Şimdi Ara

Total Recall (2012) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
8.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fragman güzelmiş, lakin ilk filmin verdiği tat çok farklıydı. Bunu apayrı bir film gibi düşünüp izlemek lazım. İlk filmdeki
    3 göğüslü hatun, ağzı gözü yamuk ucube gibi insanlar, Mars'taki atmosferin insan yüzündeki belirtileri
    gibi marjinal sahneleri yok galiba ya da fragmanda göremedik.
  • colin'in silahı alıp askerleri öldürdüğü sahneyi çok beğendim kameranın hareketleri çok güzel olmuş.
    ilk filmdeki gibi mars atmosferi yaratsalarmış keşke.
  • Fragman hoşuma gitti iyi bir bilim kurgu geliyor gibi. niye bilmiyorum ama fragmanı izleyince aklıma direkt "Ben,Robot" filmi geldi
  • Fragman güzeldi.

Güzel bir aksiyon filmi bizleri bekliyor ama ne olursa olsun ilk filmin tadı bambaşkaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

Fragman güzeldi.

Güzel bir aksiyon filmi bizleri bekliyor ama ne olursa olsun ilk filmin tadı bambaşkaydı.

İlk filmin tadını bizim gibi Star Parliament Pazar Gecesi Sinamesı'nda haftada bir film izleyen anlar. Şimdiki gibi 10 filmi aynı anda indirip günde 2 film izleyen anlamaz. Üstelik hayal gücümüzü geliştiren onlarca film yoktu, şimdi Türkler bile bilim kurgu yapıyor daha ne olsun.

Ne günlerdi bea. Yaşlandık he!
  • fragman fenaydı yalnız

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Anderson -- 2 Mayıs 2012; 18:25:46 >
  • marsa gitme yokmuş , 3 memeli hatunda yomuş :) yemiş öyle remake yi

şaka maka baya üstünde durulmuşa benziyor , oyuncuları hiç tutmadım ama illaki izleyecez
  • Bryan Cranston hatrına izlenir
  • geçiniz bir kere colin farrel varsa ben yokum.
  • Fragman fena değildi ama galiba Mars olayı bu filmde yok bir de Arnold Schwarzenegger gibi bir adamın oynadığı rolü Colin Farrell'ın oynayacak olması direk gözümde olumsuz bir yan.
  • Filmde Colin Farrell var ama beğenmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !3!ack -- 23 Mayıs 2012; 17:02:21 >
  • Bryan emmi de çeşme akarken dolduruyor. Maşallah setten sete depar atıyor olsa gerek. Bir bakıyorsun orada bir burada.
  • ilk film güzeldi bournenin bir değişik versiyonu...bu arada colin farell yada leonardo dicaprio famine isimli irlanda türkiye ortak yapımı filmde oynayacakmış...
  • fragmanı izledim hiç umudum kalmadı.. orijinal filmin havasından ve bazı öğelerinden yararlanan başka bir film bu, mars falan yok mutant falan yok, sıradan bi film olur.
  • Kate Beckinsale varsa her türlü izlenir..
  • Arnold'un yerine Colin, ilginç.
  • bir klasiğin de içine etme amerikan sineması.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.