Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.670
Cevap
226
Favori
1.573.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bende bundan almaya karar verdim.Gayet güzel yorumları var.Ama alt üst plakalar oluklu değil tamamen düz
  • bence düz olması sorun değil sadece çizgiler olmayacak tostun üzerinde, ayrıca temizlik avantajı var...
  • evet benim içinde sorun değil zaten ama tost makinelerden kalma tırtık izi olmayınca
    insana garip geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53*MURAT

quote:

Orijinalden alıntı: HALUKC

quote:

quote:

Geçen hafta Korkmaz A321 Slimline Maxi tost makinesini aldım. 4-5 mağazada birçok modele baktım, a321 bana daha sağlam geldi ve aldım.
    Ama 13 yıldır kullandığım ihlas tost makinesinin yanına bile yaklaşamadı. Ekmeği kurutuyor, ama içindeki peyniri eritemiyor. Max. derece harici ekmek kızartamıyor.
    Ben geri iade edeceğim. Anladım ki sanayi tipi tost makinesi almak lazım. Küçük bir tane bulursam alacağım.

Sanayi tipi tost makinesinden vazgeçtim. Bir tost için koca makinenin ısınmasını beklemek işime gelmedi. Isınma süreleri 5 Dakikayı buluyormuş. Ayrıca en hafifi 12 kg.

Ben de Vestel V-Brunch Serisi 3000 Inox Tost Makinesi aldım. Şimdilik çok memnunum. Çabuk ısınıyor. Tostlar tam istediğim gibi. Ekmeği kurutmadan içindeki kaşarı güzelce eritiyor. Hem de sıcaklığı maksimuma almadan.
    İki plaka sıcaklığı ayrı ayarlanabiliyor. Plakalar sallanmıyor. Plakaları çıkarmak için düğme var, düğmeye basıldığında plakalar kolayca çıkıyor. Plakalar 23 X 29 cm ebatlarında. Başka bir düğmeye basıldığında da makine 180 derece açılıyor.

Makine Çin'de üretilmiş. Tek kusuru her iki plakanın termostat ayarı dengeli değil. Aynı sıcaklık değerini tutturabilmek için düğmelerden birini biraz daha fazla çevirmek gerekiyor.
    ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

selam murat usta vesteli bende dusunyorum yakindan gorme şansım hok gibi bi şey merak ettiklerim üst kapagin agirlğı nasıl çok bastrmak gerekyomu tostları genel malzeme kalitesi nasıl sapı olsun dugmeleri olsun yorumunu rica edyorm

Üst kapağı fazla ağır değil, ama bastırmaya gerek kalmadan tost yapılabiliyor. Kolu sağlam, termostat düğmelerinden biri pek sağlam durmuyor. Malzeme kalitesi iyi sayılır.
    Çok çabuk ısınıyor. Sıcaklığını muhafaza ettiğinden termostatın tekrar devreye girmesine gerek kalmıyor.
    Yağ sürmeden tost yapıyorum ve çok güzel tost yapıyor.

arkadaşlar bu ürünü biraz takip ettim vestel bayilerinde, mekanikte problem çıkaracak gibi geldi bana...
    mağazada teşhirdeki ürün sorun çıkarmaya başlamıştı, bence acele etmeyin...
    homend 1304 modelinde de sorun potansiyeli var gibi, mekanik anlamda sadece...

