Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.670
Cevap
226
Favori
1.573.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fiyat mevzusunu özellikle yazdım ki korkmaz marka tost makinası almayı düşünenler ucuz buldukları fiyatlardan alsınlar diye
    yoksa benim gibi fiyat artışlarıyla karşılaşabilirler ...
  • King markadan uzak dur da ne alırsan al!!!
  • bendede tefal var 3yıl önce almıştım yere falan düşmüşlüğüde var bişey olmadı hala memnunum baktım hala satılyomu diye yokmuş Tefal Ultra Compact Health Grill Classic a çok benzer bişey korkmazda en çok satanlardanmış buarada
  • www.sanalpazar.net
    404 - File or directory not found.
    http://www.sanalpazar.net/asp/group/186/Tost-Makinesi
    burdan bakabilirsin kardeşim.
  • Ben de homend 1301 i almayı tercih ettim. Indirimlerde 88 liraya geldi. Ürün daha gelmedi. Kullandığımda yorum yazarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tefal Gourmet Grill Classic almayı düşünüyorum. Evde bir adet mevcut yalnız ömrünü doldurdu. 15 sene oldu rahat. o yüzden yine tefal almak istiyorum, kullanıpda memnun kalmayan var mı arkadaşlar?
  • korkmaz a329-06 tostkolik seramik kaplaı modeli almaya karar verdim.. kredi kartı kampanyası + site kampanyaları ile almayı düsünüyorum
  • Korkmaz A329-06 alacaklar.. Şu anda 159 lira. Bayramdan sonra siparişini vereceğim bende..
  • daha önce tefal ve philipsin teflon kaplı modellerini kullandım. eriyen kaşar peynirini almak zaman geçtikçe daha zor oluyordu. korkmazın seramik kaplı modelinde ise o kadar kolay ki. keşke daha önce searmik kaplı tost makinası alsaymışım
  • Korkmaz A329-05 olan modeli aldım bende ama iade edeceğim. Sebebine gelince. Ürünün alt tabakası üst tabakaya göre çok oynak ve de aldıktan sonra Homend 1304 modelini gördüm

Tabaka olayına gelince, ürünün üst tabakası gayet stabil yerinde dururken alt tabaka çok fazla hareket ediyor. Tam olarak oturmuyor. Mağazada inceledim böyle, kullanan arkadaşlara sordum onlarda da aynı durum var malesef. Homend 1304 çok güzel ve profesyonel gözüktü gözüme. İade edip onu alacağım...

Bu arada homend 1304'ü kullanan arkadaşlar varsa görüş bildirebilirlerse çok memnun olurum.

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefa

Korkmaz A329-05 olan modeli aldım bende ama iade edeceğim. Sebebine gelince. Ürünün alt tabakası üst tabakaya göre çok oynak ve de aldıktan sonra Homend 1304 modelini gördüm

Tabaka olayına gelince, ürünün üst tabakası gayet stabil yerinde dururken alt tabaka çok fazla hareket ediyor. Tam olarak oturmuyor. Mağazada inceledim böyle, kullanan arkadaşlara sordum onlarda da aynı durum var malesef. Homend 1304 çok güzel ve profesyonel gözüktü gözüme. İade edip onu alacağım...

Bu arada homend 1304'ü kullanan arkadaşlar varsa görüş bildirebilirlerse çok memnun olurum.

Teşekkürler...

korkmazların "oynak plaka" meselesini daha önce dile getirmiştim ancak bunun bir sorun olacağını düşünmüyorum...

tam aksine sayfa 5'te homendle ilgili belirttiğim "üst tabaka kademe sistemi" meselesinin zamanla sorun olacağı kanaatindeyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Orijinalden alıntı: Sefa

Korkmaz A329-05 olan modeli aldım bende ama iade edeceğim. Sebebine gelince. Ürünün alt tabakası üst tabakaya göre çok oynak ve de aldıktan sonra Homend 1304 modelini gördüm

Teşekkürler...

korkmazların "oynak plaka" meselesini daha önce dile getirmiştim ancak bunun bir sorun olacağını düşünmüyorum...

tam aksine sayfa 5'te homendle ilgili belirttiğim "üst tabaka kademe sistemi" meselesinin zamanla sorun olacağı kanaatindeyim...

Ama o plaka neden oynuyor ben bunu merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Diveman

evet benim içinde sorun değil zaten ama tost makinelerden kalma tırtık izi olmayınca
    insana garip geliyor

Düz üreterek ne yapmaya çalışmış firma anlayamadım gerçekten.

Orada yüzeyin tırtıklı yapılmasının sebebi şekil olsun diye değil ısı transfer yüzeyini artırmaktır tamamen. Böylece ısı kaybı azaltılıp ısınma süresi de kısaltılmış oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korkmaz A 329-06 Tost makinasındaki alt tabaka oynamasına çözüm..

1. Resimdeki vidaları yıldız tornavida ile söküyoruz
    Not: sizdeki oynama sağ veya sol tarafta ise ona göre sökünüz

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

2. Resimdeki tabakayı tutan kancanın acısını kargaburun ile daraltıyoruz
    (fazla daraltmayın) yerine geri takıyoruz işlem tamam..

• quote:

Orijinalden alıntı: nejaterol

Korkmaz A 329-06 Tost makinasındaki alt tabaka oynamasına çözüm..

1. Resimdeki vidaları yıldız tornavida ile söküyoruz
    Not: sizdeki oynama sağ veya sol tarafta ise ona göre sökünüz

2. Resimdeki tabakayı tutan kancanın acısını kargaburun ile daraltıyoruz
    (fazla daraltmayın) yerine geri takıyoruz işlem tamam..

Eyvallah çözümün bu olduğu kesin zaten de bunu neden bu şekilde üretmişler. Banttan çıkan her ürün aynıysa muhtemelen bilinçli yapılmıştır diye düşünüyorum. Fakat mantıklı bir sebep bulamadım.
    Korkmaz'a sormak lazım.

• korkmaz a329-06 şu an ülkemizde en çok talep gören tost makinesi sanırım. ücretsiz kargo ve 6 taksitle 176 TL olarak avantajlı bir fiyat var. haberdar etmek istedim. buradan inceleyebilirsiniz
  • hakanasrav H kullanıcısına yanıt
    korkmaz A302 piyasada artik hic yok mu?
    A302 ve A329/328 arasindaki boyut farklarini bilen var mi?
    Bir iki internet sitesinde A302 var gibi ama ellerinde gercekten var mi cevap vermediler.
    Yoksa direkt A329-06 mi almali kararsiz kaldim.
  • Mutfak malzemeleri imal ve ithal eden bir müşterimiz ile görüştüm, döküm ürünlerden şaşmayın diyor. Seramik olsun, teflon olsun çizilme riski yüksek olup, çizildikten sonra tehlike arzeden bir yapıda olduğunu, çoğu Avrupa ülkesinde zaten yasak olduklarını söylüyor. İnsan araştırdıkça alım konusundaki kararsızlığı artıyor.
  • KORKMAZ A313-02 KOMPAKTO MAXI kullanan var mı aranızda önerir misiniz ?
  • yarın homend 1304 modelini alacağım bir aksilik çıkmazsa. burada paylaşım yapan her bir arkadaşa ayrı ayrı teşekkür ediyorum çok bilgilendirici bir konu olmuş cidden
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.