Şimdi Ara

TOSUNU KARŞILAMAYA GİDEN TARAFTARLAR GALATASARAYLI DEĞİLDİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakikaten ha, diğerleri varken sadece şinoyu eleştirmek akıl işi değil. Hayır maçlarda mücadelesini, iyi niyetini görmemiş olsak neyse. Bu sene daha iyi olup böyle konuşanları utandıracak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sneijder'in Galatasaray macerasi artik bitmistir. Taraftar bosuna ortaligi karistirmasin.

Bu saatten sonra kalsa bile ancak Tudor'la sorun yasayip moral bozar.

Tudor'la devam edilme karari alindiginda elestirecektiniz. O dönem Tudor adamdir, Tudor yerlileri adam edecek falan diye atip tutuyordunuz. Adam gitti Bruma'ya, Podolski'ye, de Jong'a Sneijder'e takti...

Gecmis olsun. Yolumuza bakalim.
  • Fener medyasının ( yazarları ve gazeteleri ) Cimbom ile alakalı olarak ne diyorsa tam tersini yapmak lazım.
  • S A N A N E

A

N

A

N

E
  • Allah'ım goooolllllll. Yılmaz mrb cnm, bugün yine çıldırıyorsun maşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: GЅ

Konuda bar/disco ortamında akarken selfi çeken Sneijder değil, Slovakya kampında yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Selçuk tartışılıyor.

Bazı taraftarlar hakkaten şaşırmış.

Taraftar havaalanına gidip senin İstanbul'da ne işin var, takım arkadaşların Slovakya'da kampta diyeceğine, önümüzdeki hafta ön eleme maçı var kendini hazır hissettiğin için mi kampa katılmadın diye tepki göstereceğine ,adamlar gidip Sneijder'i satanı biz de satarız diye tempo tutuyorlar.

O adam bu takımdan gönderilince siz de satın da gidin Sneijder'in yeni takımını tutun.

Selçuk yavrum kameralara oynamayı çok iyi bilir. Bak adam çift idman yapıyor kamptan çıkmıyor ama hala Selçuk elestiriliyor diyoruz, sonra bütün sezon sinonun arkasında saklanan tabiri caizse casperi oynayan bir adamı görüyoruz. Hiç bir kalem eleştirmiyor ne hikmetse. Amma sino 5 milyon aliyoo, kampa gelmiyoo hihe

Ulan atar damarimiza kene gibi yapıştı şu Selçuk denilen varlık , hala sino sino.

Karşılıklı anlaşırsın, gönderirsin futbolcuyu madem maaşı fazla geliyor. Benim anlamadığım nokta nedir bu cephe alma olayları.. medya bir yandan, yöneticiler bir yandan, Hatta baggggzi taraftarlar. Adam olursan Adam gibi karşılık alırsın. Az bile yapıyor sino.

5m alıyor diye sino ucana kacana yetişecek ama yanında 3m 4m alana ses yok. Sen böyle düşünüyorsun diye söylemiyorum, genel görüntü bu yönde.

• mobilden girince konu sahibi kim görünmüyor. içimden gelmiyor lerek kesin Yılmaz'dır dedim ve hop konu sahibi yılmaz ;)

sneijder'in aldığı 5m euroya çok diyen adama sormak lazım. sabri senelik 1.25m euro alıyor. yaptığı orta ceza sahasına düşmüyor. bir de yaptığı defans evlere şenlik. sen şimdi kalkıp sabri iyi sneijder kötü diyorsan kusura bakma aleni Yerli Sevicisin.

• (!) kullanmayı öğren bence sen önce.
  • Keske futbol taraftarı olabilmek icin minimum bir zeka seviyesi gerekse. Konu sahibi ve turevleriyle ayni takimi tutmaktan utanıyorum. Hadi oynamak yetenek işi kabiliyetsiz adam iyi oynayamaz da izledigini anlamaktan aciz adamlar surda gelip sneijdere atip tutuyor ya ne diyim pes

• Maksat Galatasaray'lı olup, takımın menfaatleri yönünde futbolcuları eleştirmekse eleştirelim, fakat elinde verim alabileceğin biri varken yatanları daha beter zarar verenleri eleştirmezsen sende AntiSneijder sporlu oluyorsun...

Tarık, Donk, Tolga, Selçuk bu adamlardan üst düzey yararlandık mı ? Hayır...Madem böyle bir eleştiri yapacaksın alayına yapın kardeşim, Sneijder'i cımbızla alınca niyet ortaya çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

mobilden girince konu sahibi kim görünmüyor. içimden gelmiyor lerek kesin Yılmaz'dır dedim ve hop konu sahibi yılmaz ;)

sneijder'in aldığı 5m euroya çok diyen adama sormak lazım. sabri senelik 1.25m euro alıyor. yaptığı orta ceza sahasına düşmüyor. bir de yaptığı defans evlere şenlik. sen şimdi kalkıp sabri iyi sneijder kötü diyorsan kusura bakma aleni Yerli Sevicisin.

