Şimdi Ara

Toshiba ve Alarko Carrier aynı klimamıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda bilen kullanan arkadaşlardan yardım rica ediyorum arasında baya fiyat farkı var aynıysa alarko carrier almak daha iyi olmazmı. İnternette 400 tl aradığım bayilerde 600-700 tl fark var az para değil yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dündar Akkaya

Forumda bilen kullanan arkadaşlardan yardım rica ediyorum arasında baya fiyat farkı var aynıysa alarko carrier almak daha iyi olmazmı. İnternette 400 tl aradığım bayilerde 600-700 tl fark var az para değil yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

toshiba capon malıdır carrier abd
  • Teşekkürler doğru söylüyorsunuz benim bildiğimde öyleydi ama carrier toshibayı satın almış ikiside aynı ürün diyorlar.
  • Up Up yokmu başka cevap bilen yokmu?
  • Dündar Akkaya D kullanıcısına yanıt
    İkisi aynı değil. Zaten teknik değerlerine bakarsan net olarak anlaşılır. bir markanın diğer markayı satın alması herşeylerinin aynı olduğu anlamına gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bps

İkisi aynı değil. Zaten teknik değerlerine bakarsan net olarak anlaşılır. bir markanın diğer markayı satın alması herşeylerinin aynı olduğu anlamına gelmez.
    quote:

Orijinalden alinti: bps

Ikisi ayni degil. Zaten teknik degerlerine bakarsan net olarak anlasilir. bir markanin diger markayi satin almasi herseylerinin ayni oldugu anlamina gelmez.

Anladym hocam de?erlerede baktym çok anlayamadym çok az fark var diyorlar. Dy?arydaki motorlaryda ayny gözüküyor hocam. Ö?renmek istedi?im kalitelimdir iki markada.
  • Dündar Akkaya D kullanıcısına yanıt
    Toshiba alarkodan iyi. Toshibanın esas kaliteli modelleri SKVP ve PKVP modelleridir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bps

Toshiba alarkodan iyi. Toshibanın esas kaliteli modelleri SKVP ve PKVP modelleridir.

Anladım hocam kusura bakma bilmeyince çok sordum bir soru daha sorayım son olsun mitsubishi kampanyadaki modeli kopyaladım bu klima toshibanın benim saydığım 13n3kvr ve 13n3skv modellerinden iyimidir hocam. Hesabımı ona göre yapayım.
    Yeni MSZ-SF Deluxe Power Inverter Duvar Tipi Split Klima Serisi Bu model değilmi hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.