Şimdi Ara

Tosla kartın son iki hanesi kadar tl kazan (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
29
Favori
40.648
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Tamam yağ gibi üste çıktınız tamam video siz akladı pakladı ergen tribinede girersin şimdi 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Profil altında dijital kart bilgileri neden görüntülenmiyor? Görebilen var midir?

• ağlayanların okuma yazması da yok sanırım 🤦🏻‍♂️

Haa, 50ye de ağlıyosan, tanrıCC gözünü doyursun.

"Üstelik kart son 2 hane 50’den küçükse de 50 TL Tosback kazan."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 kart ile katıldık, ağlayanlar almasın olur biterTosla kartın son iki hanesi kadar tl kazan 

• Tosla ile işlem yapmayın derim şimdilik çünkü uygulama göçmüş yine para transferleri özellikle

• tengrigen T kullanıcısına yanıt

ücret yıllık yazdık inandıramadık. inanmıyorsanız canlı desteğe sorun napim.

ileride aylık 12tl olsa daha iyi olur Tosla kartın son iki hanesi kadar tl kazan 

• PunkBunny kullanıcısına yanıt

Aynı gün içinde mi aldınız acaba?

• canixxx C kullanıcısına yanıt
    Hemen ardi ardına hocam beklemedim hiç sonra 12 bine dahil değilsiniz derler şartlarda zaman kısmı yoktu

• Kazanım bildirimi gelmedi. Şuraya kampanya kurallarını da koyalım:

Tosla kartın son iki hanesi kadar tl kazan
  • Sok ve bim cüzdana attım. Tek sıkıntı hızlıca yapınca saat aynı görünüyor dksina kadsr umarım sıkıntı olmaz. Şok cüzdan da yüzde 5 iade vermiş..

• Forumdaki bazı arkadaşların hayattaki tek başarısı tosla kartın son 2 hanesinin 89,99 flan olması sanırım.Ciddi ciddi zorunuza mi gitti flan yazmalar, kapris yapmalar flan alemsiniz hsjsjdjd

• OmC43 kullanıcısına yanıt

yakın zamanda tosla hesabınıza bağlı telefonunuzun sim kartı değiştiyse sim blokesi koyuyor. akbank atm den blokeyi kaldırıp sorunu çözebilirsniz.

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

Tosla ileri tarihlerde tosback vereceği kampanyalarda kazandın bildirimi atmaz hiç.

• JQKER kullanıcısına yanıt

ayrıca şok market %5 iade de gelir.

aynı gün aynı işyerinde 2.işlemi de yapsak dahil olur mu onu merak ediyorum aslında. her hangi bir madde yazmamışlar onunla ilgili.

• c1xa C kullanıcısına yanıt
    Şok uygulamasına iade cepte şokta geçerli değildir diye yazıyor açıklamasında ama bana geldi hem ilk alışverişim 10 TL hem cepte şok indirimleri geldi peşpeşe
    dediğin gibi aynı gün hakkında hiçbir şey yazmıyor ben aynı gün kullandım bakalım ne olacak sayaç yok bekleyip görücem

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hpspy a ilk 75 i yükledim, 2. yüklemede kabul etmiyor. kartı kaydet demiştim ondan mı acaba ?

• 16 TL kazanmak icin 150 TL mi harcicam ? Peki..

Tosla kartın son iki hanesi kadar tl kazan

• ArdaTuranizmo kullanıcısına yanıt

50 kazanırsın. 150/50 de iyi oran.

• Şok cüzdan ve Bim para yüklemesi yapıldı 6 Ocak bekleniyor 60 TL 🤘

• Kartı yenilemiştim. Geçen seneki kart olsa 50 TL gelirdi. Karta verdiğim 10 liranın iki katında fazlası çıkmış olur eğer 12 bin kişi içine girdiysek.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.