Şimdi Ara

Total Recall (2012) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
8.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kate (lori) filmin sonunda ölüyorsa eğer, bu filmi izleyemem
  • sanırım ilk filmi bildiğim izledeğim için bu filmi beğenmedim kesinlikle olmamış bence ama ilk filmi izlemeyenler bilmeyenler bu filmi beğenirler belki.

keşke bu oyuncu kadrosuyla başka film yapsalardı total recall'ı karıştırmasalardı.
  • ilk film gibi olmasada, güzel filmdi. Filme giden sıkılmadan izler bence..
  • Bu begenmemezlik nedir ya

İlk filmi 2 kere izledim ,bu filme gecen hafta gittim ,kabul ediyorum ilk filmden kotu ama bu kadarda eleştirilmesine gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk filmi izlemedim ama bence gayet iyi olmuş
    herkes neden kötülemiş anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: regalangel

Bu begenmemezlik nedir ya

İlk filmi 2 kere izledim ,bu filme gecen hafta gittim ,kabul ediyorum ilk filmden kotu ama bu kadarda eleştirilmesine gerek yok.

çünkü film berbattı..ilk filmi 20 defa izlemşmdir..bu film tam bir ucube olmuş..bağımsız bir film çekseler daha iyi olurmuş..eski filme ait sahneleri tekrar abuk subuk bir anda türeyen mantarlar gibi seyircinin gözüne sokunca bu nerden çıktı laaayn dedirtiyor..3 göğüslü film alakasızdı..çünkü 1 de oksijen yetersizliğinn sebebi sonucu insanlar mutant doğuyordu..kol kopma sahnesi ne alaka laaa.hele Lori rolündeki kadın ezeli düşmanı olmş..halbuki ölmesi lazımdı..ve kızların yapmacık oyunculukları..kurgudanda kaynaklanyr..sahne geçişlerinde bir sure bekliyorlar hadi gidelim derler gibi bir anda hareketlenyrlar..dediğim gibi ilk filmi izlemeyenler beğeneceklerdir..ama arnold oynadığı 1990 yapımı total recall izleyenler biraz hüsran yaşayacaklarını düşünüyorum kendim için öyleydi..collini kovalama sebepleride çok saçama ve basitti yok şifreyi biliyormuş yok o adamı yakalmak için plandan ibaretmiş şifreler..:) ilkinde marsı yaşanabilir bir gezegene çevirme planlarını bilmesiydi..herkese iyi seyirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-R-S -- 21 Ağustos 2012; 15:10:06 >

• filmi bugün arkadaş ortamıyla sinemada izledim, bana kalsa gitmeyecektim de.. neyse.. oyunculardan bir tek colin farrelin oynadığını biliyordum, kate biraz sürpriz oldu lakin iyi de oldu. Filme ayrı bir seyir kattı benim açımdan
  • sanırım önümüzdeki ay zivyona giriyor. kadroyu beğendim keyifle izlenecek bir film gibi duruyor.
  • Malum yere düşsede bizde izlesek .
  • 3/10
    O da Kate Beckinsale böyle rezil bir senaryoda oynanabilecek en iyi şekilde oynadığı için. Sinemada gidip izleme hatasına düştüm. Bırakın sinemayı malum yerden bile izlenecek bir filim değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparkan -- 17 Eylül 2012; 1:20:06 >
  • Dvd çıkmış ripler gelmeye başlamıs.
    Total.Recall.2012.DVDRip.XviD.Lum1x.avi
  • Evet DvdRip çıkmış iniyor, başroldekini sevmesem de filmi ne yapmışlar merak ettim.
  • 1-2 gün daha bekleyip 720p izlemek daha iyi olur.
  • Bu filmi izlemek 1990 'da çekilmiş efsaneye hakaret olur asla izlemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_19811981

Bu filmi izlemek 1990 'da çekilmiş efsaneye hakaret olur asla izlemem.

Katılıyorum ama saçmalıklarını görüp arkadaşlar arasından eleştirecek bilgim olması açısından indiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Evet DvdRip çıkmış iniyor, başroldekini sevmesem de filmi ne yapmışlar merak ettim.

farklı bir film yapmışlar 90 ların yerini tutamaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Evet DvdRip çıkmış iniyor, başroldekini sevmesem de filmi ne yapmışlar merak ettim.

farklı bir film yapmışlar 90 ların yerini tutamaz..

Colin Farrell

Dünyada en sevmediğim insan olarak size katılıyorum ama genede bir karşılaştırma yapıp arkadaş arasında dalga konusu yapmak için indiriyorum, bakıp güleceğiz.

Şimdiki düşüncem bu belkide ben yanılırım telefon kulübesi dışındada iyi filmde oynamıştır.
  • ben collin farell oyunculuğunu severim hatta bu filmi tek kurtaran oyuncu..diğerlerini izledğinde güleceksin hele o kızlar yok mu oyunculukları brbat komedi gibi..:))
  • İnsin bakacağım, sevmesemde bütün filmlerini izledim, izlemeden yorum yapmam.

Ama telefon kulübesi izlediğim sene hoşuma gitmişti.

Birde bu filmde küçük bir rolü vardı bu filmide beğenmiştim.
  • bu filmi izlemedim ama izleyeyim merak ettim..:)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.