Bildirim
Toshiba Windows7 upgrade DVD alanlar ve deneyimleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hani link? -
linki yazmayı unutmuşum:
https://www.toshibawin7upgrade.com/Endcustomer/Landing.aspx -
bende yapıyodum ödemeyi görünce vazgeçtim
ücretsizdi ne oluyo 40 dolar bide -
kargo parası -
win 7 dvd sı almayı dusunuyorum ama aldıgım upgradeyi kendı pc me ıstedıgım kadar yenıden kurabılır mıyım. yada suan wista home premium kullanıyorum suankı lısansı tekrar tekrar kullanabılır mıyım. yanı bellı bı sınırı var mı acıl yardım beklıyorum. lutfenn. ona gore yukseltme almaya karar verıcem son ıkı gunum var sıparış için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsn_382 -- 26 Şubat 2010; 0:46:31 > -
Arkadaşlar, wista ilan gelen cihazınızı recovery dvd si yazpı iseniz, yapmasınızda gerçi fark etmez ya. Yapmanız Wista dvd'nin yok ise, yapmanızı öneririm. Uğraşmayanlarda herhangi bir yerden buldukları temiz bir dvd ile wistaya dönüş yapabilirler. sonuç ta keyiniz laptopların altında. Windows 7 upgrade olayı ise a500-132 bölümünde yadım. Kargo ücreti isteniyor. Bu kadar. dileyen verir. Dilemeyen vermez. Ben sipariş verdim ve dvd im geldi. Bazı aksiliklerden dolayı 4-5 kez kurdum. Şimdi sorunsuz kullanıyorum. Upgrade ile ilgili yaşadığım sorundan dolayı Estonya'dan ahmet beydi sanırım adı, telefon ile aradı ve yardımcı oldu. Bu kadar ilgililer, bu konuda. Win 'yi istediğiniz kadar kaldırır,kurarsınız,sonra tekrar wistaya geçer,sonra tekrar win7'ye geçersiniz. -
cok tsk ederım ellerıne saglık -
quote:
Orijinalden alıntı: mobilecom
Arkadaşlar, wista ilan gelen cihazınızı recovery dvd si yazpı iseniz, yapmasınızda gerçi fark etmez ya. Yapmanız Wista dvd'nin yok ise, yapmanızı öneririm. Uğraşmayanlarda herhangi bir yerden buldukları temiz bir dvd ile wistaya dönüş yapabilirler. sonuç ta keyiniz laptopların altında. Windows 7 upgrade olayı ise a500-132 bölümünde yadım. Kargo ücreti isteniyor. Bu kadar. dileyen verir. Dilemeyen vermez. Ben sipariş verdim ve dvd im geldi. Bazı aksiliklerden dolayı 4-5 kez kurdum. Şimdi sorunsuz kullanıyorum. Upgrade ile ilgili yaşadığım sorundan dolayı Estonya'dan ahmet beydi sanırım adı, telefon ile aradı ve yardımcı oldu. Bu kadar ilgililer, bu konuda. Win 'yi istediğiniz kadar kaldırır,kurarsınız,sonra tekrar wistaya geçer,sonra tekrar win7'ye geçersiniz.
Bir cd için 39 dolar kargo ücretimi. Enayimi yazıyor suratımızda. Daha geçengün taaa çinden 4 kilo ağırlığında uydu alıcı getirddimde 12 dolar ödedim. Kargolarla o kadar laptop, Lcd tv gönderiyorlar 10 gram ağırlığındaki bu cdleri bunlarla gönderemezlermiydi. Satarken Win7 yükseltme garantisiyle satmışlardı ama, bu işide paraya çevirdiler yazıklar olsun. Neyse biz genede Win7 nin en üst versiyonu ve 64 bitini yükledik artık. Suratlarına bakmam böyle yüzsüzlerin bir daha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 27 Şubat 2010; 4:59:07 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X