Şimdi Ara

TOSHIBA WD SEAGATE HANGISI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha once konular açılmış ama hep model onermisler ben kalite olarak hangisini almalıyım leon x usta bana wd onerdi blue serisi ben ucuz diye tosbibaya baktım açıkçası 1 tb fazla bile bana arada pek fark yok bi forumda demislerdi ki 500 gb 1 tb daha performanslıdır 1 tb almak istiyosan 2x500 al yoksa biraz dolsun performansı duser demislerdi bu yüzden 500 de olabilir

Gelelim modele sinerji.gen.tr de Toshiba wd seagate hepsi var toshiba ucuzdu 32 mb om bellek vardı 500 gb 7200 rpm yeter dedim onu koydum ama bana wd 1tb blue onerdiler 40 lira fark var sanırım seagate in adı çıkmıyo yılların firması anlamadım bu isten bişey yorumlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• STRIX S kullanıcısına yanıt
    Seagate yada Wd fark etmez,wd blue ile aynı fiyatta seagate hdd var,hızlarıda hemen hemen aynı
    senin içine hangisi siniyosa onu al,performans farkını anlayamassın
    2x500 gb alıp raid le uğraşma,1 tb al direkt
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    1 TB Performans vermez diyolar yani şöyle

500 gb 7200 rpm
    1tb 7200 rpm den performanslıdır gibi bu doğru mu ?
    2x500 gb raid olduğu için,direkt 1 tb den daha performanslı oluyor,ama bi ssd değil sonuçta ,kısacası uğraşmaya değmez
    2 tane 500 gb almak hem yer açısından hemde kapasite açısından,hemde vereceğin para açısından iyi değil
    2 tane 500 lük hdd 200 lira ise,1 tane 1 tb 160 lira felandır herhalde
    1 tane 1 tb al,markasıda pek fark etmez wd yada seagate ama ben olsam wd alırım,çünkü daha çok seviyorum o firmayı
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    toshiba nasıldır 32 mb 7200 rpm e 128 tl fiyat çekmişler sinerjide ?
    http://www.sinerji.gen.tr/toshiba-500-gb-7200-rpm-32mb-sata3-pmu51916
    kötü bir hdd değil alabilirsiniz
    ,ama almışken 1 tb alın bence
    şimdi 500 gb yeterli gibi gelebilir ama ilerde bi bakıyorsun fullenmiş hdd,bi oyun olmuş 30-40 gb zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.