Geçen ay gelen iadeyi ty cüzdana yüklerken şans eseri farkettim :) Eski kampanyaların tadını vermeyecek. |
Tosla Kart ile Trendyol’da yapılacak her alışverişe anında %5 iade, toplamda 15 TL iade kazan!
-
-
bu da yavaş yavaş sönüyor artık. -
300/15 oluyor, cok kotu -
Banka kartı kampanyalarıyla kombolanirsa hiç yoktan iyi gibi. -
önümüzdeki ay 500/5 olarak devam eder -
Küçük tutarlı işlemler için mantıklı sadece.
-
bi an heyecanlandım bildirim gelice, 100/25 yahut /100/ 15 falan sandım. ah be tosla. sen de mi antonyus ?
-
Cüzdan geçiyorsa anında 15 güzel bence.Harcama yapmadığımız için oran değil maksimum kazanç önemli.1000 50 de %5 ama mesela çok daha faydalı. -
100/30'dan nerelere kadar düştüler. İkinci Enpara olma yolunda gidiyor Tosla da.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kendinigelistirentasrali
Cüzdan geçiyorsa anında 15 güzel bence.Harcama yapmadığımız için oran değil maksimum kazanç önemli.1000 50 de %5 ama mesela çok daha faydalı.Cüzdana yükledim, anında verdi.
-
Demek tavuklari kumese sokmuslar. Simdi kapisini kapatip kurtlari cagirma zamani -
İyi yapmislar. Parayi cuzdana yukleyip cashback'ten sonra çekenler düşünsün -
Adamlar zar atıyor, deneme çekiyorlar hepimize... Eğer ki bu kampanyaya itibar edenler olursa, rağbet görürse devam ederler buna.. Rağbet görmezse, eskiye geri dönüş yapabilirler 100 e 30, 100 e 25 gib
-
Takipte kalalım. -
TEB ve Garanti Trendyol'a cephe aldığı için(artık normal alışveriş de Diğer/Param diye geçiyor) akmasa da damlar. 2 gün önce yapsalardı 15TL cepte kalırdı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: moss218Cüzdana yükledim, anında verdi.
Alıntıları Göster300/15 anında verir mi yoksa 100x3 mü yapmak gerekiyor?
-
Hocam 300/15 anında gelir kazanım hakkınız Şubat ayı için bitmiş olur kampanya Mart ayında devam ederse yine kazanım hakkınız açılmış olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 3 Şubat 2021; 23:28:38 > -
Dolap sayılmıyor değil mi? Bir de dolaptan alışveriş yapılınca sektör ne görünüyor? -
Enpara kadar bile olamazlar. Onlarda en azından her ay 3 işlem için 6 ay taksit imkanı var. -
Haklı bir tespit, ben de katılmayacağım
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
önümüzdeki ay 500/5 olarak devam eder
|
Adamlar zar atıyor, deneme çekiyorlar hepimize... Eğer ki bu kampanyaya itibar edenler olursa, rağbet görürse devam ederler buna.. Rağbet görmezse, eskiye geri dönüş yapabilirler 100 e 30, 100 e 25 gib |
Benzer içerikler
- a101 slazenger parfüm yorum
- doğum gününde hediye veren markalar
- storytel kampanya
- koşu bandı minderi işe yarıyor mu
- hangi kredi ücretsiz kredi notu kodu
- n11 çabuk
- kasım indirimleri ne zaman
- letgo güvenli ödeme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X