Şimdi Ara

TOSUNU KARŞILAMAYA GİDEN TARAFTARLAR GALATASARAYLI DEĞİLDİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her sene kafasına göre kampa katılan, takımın 2. kaptanı, anadolu takımlarının korkulu rüyası, muhteşem asistör, göbek reyis, tosun paşayı havaalanında karşılamaya giden takım Galatasaray taraftarı değildir. Sneijder taraftarıdır.

Sneijder'i Galatasaray'dan üstün tutan zavallılar.

Paraijder tosun paşa paranın kokusunu aldı gitmiyor. 2 taraftara oyna hop hepsi sana tapar.

Yazık.

Takımın 2. kaptanı olacaksın ve Ibiza'da keyif çatacaksın. Bu adamı savunan Galatasaray'lı değildir. Daha soktuğu De Jong kazığını da unutmadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 6 Temmuz 2017; 12:35:26 >

• Normalde sana katılıyorum ama giderse rakip taraftarlar ve medya bayram yapacak. Bu yüzden kalsın istiyorum sırf.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanılmaz ya gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machan

Normalde sana katılıyorum ama giderse rakip taraftarlar ve medya bayram yapacak. Bu yüzden kalsın istiyorum sırf.

Adamlar bize çakılan senelik 5 milyonla zevke geliyor ne bayram yapması. Sneijder hiç bir rakip taraftarı korkutmuyor. Bu adam sürekli çeşitli anektodlarla kollanıyor yok önünde Burak oynuyor istatistik yapamyor, yok bilmem ne. Sürekli bahane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Orijinalden alıntı: Machan

Normalde sana katılıyorum ama giderse rakip taraftarlar ve medya bayram yapacak. Bu yüzden kalsın istiyorum sırf.

Adamlar bize çakılan senelik 5 milyonla zevke geliyor ne bayram yapması. Sneijder hiç bir rakip taraftarı korkutmuyor. Bu adam sürekli çeşitli anektodlarla kollanıyor yok önünde Burak oynuyor istatistik yapamyor, yok bilmem ne. Sürekli bahane.

Kardeşim sneijder onlara gitse bütün taraftarları hava alanında karşılarlar. Twitter instagram gibi yerlerde bile come to beşiktaş/fener yazanlar var.

• Sen Galatasaraylı mısın?
  • Oy dağlar oyu kimlerle neyi tartışıyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louise Attaque

Sen Galatasaraylı mısın?

Bize De Jong ile birlikte her sene 7.5m kazık çakan, her sene kamplara kafasına göre katılan. Senede 5 milyon euro alıp 4 tane anadolu takımına karşı istatistik kasan, TÜM TAKIM çift antrenmana çıkarken 2. kaptan olup Şeyma ile Ibiza'da takılan adamı eleştiriyorsam tümevarımı kendin yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 5 Temmuz 2017; 1:1:30 >
  • Aynı şeyleri Leşçuk inan için de düşünüyor musun? Düşünüyorsan samimi olduğuna inanacağım.

• Yılmaz Bey siz Beijing'li değil miydiniz

1-2 ay içinde Beşiktaşlı olma ihtimaliniz de var sanırım

• bunu yazan tosun
  • Şimdi bunu yazdığın zaman "kural dışı diye" konu kapatılır ama aslanı karşılamaya gidiyoruz desen artı yğmuruna tutarlar.

• konuyu açan arkadaş sende enteresan bir kafa varmış gerçekten. Laf attığın adamın ölüsü bu ülkede asist kralı olmaya yetiyor. Oyun içerisinde hiçbirşey yapmadığını düşündüğümüz maçlarda bile tek bir hareketle maçı çevirmişliği var. Bu sene güzel transferler oluyor. bu transferleri yine oynatacak tek kişi sneijder. Ha sen diyosan ki sneijder gitsin leşçuk oynar zaten konuşucak bişey yok. biraz vizyonlu olun.
  • tatilden dönen futbolcuyu niye havaalanında karşılıyorsunuz ki zaten? free shop tan sipariş mi verdiniz?
  • Galatasaray'ın Mancini'den itibaren hemen hemen hiçbir transferi tutmuyor.Kaç adam alınmış,kaçı takımda kalmış?

Sneijder gidince yerine daha iyi verim verebilecek birisinin geleceğini düşünmüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden klasik Türk insanı gibi direk b.k atıyorsun?

Arkadaş Sneijder'den verim almaya baksana. 2 senedir amelelerle doldurup iddiasız bir takım kurmuşsun, adamdan tek başına şampiyon yapmasını talep ediyorsun. Halı sahada bile 7 kişilik takımda 2 tane al-ver yapamadığın adam yoksa futboldan soğuyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

tatilden dönen futbolcuyu niye havaalanında karşılıyorsunuz ki zaten? free shop tan sipariş mi verdiniz?

Dursun'a mesaj gönderdiler Sneijder'i yollama diye.
  • Aklı başında bir Galatasaray'lının açmayacağı bir başlık hayret verici. Yararsız Tolga,S. Aziz, Leşçuk varken en ölüsü asist kralı olan takımdaki tek dünya yıldızına yazılanlara bak blockluyorum artık kontrolden çıkmışsın sen dostum.
  • Konuda bar/disco ortamında akarken selfi çeken Sneijder değil, Slovakya kampında yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Selçuk tartışılıyor.

Bazı taraftarlar hakkaten şaşırmış.

Taraftar havaalanına gidip senin İstanbul'da ne işin var, takım arkadaşların Slovakya'da kampta diyeceğine, önümüzdeki hafta ön eleme maçı var kendini hazır hissettiğin için mi kampa katılmadın diye tepki göstereceğine ,adamlar gidip Sneijder'i satanı biz de satarız diye tempo tutuyorlar.

O adam bu takımdan gönderilince siz de satın da gidin Sneijder'in yeni takımını tutun.
  • Sen kimsin lan ? Şu usluba bak , muhtemelen hayatında bir baltaya sap olamadın sanalda insanlara hakaret ederek ezikliğini örtmeye çalışıyorsun .

Sneijder İbizada keyif çatıyormuş. Meczup musun arkadaşım ?? Kadronun geri kalanı Çeşmede Bodrumda tatil yaparken bu adam maça çıkıyordu .

Klüpten aldığı resmi İZİN bittiği günde İstanbula döndü .

Adamın önüne Umut Bulutu arkasına Donkla Semihi koyup madem Sneijder iyi bizi şampiyon yapsın diyenin 3 gram beyni yoktur. Sneijder hala mevcut kadronun en kaliteli futbolcusu.

Maaşında indirim yapacaksa kalsın , yapmıyorsa sene sonu yollar güzel bir şekilde ayrılsın.

Senelerdir takımı sırtlayan oyuncumuzu karalamaya , hakaret etmeye gerek yok . Bunu ancak basit insanlar yapar , senin gibi .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.