< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tosla kartın son iki hanesi kadar tl kazan (8. sayfa)
-
-
Blokla geç hocam, forumun en sorunlu şahsıdır kendisi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yalnız dikkat edin Şok’tan iade geldiği için Şok’u bu kampanyaya dahil etmeyebilir. Geçen yıllardaki son 2 hane kampanyasında böyle olmuştu. Harcamayı, oyun kampanyasına dahil edip, son 2 hane iademi vermemişlerdi.
Onun haricinde Amazon harcaması yaptım. Amazon sayılır umarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsiburada ve Bimpara yaptım ben dün. Bakalım artık gelirse gelir.
-
Müşteri hizmetlerine soruldu. Ücret yıllık.
Bilgi veren arkadaşlara sallamanıza gerek yok.
-
HB hesap onaylı ise yatması lazım. Bu arada HBC T'yi kredi kartı olarak tanıyor. Yüklediğinizi harcamanız şart ona göre.
-
Şartlarda öyle bir şey yazmıyor.
- Uygulama içerisindeki ‘Ödemeler’ kısmından yapılan ödemeler kampanyaya dahil değildir.
yazıyor ama başka kampanyalarla birleşmez yazmamışlar.
-
Geçen yıllardakinde de öyleydi. Oyun kampanyasında bana 100/15 verdiği için bu harcamamı saymayıp iade yatmamıştı. MH ile görüşmüştüm, başka kampanyaya harcama yaptığınız için harcamanız dahil olmamış diyerek reddetmişlerdi. Paramı yatırmamışlardı. Umarım bu sene de aynı şeyi yapmazlar. Son 2 hane kampanyaları baya sorunlu.
Kimseye salladığım felan yok, o arkadaş boş yapmayın kaybolun gibi sokak ağzı konuşuyor, herkes efendi olabilir, birin verdiği bilgi eksik olabilir sen güncel bilgiyi verirsin o kadar, ama ileri geri muhabete ne gerek var...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı gün şartı yok galiba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı gün şartını soran var mı MH’ye? Ona göre bugün ikinci alışverişimi yapacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kampanya duyuru sayfasındaki şartlar içinde yok böyle bir ibare. olmayan şartı mı soracaksınız? günü gelip yatmaz ise alınan ss ve tosla harcama fotosu ile bddk ye gideriz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 tane alışveriş yaptım bugün fiziki. Cashback günü görüşürüz
SOK CUZDAN magaza da gecerlı mı acaba kontor vs alırken..personel sıkıntı cunku
-
Market alışverişi yapacağım ama market alışverişlerine %10 kampanyası da var. Oradan yüzde 10 verdi diye son iki hane kampanyasını saymamaslık yapar mı acaba?
İstedikleri kadar Bi taraflarını yırtsınlar kullanmayacağım tosla yı. Geçen sene her türlü şikayet ettim yatırmadılar.
Yapabilir. Önce son iki haneyi sonra marketi yapmanızı tavsiye ederim
Ne zaman tahsil edilecek yıllık ücret?
-
16 Ocaktan sonra yeni sistem geçerli olacak sanırım, son 2 hane Tosbacki de 6 Ocakta yatacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanal kartım var oda olur mu fiziki kartım yok
Edit: Sanal kartın son 2 hanesi 00 tek bahtsız ben miyim acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 17 Aralık 2022; 18:39:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X