Merhabalar. Benim 1 tane Toshiba Tecra A7-113 model bilgisayarım var. Ve ben bu bilgisayara ek olarak 512 ram taktırıp 1024'e çıkarmak istiyorum. Toshiba Türkiye'ye e-mail attım, ama cevap gelmedi. Bundan dolayı bu sorunumu sizinle paylaşmak istedim. Bunu nerede yaptırabilirim ve bu işlem tahminen ne kadar tutar. Şimdiden teşekkürler.
hocam benimki HP ama sanirim işlem şmyle oluyor....müşteri hizmetelerini ariyorsun onlardan DAHa detayli bilgi aliyorsun sonra RAMi alip laptopunu alip gidiyorsun servise....ama baska yerde yaptirma garantin yalan olur valla....
Ram alıp kendinde takabilirsin. Ben öyle yaptım. Notebook un altında ramin olduğu kapağı aç. (kapalı ve bataryası sökülü durumda olsun). Ve ram i 45 derece açıyla yuvaya yerleştir ve aşağı doğru bastır. . Hepsi bu.. Bu arada Garanti bozulması diye bişey yok..
Ben Kingston marka 512 rami 75$ a aldım. Fiyatlar değişmiş olabilir.
Ram alıp kendinde takabilirsin. Ben öyle yaptım. Notebook un altında ramin olduğu kapağı aç. (kapalı ve bataryası sökülü durumda olsun). Ve ram i 45 derece açıyla yuvaya yerleştir ve aşağı doğru bastır. . Hepsi bu.. Bu arada Garanti bozulması diye bişey yok..
Ben Kingston marka 512 rami 75$ a aldım. Fiyatlar değişmiş olabilir.