Şimdi Ara

Tosla kartın son iki hanesi kadar tl kazan (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
29
Favori
40.636
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben geçen denedim beceremediler yıldızları kullandı o görünüyor demişti başka yerden dönemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün hepsipay a sorunsuz 75 lira yükledim. şimdi tekrar yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor. aynı sorunu yaşayan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Ben geçen denedim beceremediler yıldızları kullandı o görünüyor demişti başka yerden dönemedim.

Benim bulunduğum ilçede bir tane Şok var, bir kasiyer iyice öğrendi hem şok cüzdan hem şok yıldızları aynı anda kullanıyor diğerleri sadece cüzdan bakiyesinden çekebiliyorlar şok yıldızı kullanamıyorlar. Böyle idare ediyoruz yalnız şok cüzdan harcama yapıyorum bakiye bazen düşmüyor aynı duruyor. Uygulama tam oturmadı daha gibime geliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dijital Kart ile alışverişi yaptım. Dijital Kart dahil mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Desident D kullanıcısına yanıt
    Fiziksel de olur dijital de, dahil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muskopathor -- 18 Aralık 2022; 11:58:50 >
  • Bu kampanyayı uygulamada göremedim, kişiye özel değil de mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yusuf_Ozkan kullanıcısına yanıt
    Herkese açık, kişiye özel değil. Girişte, ne var ne yok kısmında sola kaydırırsanız birkaç kez orada görebilirsiniz.

• economist52 kullanıcısına yanıt
    aynı günmü yaptın

• anilzi A kullanıcısına yanıt

Sorunu çözebildiniz mi hocam? Bende az önce 75₺ yükledim 2.yi almadı.

• AsTraLL A kullanıcısına yanıt

şimdi tekrar denedim oldu

tam 24 saat geçmiş ilk işlemin üstünden. belki ondan olabilir.

• AsTraLL A kullanıcısına yanıt

İkincisi de 75 TL olduğu için kabul etmemiştir. Böyle yaparsanız çoğu yer mükkerrer işlem olarak algılıyor. Örneğin ikincisini 76 TL yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 18 Aralık 2022; 20:5:59 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• the guardian14 kullanıcısına yanıt

hayır, saat farkıylada olsa farklı günlerde yaptım 

Bu arada arkadaşlar şartlarda ''Aynı gün aynı işyerinden yapılan yalnızca ilk işlem kampanyaya dahildir'' kuralı olmasa bile dikkat etmek lazım.

Axess kartın bir kampanyasında bu kural yoktu ve bende aynı gün aynı işyerinden 2 işlem yaptım ve 2. işlemi saymayıp chippara vermemişti.

Bende ikinci işlemi iptal edip sonraki gün aynı işlemi tekrar yaparak chipparayı almıştım.

Şartlarda bu kural yazmasa bile bu kuralı işletebiliyorlar.Belkide şartlara yazmayı unutuyorlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 18 Aralık 2022; 21:23:6 >
  • tosla kartimda numara yok, farkli kartlardan mi bahsediyoruz?=

• selowan kullanıcısına yanıt

bende kart geldiğinde şaşırmıştım.dijital kartmış.kartın numaralarını tosla uygulamasından görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 18 Aralık 2022; 21:33:16 >

teşekkürler hocam

• selowan kullanıcısına yanıt

rica ederim.

burda ayrıntılı olarak anlatılmış: Dijital Tosla Kart ile ayda 450 TL’ye varan Tosback kazanmak çok kolay!

47'yi görünce kapattim , ayrintiya gerek yok :D

afedersiniz ama boyacı küpü mü bu? böyle bir şart yazılı değil ise, böyle bir şartı unutmuşuz yazmayı, ama siz uyacaksınız, mı diyecekler? böyle laubali işler bankacılıkta olmaz. her yere şikayet edilir, hak zorla da olsa alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 18 Aralık 2022; 22:27:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chile_Mix kullanıcısına yanıt
    Prim borcu mu yatırıyorsun devlete çok lazim demi 😀

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.