Şimdi Ara

TOSHİBA SKVP 10 KULLANICILARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: murat_3547

selamlar toshıba servısı makınanın bozuk oldugunu kabul etmıyor bızde mahkemeye verdık sanırım bu fırma klımasına guvenmıyor yoksa yenı bır klma getırırdı klıma alacak arkadaslara duyrulur tosıbanın servısı tam bır rezalet . bu arada 9aydır kulladıgımız elektırık saycın da bozuk cıkardı tedas :alorkonun elı cok uzunmus. ustelık gelen servıs yetkılerı kabul etmıstı mınumum sevıyede 840 wat yaktıgı goz onundeyken . gelen 370 mılyonluk fatura saatın bozuk oldugundan dolayı alınmadı 8D] gel gorku yenı takılan saatte bozuk sanırım bu kıs bedava ısınıcaklar en azındandan mahkeme sonuclana kadar . tabı bızımkınler kullanırsa: evde yatalak hasta var klımayı kulnanmak ıcın aldılar ama suan cok magdurlar. klıma alacaklar ıyı dusunu sonra canınız sıklmasın

Geçmiş olsun.Gerçekten magdur olmuşsunuz.Toshibanın servisi benide az ugraştırmadı.Kesinlikle ürünün hakkını vermiyorlar.Şikayetvar ve Tüketici haklarına başvurmanızı öneririm.

• arkadaşlar toshiba klimada (ınverter SKVP 10 )Fan hızını ne seçiyorsunuz ben auto yapıyorum az tüketim için ne olmalıdır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cherokee035

arkadaşlar toshiba klimada (ınverter SKVP 10 )Fan hızını ne seçiyorsunuz ben auto yapıyorum az tüketim için ne olmalıdır..

Az tüketim için economy modunu seçmelisiniz.Ben Auto yapıyorum ve fazla yakmadıgını düşünüyorum.Size fatura ne kadar geliyor aylık?
  • quote:

Orjinalden alıntı: loko

quote:

arkadaşlar toshiba klimada (ınverter SKVP 10 )Fan hızını ne seçiyorsunuz ben auto yapıyorum az tüketim için ne olmalıdır..

Az tüketim için economy modunu seçmelisiniz.Ben Auto yapıyorum ve fazla yakmadıgını düşünüyorum.Size fatura ne kadar geliyor aylık?

Fazla yakmak ne demek,düzgün Türkçe kullanın okuyan sizin oralı olmayabilir,eger yöresel dil kulanmıyorsanız (kulansanız bile biz anlamak zorunda degiliz),fanı yüksek hızda kulansamda tüketimi fazla etkiledigini sanmıyorum gibi,sanırım sizde Türkiyede okudunuz,Türk okullarında.

• quote:

Orjinalden alıntı: feylezof

quote:

Orjinalden alıntı: loko

quote:

Fazla yakmak ne demek,düzgün Türkçe kullanın okuyan sizin oralı olmayabilir,eger yöresel dil kulanmıyorsanız (kulansanız bile biz anlamak zorunda degiliz),fanı yüksek hızda kulansamda tüketimi fazla etkiledigini sanmıyorum gibi,sanırım sizde Türkiyede okudunuz,Türk okullarında.

Sadece bu hatayımı buldunuz yazımda?Soru soran Arkadaşın cevabı anladıgını sanıyorum.Siz ise soruyu cevablayacagınıza hata düzeltmekle meşgulsunuz.Bana özel'den Mesaj atıp ikaz etseniz daha şık olurdu.

• Fan hız ayarınının tüketime -,+ hiç bir farkı olmaz.Hızlı fanda hava daha aşağıya kadar ineceği için ısıtma daha etkili vedağılımı daha iyi olur.Alçak fanda sıcak hava aşağı ulaşamadan yukarı yükselir ve ortam istediğniz ısıya gelmeden yukarısı ısındığı için cihaz kendini kısabilir belki az tüketiyor gibi gelebilir ama ısıtma dengesiz olur.Aşağı kısımlar soğuk kalır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbirol

Fan hız ayarınının tüketime -,+ hiç bir farkı olmaz.Hızlı fanda hava daha aşağıya kadar ineceği için ısıtma daha etkili vedağılımı daha iyi olur.Alçak fanda sıcak hava aşağı ulaşamadan yukarı yükselir ve ortam istediğniz ısıya gelmeden yukarısı ısındığı için cihaz kendini kısabilir belki az tüketiyor gibi gelebilir ama ısıtma dengesiz olur.Aşağı kısımlar soğuk kalır.

