Az önce şok marketten 75 TL lik alışveriş yaptım. Hem "Toslayanlar ŞOK Marketler'de %5 Tosback kazanıyor" kampanyasından yüzde 5, hem de "Tosla'dan market alışverişinde 30 TL Tosback" kampanyasından yüzde 10 iade geldi. Kampanyalar birleştirilemez diye bir hüküm yok. Dolayısıyla "Tosla kartının son 2 hanesi kadar Tosback kazan" kampanyasına da katılım sağlandığını ve kazanımı kabul edeceğini düşünüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonraki sayfa -- 17 Aralık 2022; 20:43:52 > |
Tosla kartın son iki hanesi kadar tl kazan (10. sayfa)
-
-
Kapatmazsınız…quote:
Orijinalden alıntı: ArseyusTşk ederim.
4 kartımız var hepsini kapatacağız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsipay e para yüklenmiyor geçerli oluyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla içime kurt düştü burayı okuyunca. İki tane alışveriş yaptım biri Amazon hediye kartı diğeri de Bisu. Yalnız Bisu yaptığım alışverişe %25 iade verdi. Şimdi buna istinaden çamura yatarlarsa kötü olur. Kampanya şartlarında iki kampanya birleşmez diye bir şey yazmıyor.
-
Market altlimitsiz yüzdelik hocam istemesem de iade verecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
75 x 2 işlemi marketten yapmazsanız vermez hocam, tercih sizin tabi
-
Market kampanyasını göremedim, bittimi acaba.
İki tane 75 tl lik amazon hediye kartı aldım kampanya sayılır mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nays yükleme sayılır mı bilen var mı
aynı günde yapsak geçerlimi. bi yazı göremedim
Bisu dan ön ödemeli 10 lu damacana alsak %25 iade verir mi?
aynı gün sayılır mı
Migros hediyem kart var, Bim para var, cepte şok var, altı üstü 2x75 e garanti 50 TL var, hala sakat işler peşinde koşmak anlamsız , sıcak fırsatçılık 75x2 yi düzgün bir şekilde yapıp promosyon tarihîni takip etmektir
2×75 islemi tamamladım an itibariyle.
İlk işlemde Moneypay hesabıma 75 tl yükledim migrosta harcamak için.
İkinci işlemde bir yakınımın hattına vodafone tl yükledim 80 tl.
Umarım sorunsuz gelir iadeler.
DİKKAT sakın kanmayın.geçen sene bu kampanya yine vardı.kampanyalar sayfasında aktif ti ve o gün alışveriş yaptım.kampanya bitti iade gelmedi.mh kampanyanın kişi katılımının dolduğu yüzden kampanyadan yararlanamadığımı söyledi.defalarca o an kampanya sayfada gözüküyordu dememe rağmen kabul etmediler.o gün bu gündür tosla kullanmıyorum
3-4 gün once tosla bakiyemden para çekmeye çalışırken Akbank atm parayı vermedi ama para bakiyeden düştü. Kaç gündür paramı iade etmediler. O yüzden bu kampanyaya da katılmak içimden gelmiyor.
-
aynen oyle yamuk yapmışlardı..tabı herkesı tek kart kullanıyor sanıyor sozde cakallar yersen numarası yapıyor kışı kota olayını
ıade gelen sonra yaptıgımdı
2. gun yaptıgıma gelmemıstı.. bahane kota dolmus
4.gun yapana gelen 2.gun yapana aynı yerden gelmıyorsa bu cevap sadece dolandırıcılık..ininal modunu bılenler bılır maziden
.......................
-
Sonradan düzeltiler.
Benimde sonra alışveriş yaptığım karta yattı.
Diğerine yatmadı.
Zaten ben de onlu damacana paketi aldım ama tabii kampanyanın üst sınırı var maksimum 50 TL iade veriyor.
-
Kişiye özel hocam, mesela benim kartta yok eşimin kartına tanımlanmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X