanızı tavsiye ederim..
    Bluray DVD eklenebilirdi..
    Ekran kartı 4 gb olabilirdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevdasokaqi -- 28 Nisan 2015; 9:47:54 >

• Aldığınız yer size 5 yıl garanti sağlamıyor. Aldıktan sonra toshibatr.com üzerinden başvuruyorsunuz fatura fotoğrafı ile o zaman veriyorlar.
  • 1st4n6uL kullanıcısına yanıt
    biliyorum,aldığınız yer ile anlaşmalıysa yapıyor zaten tnb en vatandan almışştım yoktu o kampanya o sıra
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevdasokaqi

Resimler bizler için yol gösterici oluyor..Teşekkürler hocam..Canlı renkleri görmek keyifli ve çok oynamak daima baş ağrıtır..Çoğu testlerde 45 pfs/high denilmekte olsa da bence bu oyundan oyuna değişiyor..Ayrıca ekran panelinin tazeleme süresi(ping) de önemli..Klavye ile mi oynuyorsun yada mouse ile bunlar da etkiliyor bence pfs'yi..Akıcı ise GTA V denilecek tek şey var ısınma sorunu var mı cihazda ?Battlefield 3 'ü de denemek lazım sanki hocam..Hocam Vatandan aldığınız bu cihaz TNB garantili değil mi?

ozzyd: Toshiba düşünüyorsanız eğer ekran kartlarının tamamı aynı cihazlarda..Ben bu cihazı araştırarak aldım..IPS panel oluşundan ötürü sadece ekranı 800 tl..Oyun performanslarını arkadaşlar eksik olmasın paylaşıyorlar..Hızlı bir cihaz şarjı çabuk tüketir..Tavsiye ederim...

Cihazda Görülen Eksi Yönler :

SSD takılacak yer yok..HDD sökük takabilirsin doğru bir bağlantı için..DVD -RW pek sağlıklı bulmuyorum..
    Ekran çerçevesinde denk gelirse eğer küçük boşluklar olabiliyor..Bakarak almanızı tavsiye ederim..
    Bluray DVD eklenebilirdi..
    Ekran kartı 4 gb olabilirdi..

bf3 ü geç hocam bf4 oynuyorm online ben :D high ile gayet akıcı o da evet tnb garantili.Bf4 alırsan online oynarız çok zevkli

• Yoğun iş hayatından fırsat bulursam neden olmasın hocam..Vay canına ekran kartı evrim geçirmiş olmalı..Benim cihaz servisten çıkmış..Ekran ile ilgili bir problem olmadığını belirttiler hocam..Bugün göndermişler tarafıma..
  • quote:

Yoğun iş hayatından fırsat bulursam neden olmasın hocam..Vay canına ekran kartı evrim geçirmiş olmalı..Benim cihaz servisten çıkmış..Ekran ile ilgili bir problem olmadığını belirttiler hocam..Bugün göndermişler tarafıma..

hocam ekranda sorun yoktuki çerçeveleri arası açık yani bu herhangi bir arıza vs değil ama kozmetik açıdan göze güzel gözükmüyor oradaki aralıklar,1000 tl lik laptoplarda bile yok o durum
  • Resimli örnekleme şansınız var mı ? Benim anladığım 4 köşeli çerçevede bitme noktasında aralıklı olarak boşluğun olması..Sorunu çerçeve boşluğu olarak dile getirmiştim..Amacımız bu ayıbı onların yüzüne vurmak hocam..3 adet binlik saydık genelinde..Böyle bir kusur kabul edilir değil ...
  • sevdasokaqi kullanıcısına yanıt
    çerçeve hakkında bir şey demediler mi size pekii ?
  • Teknik servisin dediği şu hocam ;

Laptop açıkken/kapalıyken dört bölgede çerçeve boşluklarının olup olmadığı incelenip herhangi bir bulguya rastlanmamıştır...
  • sevdasokaqi kullanıcısına yanıt
    hmmm demekki yokmş hocam neden servisi kandırıyorsun
  • bu cihazı çok değerli ve saygın arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine aldım ve onlarda böyle bir problem var..Ben ürünü inceleyemeden direkt servis kaydı açıp size gönderdim..Hazır göndermişken bakın buna da demiştim..Onlar da böyle cevap verdiler
  • Oyunu kurdum açamıyorum. Yardım edin...

TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ
    ordan açılmaz,ilaç yapmanız lazım.İlaçlayıp ilaç dosyasından açmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 29 Nisan 2015; 18:49:18 >
    yollayım size ilaç dosyasını,şanslısınız upload hızım 15 mbps :D yükledim hemen buyrun linkten indirip uygulayın. buadan indirin;http://dosya.web.tr/KXZokO
  • Bu arada ses EQ ayarlarından anlamayan arkadaşlar varsa onlar için kısık ve orta ses seviyesinde alabilecekleri en kaliteli ses için ayarları veriyorum.Yüksek seste patlama yapabilir yaparsa işaretli olan bass simgesini kapatın.https://store.donanimhaber.com/5a/2b/8e/5a2b8e8d14dbabb9d833f2345711b656.png
     TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ
  • Sağolun ama hocam orjinalhesap var bende. Toshiba canlı desteğe yazdım recovery yapıp deneyin dediler. Recoverydan sonra oldu. Bu arada fps yükseltebiliyoruz. Grafik ayarlarını kurcalamamız gerekiyor biraz.
  • Teknosadan aldığım cihazıma kavuştum..Teknosadakiler orijinal sürümün üzerine sistem kurmuşlar..Bu yüzden böyle az dereceli randıman alıyormuşum..Şuan fan gayet stabil..W8.1 Single Language kurulmuş..Sadece Hoşgeldinizden önce gelen siyah bekleme ekranı 10 saniye bekliyor..Bu sizde de öyle mi hocam?Sizce normal mi açılışı?McAfee kurulu geldi neden olabilir mi ?
    Ne kadara aldınız,bende almayı düşünüyorm ama bir ay falan bulur galiba,grafik ayarlarını çok kurcaladım suanki 30 fps de grafikler güzel,ama daha düşürürsem grafikler bozuluyor
  • quote:

Teknosadan aldığım cihazıma kavuştum..Teknosadakiler orijinal sürümün üzerine sistem kurmuşlar..Bu yüzden böyle az dereceli randıman alıyormuşum..Şuan fan gayet stabil..W8.1 Single Language kurulmuş..Sadece Hoşgeldinizden önce gelen siyah bekleme ekranı 10 saniye bekliyor..Bu sizde de öyle mi hocam?Sizce normal mi açılışı?McAfee kurulu geldi neden olabilir mi ?

hayırlı olsun,hayır bende öyle değil ben antivirüs kullanmıyorum,büyük ihtimalle antivvirüstendir sizdeki sorun
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.