Sabri'yi geçtim ciddi anlamda oyun zekası 0 (sıfır) olan, taraftar dilinde beyni olmayan Tolga 2 küsür alıyor. Tolga'nın 2 aldığı yerde Sneijder'e 10 versen az olur. Taş çatlasa 500 bin TL maaş alması gereken Semih yine 2 milyon EURO'ya yakın para alıyor. Sneijder gibi futbolculardan değil, Semih, Tarık, Sabri vs. futbolculardan tasarruf yapılır.
  • Sanki tek milli maça çıkan Sneijder'miş gibi en geç o geliyor kampa. Millet kaç haftadır kampta antrenman yapıyor. Yazık yani, arkadaşlarının arasında nasıl utanmıyor hayret.

• yılmazı bloklamayarak kendime işkence yapıyorum xd
  • Yapılanlar: Galatasaray taraftarı

1) 2016-2017 sezonu takım çalışmıyor, sahada mücadele etmiyor, ruhsuz bu topçular, beden eğitimi öğretmeni ile olmaz

2) Tudor çok iyi, takımı iyi çalıştırır, milyonluk çöplerin hakkından gelir, defansı toparlar, koşan dinamik takım yapar, Tudor'u getirrr başkannn

3) Tudor yıldızlarla geçinemiyor, futbolcular bunu takmıyor, oyuncularla sorun yaşar, 10. hafta olmadan kovulur.

Sonuçlar:

1) Tudor'un 10.hafta gideceğini düşünenler boşuna başarı beklemesin. Yormayın kendinizi.

2) Sneijder de Sneijder diyenler yönetime sallamak için Sneijder'i kullanmayın.

3) Tudor ve yönetim yeni bir kadro yapıyorsa destek verin, umut edin.

4) Medya Galatasaray'ı yemeye hazır. Açık kolluyor. Tudor'u yem edip futbolcuya dayalı düzeni hortlatmayın. Tudor başarısız olursa ben demiştim EGO'sundan ziyade Galatasaray düşmanlarına fırsat vermeyin. Tudor'u daha da zayıf halka yaparsanız çakallar buradan sızar yer bitirir Galatasaray'ı sen oturur üzüldüğünle kalırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

Sen kimsin lan ? Şu usluba bak , muhtemelen hayatında bir baltaya sap olamadın sanalda insanlara hakaret ederek ezikliğini örtmeye çalışıyorsun .

Sneijder İbizada keyif çatıyormuş. Meczup musun arkadaşım ?? Kadronun geri kalanı Çeşmede Bodrumda tatil yaparken bu adam maça çıkıyordu .

Klüpten aldığı resmi İZİN bittiği günde İstanbula döndü .

Adamın önüne Umut Bulutu arkasına Donkla Semihi koyup madem Sneijder iyi bizi şampiyon yapsın diyenin 3 gram beyni yoktur. Sneijder hala mevcut kadronun en kaliteli futbolcusu.

Maaşında indirim yapacaksa kalsın , yapmıyorsa sene sonu yollar güzel bir şekilde ayrılsın.

Senelerdir takımı sırtlayan oyuncumuzu karalamaya , hakaret etmeye gerek yok . Bunu ancak basit insanlar yapar , senin gibi .

Sen kimsin diyene bak. Asıl sen kimsin lan?

Nickinde uA olan birisine cevap vermiyorum.

Galatasaray bölümünde işin ne? Git sucuk ekmeğini ye uA'cı abilerinle.

Kulüpten aldığı resmi izin geçen hafta bitti. Geçen hafta kampa katılmalıydı. İstanbul'a döndü diyor bir de ya.

Sneijder'e tebrikler; "işlerin en yoğun olduğu yaz sezonunda barı bırakıp istanbula dönmesi takdire şayan."

• Bu takımdan Selçuk, Tolga vb adamlar gitmesi gerekirken Sneijder giderse bu yıl gözümde biter.
    Sneijder hala üst düzey takımlarda oynayabilecek futbolcu, bugün Galatasaray kadrosundan üst düzey takımlara koyabileceğin 2-3 adamdan biridir Sneijder.

Fatih terim sevdalısı, yerliyi destekleyen zihniyettekiler 2 yıldır Sneijder'e takık çünkü Sneijder kaldı, imPARAtor ve Burak gibileri gitti.

Sneijder kalacak umarım ve giden yine sizin o desteklediğiniz Ptt ligi futbolcuları olacak.
  • Ne yazmış bilmiyorum ama bloklu olduğuna göre kesin saçmalamıştır.

• Sneijder bu takımın el frenidir ve futbolcuya dayalı düzenin xelçuk'la beraber iki temelinden biridir. Hem o, hem de xelçuk acilen kovulmalı.

• Seni neden banlamıyorlar la..

• ulan popülerde başlığı görünce yüreğime iniyordu. bizim cenk tosun gassaraya gitti de karşılayanlara laf atılıyor sandım. neyse panik yok. bu arada schneider adamdır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.