Şimdi Ara

Toshiba System Recovery

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Toshiba A300-15A notebook var. Daha alalı 2 ay olmadı ama bir virüs yüzünden bölünmüş olan iki hard disk parçamıda kaybettim. Notebook'u fabrika ayarlarına döndürmek için gerekli olan yazılım da gitmiş oldu böylece. Yeni bir windows satın aldım ve kurdum. Ancak Toshiba'nın hiçbir ek yazılımı gelmediği gibi System Recovery programı da gitti. Bu programı tekrardan sistemime kurma olanağı var mıdır ?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• sana recovery cd si verilmedi mi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: niha-t

Arkadaşlar elimde Toshiba A300-15A notebook var. Daha alalı 2 ay olmadı ama bir virüs yüzünden bölünmüş olan iki hard disk parçamıda kaybettim. Notebook'u fabrika ayarlarına döndürmek için gerekli olan yazılım da gitmiş oldu böylece. Yeni bir windows satın aldım ve kurdum. Ancak Toshiba'nın hiçbir ek yazılımı gelmediği gibi System Recovery programı da gitti. Bu programı tekrardan sistemime kurma olanağı var mıdır ?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

yeni serilerde Recovery HDD içinde gömülü geldiğinden ayrıca recovery cd si çıkmıyor.A200 lerde recovery cd si mevcut..
    Sizin hdd imaj silindiğinden yapacağınız tek şey teknik serviste recovery partitionu yükletmek.veya bulabiliyorsanız aynı model notebooktan recovery sistemini dvd lere yedekleyen birini bulup o dvd lerden recovery yapmak.
    vaktinde sizde dvd yedek alsaydanız şimdi bu sorun olmazdı.

System recovery image dosyasını Toshiba sitesinde bulamazsınız.

• son serilerde verilmiyor

benim a200-1m4 de verildi

ama p300-133 verilmedi iççinde recovery disc oluşturma proğramı var 4.7gb bi dvd ile oluşturabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali277

son serilerde verilmiyor

benim a200-1m4 de verildi

ama p300-133 verilmedi iççinde recovery disc oluşturma proğramı var 4.7gb bi dvd ile oluşturabilirsiniz

arkadaşın dvd oluşturma şansı kalmamış.recovery partitionunu uçurmuş çünkü.
  • arkadaşlar sorun şu ki ben recovery yazılımından dvdye yedek aldım. ancak dvdden geri yüklemeye kalkıştığımda gömülü olan partitionu da sildi(yada virüs sildi emin değilim). hddyi tek partition yaptı. Ayrıca dvd den geri yüklemeye kalkıştığımda yüzde 80 lerde 2. dvdyi takın diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niha-t -- 25 Aralık 2008; 22:46:08 >
  • Laptop yeniyken yani sistem temizken Toshiba Recory programı yardımıyla 2 recovery dvd'si oluşturdu. Bu yüzden 2.dvd'yi istemesi normal olabilir, fakat hiç geri yükleme denemediğimden kaybolan partition geri gelir mi, emin değilim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo - RECOVERY
    15 yıl önce açıldı
    Windows Boot manager Sorunu..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunu araştırdım arkadaşlar. Toshiba'nın internet sitesinde satıyorlar recovery dvdsi. 30 euro gibi bir fiyat isteniyor. Boşu boşuna lisanslı windows aldım. Çünkü verdikleri dvd de windows mevcutmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: sehai

Laptop yeniyken yani sistem temizken Toshiba Recory programı yardımıyla 2 recovery dvd'si oluşturdu. Bu yüzden 2.dvd'yi istemesi normal olabilir, fakat hiç geri yükleme denemediğimden kaybolan partition geri gelir mi, emin değilim...

ya kardeş bana kargoyla fln göndersen onun kopyasını bide 30 euro ödemeyeyim. kargo parası ve dvd masrafını dert etme. yapar mısın böyle bir şey ?
  • Yardımcı olurum tabi ki ama benim model M800-107, yani senin A300-15A modelinden farklı donanım konfigürasyonu var ve Vista Business sürümü İngilizce olarak yüklü...

Yanlış bilmiyorsam A300-15A Vista Home Edition ile geliyor...

Bu durumda benim recovery dvd'leri pek işine yaramaz gibi duruyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: niha-t

bunu araştırdım arkadaşlar. Toshiba'nın internet sitesinde satıyorlar recovery dvdsi. 30 euro gibi bir fiyat isteniyor. Boşu boşuna lisanslı windows aldım. Çünkü verdikleri dvd de windows mevcutmuş

Arkadaşım madem lisanslı windows aldın.kur onu.sonra driverları toshiba sitesinden indirip kur. İşletim sistemini dışarıdan başka bir kopya ile yüklemen sorun değil .Zaten makinana Toshiba olduğundan modeline ait driver yazılımları kolaylıkla kurulur.
    Makinanın P... uzantılı model kodu altında yazar.ona göre seçenekleri kendi nodeline göre belirle search e tıkla tüm driverları sırayla indir kur.

http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp

• öncelikle chipset driveri kur.sonra ekran kartı, ses, modem ,lan, bluetooth driverlarını ve diğerlerini kurarsın.
  • arkadaşlar toshiba A30015A recovery Dvd si lazım elinde olan arkadaşlarla iletişim kurmak istiyorum çok acill
    yardımlarınızı bekliyorum
    msn adresim
    kosmak_hayata@hotmail.com
    şimdiden çok teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.