Şimdi Ara

ToT3M Döndü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzunca bir zaman öncesi bırakmış olduğum karakterime 10 sene sonra tekrar bir dönüş yaptım.

Bir ara satmaya çalıştım fakat kısmet değilmiş ki çıkan alıcılar biraz garip tekliflerde bulundu ve bende "satacağıma pazarcı yaparım" dedim ve karakterimi tuttum.

10 sene kadar önce Cypher da başlamıştım oyuna ve ilk karakterimde buydu. 15-20 gündür tekrardan ToT3M ile oynuyorum. Kimisi "Koxper" derdi kimisi "İyi archer" adamına göre değişiyor.

Yaklaşık 4 sene kadar banlı kalan ve 2 sene kadarda el değmeden duran karakterimin son hali (5 LvL almış durumda) ...

ToT3M Döndü!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 22 Ekim 2013; 10:19:36 >

• item durumunuz nedir hocam. hayırlı olsun umarım zevk alırsınız bu arada
  • eski karakterinize ait ssler mevcut ise onları paylaşıp konuyu renklendirebilirsiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam,ben de eski playerlardanım. Oyunun son durumu ne? En son bayağı saçmaladı dediylerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

item durumunuz nedir hocam. hayırlı olsun umarım zevk alırsınız bu arada

"Oldukça iyi" diyebileceğim birçok itemım mevcut. Şimdi tek tek saymak istemiyorum ama +3 den düşün Uniqlerim ve +9 düşük giysi + silah v.b yok. Şu an Archerım ama dilediğim zaman Assas dönmek için (ki assas dönmem), gerekli itemlar dahil bunlara.

Eski birçok SS im mevcut. Gerekli olduklarını sanmıyorum fakat illaki istenirse yüklenebilir ...
  • 2003de cypher var mıydı
  • eğer eski avatarın elektirikli ananas ise seni 2006 dan hatırlıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edana da bunlar alınır
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 11 temmuz 2005 cypher ın açılış tarihi. nasıl 10 sene oluyor hacu? bu arada güzel ss. 83 e kas eskrima çok işe yarıyor.

itemler galiba > eme2,eme3,pp3,judi3,legio dual 3,shell9 set,wfc9. böyle ise yerinde olsam -base charın felan yoksa- shelli satıp kro dizerdim. (7-8 karışık.) hp düşük exp e yeter de artar ama pk için biraz az.
  • TheGangster zamanını bilirmisiniz hocam ? orc clanı.
  • Eski resimleri paylaşırmısınız.
  • At yalanı inananı diye bi söz var.

Wikiden bakarsanız Çıkış tarihi uSKO - 17 Ağustos 2004

daha dün ne yedin hatırlamazsın 10 yıl önceki çarının ıd şifresini hatırlıyosun.
  • hocam maşallah şimdiye göre bile güzel itemler o zmn bir numara falnadı heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.