merhaba arkadaşlar iki ürün arasında seçim yapacağım
ürün grafik ağırlıklı kullanılacak bu yuzden sonynın bütünleşik olmayan geforce 6400 ekran kartı
beni seç beni seç diye bağırırken 2.9 kg ağırlığı ise aldıktan sonra içeri çektiği karnını salacak gibime geliyor
toshibaya gelince bütünleşik anakartı - olarak görüyorum (grafik ağırlı çalışılcağını düşünerek) ancak her ne kadar madem graf çalışacan sana 15 " hatta fazlası gider dayı gibi düşünsemde bu 14 inc" doğrusu hoşuma gitti :) artı 700 gr daha hafif sonyder
fiyatlarıda arada 100 200 $ oynuyor
ürün adları
SONY FS415M 1.73 512 80 15.4WXGA DVDRW GF640
TOSHIBA M100165 DUO 1.66 512 80 14.1WXGA DVDR
evet sizce hangisi / neden
not: yurtdışından istemiyorum :):)
Duo olması yeter dostum....
grafik ağırlıklı çalışacaksan 1gb ram kullan,belki 512mb yeter görünüyor ama şiddetli tavsiyemdir,kolay gelsin
arkadaşlar rami 1 gb yükseltmeyi düşünüyoorum zaten ayrıca grafik ağırlıklı çalışcağım içinde işlemciye duo muo önemsiz bakıyorum aslında ben başka alternatifler arıyorum
birde acer in hoş bir modeli var ekran kartı bütünleşik değil
ancak acer hakkında pek bilgim yok
sizce sağllam mıdır kasa olarak :) vs vs..
acer = acer hiç bir açıdan sende memnuniyetsizlik yaratacağını sanmıyorum,5602 veya daha üstmodeller bakabilirsin
İkisi arasında işlemci üstünlüğü ile Toshiba. Zaten Sony'ler gereksiz yere pahalı. Çok güzel makinalar ama fiyatları çok yüksek. Dell 6400 - Acer 5602'yi de düşünebilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: Aykaninal
merhaba arkadaşlar iki ürün arasında seçim yapacağım
ürün grafik ağırlıklı kullanılacak bu yuzden sonynın bütünleşik olmayan geforce 6400 ekran kartı
beni seç beni seç diye bağırırken 2.9 kg ağırlığı ise aldıktan sonra içeri çektiği karnını salacak gibime geliyor
toshibaya gelince bütünleşik anakartı - olarak görüyorum (grafik ağırlı çalışılcağını düşünerek) ancak her ne kadar madem graf çalışacan sana 15 " hatta fazlası gider dayı gibi düşünsemde bu 14 inc" doğrusu hoşuma gitti :) artı 700 gr daha hafif sonyder
fiyatlarıda arada 100 200 $ oynuyor
ürün adları
SONY FS415M 1.73 512 80 15.4WXGA DVDRW GF640
evet sizce hangisi / neden
not: yurtdışından istemiyorum :):)
herkes acer ı cok methediyor ozaman bende bir tuhaflık var herhalde cunku ben hp mı almadan once acer ı da cok kurcaladım ancak kasa ekran ve ses kalitesini hiç mi hiç begenmedım. hp de tavsiye ederim ancak 2.9 kılo olması sana yaramaz galiba