Ögrendigimiz iyi oldu.Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: karabiberr_79

bu klimadan memnun olmayan arkadaş varmı ? toshiba skvp10 yaz kıs mukkenmel konfor 25m2 odayı 40 dakikada 30 dereceye getiriyor en iyi tarafıda dereceyi bulduktan sonra 0.5 derece bile konfor kaydı olmuyor helal olsun verdiğim para.

hayırlı olsun ama bendede bir cihaz var ki sorma gitsin cihaz şöle çalışıyor bir kapağı var önce açıyorsun sonra ufak parçalar sonrada daha iri odunumsu bir şeyler atıyorsun buda kesmesse kara kara bişeyler var ondan atıyorsun müthiş bir enerji çıkaryor ( ilkel kabileler buna soba diyorlar)tüm insanlık bunu bulmak için çok çaba sarfetmişler günümüze gelene kadar valla yalan yok ansiklopedide öle yazıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: okis

quote:

bu klimadan memnun olmayan arkadaş varmı ? toshiba skvp10 yaz kıs mukkenmel konfor 25m2 odayı 40 dakikada 30 dereceye getiriyor en iyi tarafıda dereceyi bulduktan sonra 0.5 derece bile konfor kaydı olmuyor helal olsun verdiğim para.

hayırlı olsun ama bendede bir cihaz var ki sorma gitsin cihaz şöle çalışıyor bir kapağı var önce açıyorsun sonra ufak parçalar sonrada daha iri odunumsu bir şeyler atıyorsun buda kesmesse kara kara bişeyler var ondan atıyorsun müthiş bir enerji çıkaryor ( ilkel kabileler buna soba diyorlar)tüm insanlık bunu bulmak için çok çaba sarfetmişler günümüze gelene kadar valla yalan yok ansiklopedide öle yazıyor

Hadi sana iyi kestane patlatmalar,

bunun sonu buraya gelecek yani boş muhabbet yapıyorsun,anladık paran yok kendini avutuyorsunda bari komik olmaz,hadi kuzum hadi

• evde ufak bir araştırma yaptım tesbit ettiğim sonuçları paylaşmak istedim, sonuçlar yaklaşık değerlerdir.

evdeki elektrikli araçların tüketimleri (elektrik sayacını attırdığı tur/ dakika)

buzdolabı ....................................................2 tur
    8 adet beyaz lamba .....................................2,5 tur
    9000 btu klima (denki marka) ......................10 tur. (ilk çalışmada)
    18000 btu klima ..........................................17 tur. (ilk çalışmada)
    cift rezistanslı elektrik sobası ........................25 tur. (uzun rezistanslı)
    banyodaki duvar tipi fanlı ısıtıcı ilginç ama .....28 tur.

demek ki elektrik sobasıyla 30 tl fatura ödeyeceksen klimayla 10 tl ödersin gibi bir sonuç çıkıyor.
    + toshibanın 1 ampul kadar tüketen klima reklamı inanılır gibi değil. mucize falan deniyor ama yakında belli olur.
  • quote:

quote:

quote:

bunun sonu buraya gelecek yani boş muhabbet yapıyorsun,anladık paran yok kendini avutuyorsunda bari komik olmaz,hadi kuzum hadi

biraz ayıp ediyorsun evimde 3 tane klima var hiçbiriyle yeterli ısıtma derecesine ulaşamadım çok şükür ekonomik durumumda iyi . Klima ile ısınmak biraz zor gerçekçi olalım . Kelimeleri seçerken daha dikkatli olursan kırıcı olmazsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

biraz ayıp ediyorsun evimde 3 tane klima var hiçbiriyle yeterli ısıtma derecesine ulaşamadım çok şükür ekonomik durumumda iyi . Klima ile ısınmak biraz zor gerçekçi olalım . Kelimeleri seçerken daha dikkatli olursan kırıcı olmazsın

demekki dandik klima almışsın,daıkın alsaydın süper ısınırdınklima ile ısınamıyorum demek için ya klimalar dandik olacak yada erzurumda yaşıyor olacaksınız gerisi gerçekçi degil,gene

• maalesef sorunlu bir kişi bu üye. kendisine tedavi önermiştim mutlaka uygulasın.
    forumumuz gerekeni yapmış...tşkler forum yöneticilerine.
    kendisi için forumdonanımsız hayatında az ve öz konuştuğu bir hayat diliyorum :)
    quote:

quote:

quote:

quote:

• evet forum yöneticilerine bende tşk. ederim kasti yazı yazmaktaydı .
  • Yalnzı daha öncede farklı bir nickle girmişti yine foruma.Bu gibi sorunluları ebediyen engellemek lazım.
  • Benim Klimam( toshiba skvp 10) Sıcak havalarda (10-11-12 derece gibi) üflemeyi kesiyor dış ünite duruyor yani normalmi arkadaşlar bu...
  • arkadaşlar bu sorumun yanıtını bilen yokmu acaba...
  • quote:

arkadaşlar bu sorumun yanıtını bilen yokmu acaba...

Normal 15 senedir bendeki aynen çalışıyor yani normal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lepidemi

quote:

arkadaşlar bu sorumun yanıtını bilen yokmu acaba...

Normal 15 senedir bendeki aynen çalışıyor yani normal.

Sizde 15 yıldır inverter klimamı var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.