< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tosla kartın son iki hanesi kadar tl kazan (9. sayfa)
-
-
Tosla yıllık kart ücreti çıkmış diyorlar?
Kartı nasıl iptal edebiliriz?
-
2x 75i market olmayan bir yerde harcarsanız, sonra %10 için market harcama yaparsanız iki ayrı açıklama şansınız olur ve puan için yatmasa bile kaydınız olumlu sonuçlanır. Ama diğer türlü %10 otomatik geleceği için ikinci kampanyadan fayda sağlayamazsınız gibi bir açıklama yapabilirler.
yani risk almak istemezseniz bahsettiğim yöntem, risk almak isterseniz birleştirip yapabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müşteri hizmetlerini arayıp komple hesabı kapattırabilirsiniz.
0850 477 08 67
Tosla aylık 1 TL alacak ama bırakın 1 TL yi 10 TL de alsa burada ahkam kesenlerin çoğu kapatmaz.
Kuru efendilik sadece.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam, teşekkür ederim 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tşk ederim.
4 kartımız var hepsini kapatacağız.
-
Ben ahkam kesenlerden değilim de beni böyle şeyler uyuz ediyor.
4 adet kartımız var hepsini kapatacağız.
-
numara tartışmaya gerek yok nereler geçerli ona odaklanalım
-
Sizin gibilere şu forumda ban atmak lazım ama işte…quote:
Orijinalden alıntı: Gkngns12
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
MH’ye sorayım demiş bir de. Ne saçma insanlar var ya. Sor, sor da Hepsipay’e para yüklemeyi tamamen engellesinler!
İçerisinde bakiye olmasa ne olacak peki ?
Arkadaşlar kimlik doğrulaması olmayan hesaplarda kampanyaya dahilmiş. Biliyorsunuz bazı kullanıcılar çok fazla hat ile katılabiliyor. Bu sebepten 12.000 kişi sınırı çabuk dolabilir bilginize.
Hocam yıllık ücret konusunda bilgim yok maalesef. tahmin yürütüyorum;.Muhtemelen hesap deaktif görünür, kullanım olunca, kullandığı ay kadar düşer.
Belliydi zaten nasıl bir insan olduğun. İstediğin kadar inat et. Kötü insanlar hiçbir zaman bitmez. Kötülük bedava değil. Bir yerlerden çıkar acısı. Ne ekersen onu biçersin.
sahtekarlık gibi bir şey 12 bin kişi şartı koyuyorsan oraya sayaç da koyacaksın veya 12 bin dolunca kampanyayı kaldıracaksın sayfadan.
müneccim mi millet 12 bin kişi arasında olmak için zar atacak işi gücü yok.
mileti keriz sanıyor bu tosla. iade ve paranın üstüne yatma konusunda çok mahir bir firma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 17 Aralık 2022; 20:42:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X