Şimdi Ara

Tost Makinası tavsiye…

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde hem tost yapmak, için hemde ızgara yapmak için kullanacağım tost makinası almak istiyorum. İnternette yaptığım araştırmalar sonucu Korkmaz A328-Korkmaz A329 ile Kenwood HG364-Kenwood HG366 arasında kaldım.
    Görünüş ve kullanım olarak bir birlerine çok benziyorlar. Farkları Korkmaz yerli malı ve 1800 wat, kenwood 1500 wat.
    Bu ürünleri bilen yada kullanan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var; hangini tercih etmeliyim.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler…..

• quote:

Orijinalden alıntı: casper77

Arkadaşlar evde hem tost yapmak, için hemde ızgara yapmak için kullanacağım tost makinası almak istiyorum. İnternette yaptığım araştırmalar sonucu Korkmaz A328-Korkmaz A329 ile Kenwood HG364-Kenwood HG366 arasında kaldım.
    Görünüş ve kullanım olarak bir birlerine çok benziyorlar. Farkları Korkmaz yerli malı ve 1800 wat, kenwood 1500 wat.
    Bu ürünleri bilen yada kullanan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var; hangini tercih etmeliyim.

bu konuda fikir beyan edecek kimse yok mu...????
  • Ben Korkmaz A328 aldım ,tavsiye ederim.Plakalar döküm ve çıkabiliyor.Tostu kaydırmıyor,içindekileri dışarı çıkartmıyor.1800w.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tor35

Ben Korkmaz A328 aldım ,tavsiye ederim.Plakalar döküm ve çıkabiliyor.Tostu kaydırmıyor,içindekileri dışarı çıkartmıyor.1800w.

nerden ve kaça aldın?
    korkmaz a328 ve a329 iyi tost makinaları gibi görünüyor.
  • quote:

quote:

Ben Korkmaz A328 aldım ,tavsiye ederim.Plakalar döküm ve çıkabiliyor.Tostu kaydırmıyor,içindekileri dışarı çıkartmıyor.1800w.

nerden ve kaça aldın?

160 TL ye İzmirde korkmaz bayii olan bir mağazadan aldım.12 taksit.Ayrıca internet mağazalarında da var araştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tor35 -- 31 Ekim 2011; 16:15:50 >
  • quote:

Arkadaşlar evde hem tost yapmak, için hemde ızgara yapmak için kullanacağım tost makinası almak istiyorum. İnternette yaptığım araştırmalar sonucu Korkmaz A328-Korkmaz A329 ile Kenwood HG364-Kenwood HG366 arasında kaldım.

Dostum, tam hatırlamıyorum ama satın alalı en azından 6 sene olmuştur. İlk günkü gibi duruyor. Evde olsam resmini çekip buraya koyardım. Sana tavsiye edeceğim bir ürün... Fiyatını bilmiyorum ama tahminimce 70-80.-Tl arasında olabilir. Umarım üretimden kalkmamıştır. Kalkmışsa bile yerine muadili bir ürün koymuş olabilirler. Selamlar...

Fakir Persa çelik tost makinası

Izgara - Tost Makinesi • 230 V AC 50 Hz 2000W • Yapışmaz kaplama • Hızlı pişirme için yüksek performans • Gösterge ışığı • Ayarlanabilir ısı kontrol düğmeleri • Geniş ızgara yüzeyi • Krom kaplama • Yağ tablası

Tost Makinası tavsiye…

• quote:

quote:

nerden ve kaça aldın?

merhaba

her ne kadar düğün alışverişi sırasında arzum tostino alsak da, bugün carfeor da KORKMAZın ürünlerinde indirim vardı, model ve seri nosunu bilmesemde birisinin 79 tl oldugunu hatırlıyorum. evdeki arzumda oldukça iyi hatta kaynanadaki tefal versa... tam hatırlayamadığım modelinden bile daha hoş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.