Şimdi Ara

Tosla kartın son iki hanesi kadar tl kazan (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
29
Favori
40.643
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kimlik doğrulamam olmadan ödül geldi. O kriter değil bu kampanya için.

• Kendi kartımdan iki ard arda iki adet file para ve eşimin kartından ard arda iki adet bim para uygulamasına yükleme yaptım. Hesaplarımız onaysız. İkisine de ödül yattı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    teyit etmek için sormak istedim, şikayetvar'a kayıt açtım.

Şundan şundan diye dönüş yaparlarsa diğer kullanıcılardan örnek vereyim.

İşimi garantiye almak için iki farklı günde alışveriş yapmıştım Amazondan. 19-20 aralıkta ve 76-77 lira farklı tutarlar.

hatta ben alışverişleri bitirdikten sonra kampanya sms'i geldi bana. Sms geldiğinde zaten işlemleri bitirmiştim. Hiçbir sebep yok yani ödül kazanamamam için.

Ek:sebebi ne ki ! Ne kadar uyduruk sistemleri var anlamıyorum, yani ne engel olmuş harcama yapan hesaba ödül yüklememek için?! Bu hesabım (bizzat kendi hesabım için) geçen sene de ödül gelmemiş. Geçen sene şikayet falan uğraşmamaıştım, gelmediğiyle kaldı, geçti gitti.

EK 2: 6 ocak cuma saat 14:30 gibi ödül tutarı yattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 6 Ocak 2023; 14:59:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zate yılda bir kullanıyordum kartı, kapatmanın zamanı gelmiş.Tosla kartın son iki hanesi kadar tl kazan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bana yatmamış. Müşteri hizmetlerine sordum kazanım sağlamışım gün içinde yatar dedi. Bekleyelim bugün.

• 19-20 aralık şuan yattı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • her yattı diyenden sonra girip bakıyorum yok

• bana da yatmamış

• hesapların ikisine birden geldi. işlem tarihim 20 Aralıktı.

• 6 ocak cuma saat 14:30 gibi ödül tutarı yattı. 19 ve 20 aralık tarihlerinde Amazon harcaması yapmıştım.

Farklı farklı banka/ödeme sistemlerinin ödüllerinin zamana yayılmış şekilde hesaplara tanımlanması çok saçma. Tüm hesaplara aynı anda ödül yüklenebilir, bu işin sırayla olmasına gerek yok.
    Sana geldi, bana geldi. Sırayla geliyor, bu ne ki sırayla geliyor. Kurum için de sıkıntı oluşturuyordur. İlk gelen mutlu, diğerleri bana gelmedi diye müşteri hizmetlerine ulaşıyordur büyük ihtimalle. Boş yere iş gücü israfı.
    Bazı şeyleri anlamak güç.

Hâlâ ödülü gelmeyen var mıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 6 Ocak 2023; 15:10:24 >
  • Benim de gelmiş teşekkürler Tosla, 17-18 aralıkta harcamaları yapmıştım 92 tl cepte

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sabah 9:30 gibi gelmiş.

Tosla kartın son iki hanesi kadar tl kazan
  • Toplam iki hesaptan 90 + 50 yattı, bu kampanya dönemini de firesiz geçtik. Geçen sene 90 + 26 idi kardayım Tosla kartın son iki hanesi kadar tl kazan 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 6 Ocak 2023; 16:19:0 >
  • 22 Aralık aynı günde yapmıştım az önce geldi.

• 20 aralıkta fileden art arda 2 kez alışverişim oldu şimdi bana da 67 lira geldı şükür

• 98 geldi

• Kampanyanın 3. günü evdekilerle beraber 3 hesapla katılmıştım. Kazanımlar geldi şimdi, sorun yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • benim 98 de yatmış.

• Ödüller yattı. Aynı gün alışveriş

Tosla kartın son iki hanesi kadar tl kazan

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.