• WARbird kullanıcısına yanıt
    Çizilme konusunu yetkili servisle görüştünüz mü ? Mağazada baktığımda teşhir ürünlerde çizikler mevcuttu satıcıya sorduğumda hor bakıldığı için olduğunu aslında kaliteli olduğunu söyledi. Kalitesi soru işareti seramik kaplamalarının, oldukça ince gözüküyor.
  • bugün baya bi gezdim arnica king vesteli bulabildim listemdekilerden ve daha bir cok makine gordum homendi ve goldmaster i göremedim maalesf arnica vestel ve king arasında vesteli daha başarlı buldum daha oturkliydı kesnlikle ama gezerken fakir valery ve korkmaz ın beyaz renkli seramik kaplı modelini inceledim bu iki model gördklerim arasnda en iyileriydi kesinlkle ama tabi çalişma performanslarnı gormedm fakir beya korkmaz arasndaym ikisinden birini almak istyorm artk fazla kasmadan acaba bu iki makinayi kullanan arkadslar artı ve eksilerini yazabilrmisiniz yada kullanan varmı formda değerli hormlarnızı esirgemyin arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALUKC -- 21 Eylül 2013; 9:11:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arçeliğin indirimde olan tost makinasından aldın 1 hafta önce. Çokta memnunum.
  • Piyasada nasıl bu kadar dandik tost makineleri var ben anlamıyorum.
    Neredeyse tüm markaları inceledim 350 lira altında sadece Kenwood HG400 iş yapar ki onun fiyatı da uygun, basit ayar filan yok ama kaliteli.

Ben Breville 800GR alıp bu işi bitireceğim gibi duruyor en azından uzun süre kafam rahat olur.
  • arkadaşlar korkmaz ı sipariş verdim n11 den 160 lira kargo dahil uygun denk geldi korkmaz hakkından bir çok iyi yorum okudm fakir için hiç yorum bulamadm geldginde detaylı bi inceleme yapıp yazıcam inşallah

• homendde karar kıldım bende hem indirim var hem güzel ürünleri var bence homend almakta fayda var koşulsuz değişim garantiside var coğu firma satıyor vede 1 kullanım yapsak bile geri almıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biggame -- 29 Eylül 2013; 17:51:52 >
  • n11 den korkmazi sparis vermistm fakat 1 hafta gondermediler bende iptal edip başka bi siteden fakir valery i siparş verdim ertesi gün geldi ürün dış görünüş şık ve fiziki olarak gerçekten çok sağlam taş gibi fakat performansından pek memnun kalmadm maalesef termostadnı sonuna kadar açiyorum anca yeterli isiyi alabilyorm yalniz biz koy ekmegi yediğimiz için tost ekmeğinde durum farkli olabilir koy ekmeği sert katı bi ekmek yinede daha iyi ısı beklerdim dediğim gibi makina kolu olsun herşeyi on numara bastrdiğn zaman arkası kalkmiyor merak ettiğiniz bir sey varsa cevaplayabilirim

• Homend Toastbuster 1313
    Tost makinesi seramik kaplı ızgaraları. Kullanan yada incelemiş olan varmı.
  • quote:

n11 den korkmazi sparis vermistm fakat 1 hafta gondermediler bende iptal edip başka bi siteden fakir valery i siparş verdim ertesi gün geldi ürün dış görünüş şık ve fiziki olarak gerçekten çok sağlam taş gibi fakat performansından pek memnun kalmadm maalesef termostadnı sonuna kadar açiyorum anca yeterli isiyi alabilyorm yalniz biz koy ekmegi yediğimiz için tost ekmeğinde durum farkli olabilir koy ekmeği sert katı bi ekmek yinede daha iyi ısı beklerdim dediğim gibi makina kolu olsun herşeyi on numara bastrdiğn zaman arkası kalkmiyor merak ettiğiniz bir sey varsa cevaplayabilirim

bunu yazmanız çok iyi oldu, teşekkürler...

ben valery modelini tasarım ve malzeme olarak çok beğenirim, siz de beğendiğinize göre aynı düşünüyoruz demektir...

diğer konuya gelince sanırım yine aynı kanaatteyiz...fakir pearl modelini almıştım (daha önce yazmıştım bu meseleyi), son dereceye getirmeme rağmen performansını berbat bulmuştum, demek ki fakirlerin böyle bir sorunu var...ben ertesi gün iade etmiştim...bence iyi düşünün, ürünün malzeme kalitesi tostları kurtarmaz, iade şansınız varsa geri gönderin korkmaz alın...

• quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

n11 den korkmazi sparis vermistm fakat 1 hafta gondermediler bende iptal edip başka bi siteden fakir valery i siparş verdim ertesi gün geldi ürün dış görünüş şık ve fiziki olarak gerçekten çok sağlam taş gibi fakat performansından pek memnun kalmadm maalesef termostadnı sonuna kadar açiyorum anca yeterli isiyi alabilyorm yalniz biz koy ekmegi yediğimiz için tost ekmeğinde durum farkli olabilir koy ekmeği sert katı bi ekmek yinede daha iyi ısı beklerdim dediğim gibi makina kolu olsun herşeyi on numara bastrdiğn zaman arkası kalkmiyor merak ettiğiniz bir sey varsa cevaplayabilirim

bunu yazmanız çok iyi oldu, teşekkürler...

ben valery modelini tasarım ve malzeme olarak çok beğenirim, siz de beğendiğinize göre aynı düşünüyoruz demektir...

diğer konuya gelince sanırım yine aynı kanaatteyiz...fakir pearl modelini almıştım (daha önce yazmıştım bu meseleyi), son dereceye getirmeme rağmen performansını berbat bulmuştum, demek ki fakirlerin böyle bir sorunu var...ben ertesi gün iade etmiştim...bence iyi düşünün, ürünün malzeme kalitesi tostları kurtarmaz, iade şansınız varsa geri gönderin korkmaz alın...

beyazesyam.com dan aldım heralde cayma hakkım vardır ama kutusunu çöpe atmışlar 2 defa kullandık daha hep sonda çalıştryoruz anca yapyor ekmğin icindeki kaşarı eritiyor fena değil ama üstünde ızgara felan yapıcağını sanmyorum bu ısıyla zaten kullanmyacağım bu iş için alacak arkadaşlarn bilgisi olsun

• korkmaz tost makinelerini tavsiye ederim. bende a 321 modeli var çok hızlı ısıtıyor , hem de iç ızgaralar sökülüp takılma imkanı olduğundan temizlemeside çok kolay oluyor. teknosa bile bu ürünü satıyor .
  • korkmaz tost makinelerini tavsiye ederim. bende a 321 modeli var çok hızlı ısıtıyor , hem de iç ızgaralar sökülüp takılma imkanı olduğundan temizlemeside çok kolay oluyor. teknosa bile bu ürünü satıyor .
  • uzun araştırmalardan sonra bugün korkmaz a329-06 tostkolik seramik kaplı modeli 179tl ye nakit aldım
    aslında fiyatlar artmış 220 tl olmuş. ama ben şanslıydım kutu üstünde hala eski fiyat yazıyor
    korkmazın kataloğunda da fiyatlar artmış. bu model için fiyat 265tl olarak görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 14 Ekim 2013; 10:48:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isikayhan

uzun araştırmalardan sonra bugün korkmaz a329-06 tostkolik seramik kaplaı modeli 179tl ye nakit aldım
    aslında fiyatlar artmış 220 tl olmuş. ama ben şanslıydım kutu üstünde hala eski fiyat yazıyor
    korkmazın kataloğunda da fiyatlar artmış. bu model için fiyat 265tlmolarak görünüyor

hayırlı olsun, iyi tercih...
  • quote:

Orijinalden alıntı: isikayhan

uzun araştırmalardan sonra bugün korkmaz a329-06 tostkolik seramik kaplaı modeli 179tl ye nakit aldım
    korkmazın kataloğunda da fiyatlar artmış. bu model için fiyat 265tlmolarak görünüyor

siz böle diyince fiyatına bi bakyım dedim internette 170-180lira arasında fiyatları alıcak olanlar 220e atlamasın hemen diye yazma geregi duydum tabi siz görerek almıssınız yerel magaza fiyatları pahalı oluyor iyi denk gelmiş hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.