Şimdi Ara

Total Media Theatre 5 Windows 7 Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Total Media Theatre 5 Windows 7 64 bit'de sorunsuz calıstırabilen var mı ? Programı sorunsuz yukluyorum.Programı acıyor ancak Ekranı maximize minimize veya play tusu settings tusu tıklıyorum.Hiç bir şey calısmıyor.Windows 7 Aero ile sorun oldugu soyleniyor.Bu sorunuzu cozen ve sorunsuz olarak Bluray oynatabilen var mı ? İnternette ilk defa bir konuda araştırma yapmama ragmen sorunu bulamadım.YArdımlarınızı bekliyorum.

teşekkürler.

• windows 7 basic i seç renk düzeni olarak

• benimki açılır açılmaz kapanıyor ne yapacağımı bilmiyorum
  • win7 64 bitte sorunsuz kullanıyorum ben 5 sürümünü. 6 da ilacı uygulayamadım :) Yalnız şöyle bir problemim var:

Avatar.2009.3D.BluRay.1080p.AVC.DTS-HD.MA.5.1-FullBluRay3D dosyasını indirdim Totalmedia theatre 5 kullanıyorum. iso dosyasını daemon toola gösterdim. masaüstü pc den(560GTX direct cu2) hdmi kabloyla tv ye aktarıyorum görüntüyü. Filmi açıp 3d seçiyorum. ama ne yaptıysam 3d görüntü vermiyor. Herhangi bir ayar filan mı var programda? 3d ayarlarını kontrol ettim. 3d ayarlarında General settings de always olanlar ve left-right kısmı seçili.
    wiewing environment kısmında ise en üstteki nvidia 3d vision seçili. kmplayer da sağ-sol gösterdiği mkv yi totalmediada üstte 3d yazmasına rağmen 2d gösteriyor. Active shutter için yayınlanmış releaselerde mi yapıyor bunu yoksa bir ayar sorunu mu çözemedim.Problem hakkında yorum yapabilirseniz sevinirim.

• KaNaT kullanıcısına yanıt
    4 sene sonra yazıyorum belki sorunlar çözülmüştür :) Bu programda 3D iso bluray çalıştırıp sorunsuz izlemeyi başaran var mı? iso kalıbını sanal diske yerleştiriyorum. TotalMedia Theatre 6' ın ana ekranında bluray disk olarak görünüyor. 3D ayarlarında "3d bluray vidyoları herzaman 3D oynat" seçili. Vidyoyu oynattığımda mavi-kırmızı formatında açılıyor fakat birtürlü projeksiyondan verimli görüntü alamıyorum. Bilgisayardan iso kalıbını oynatıp projeksiyondan nasıl görüntü alırım? Yardımcı olana müteşekkir olucam.
  • Konu hort olacak ama. Programın 6 sürümünü indirdim ancak program hiç tepki vermiyor, var mıdır bir çözümü arkadaşlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.