Şimdi Ara

Total Recall (2012) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
8.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk filmdeki michael ironside gibi oynayacak oyuncu zor bulurlar.
  • Fragmanın bu hafta çıkması bekleniyormuş.
  • mr.white' da varmış yo!
  • Philip K. Dick'in daha filme uyarlanmamış onca kısa hikayesi ve romanı varken neden gidip de bu güzelim filmleri yeniden çekmeye kalkışırlar anlamıyorum.
  • Oyuncular hatrına yine bakalır
  • İzlerim sorun yok.

Ama yerini tutar mı tartışılır
  • Colin'i nerden bulmuşlar onu anlamadım, rock'ı koysalardı daha mantıklı olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyro

ilk filmdeki michael ironside gibi oynayacak oyuncu zor bulurlar.

Aynen katılıyorum.Adam süper kötüydü.Remake her yönden orjininin yanında sürünür.
  • Teaser of the Trailer

Trailer'de bugün yarın çıkar uzunluğu kısa bunun 2 dakika yazıyor resmi içerik sınıflaması yapan sitelerde.
  • Film iyi olur kötü olur o ayrı, ama kadın oyuncuları mükemmel seçmişler ...
  •  Total Recall (2012)
  • ilk filme çok da benzemeyecek gibi görünüyor. genel hikayesini almışlar gibi sadece. bir de isminden yararlanmaya çalışacaklardır haliyle. güzel film çıkabilir.
  • Arnold babanın oynadığı film efsanedir benim gözümde. Mükemmel bir konusu vardı. Ayrıca kadın kılığından çıkdığı sahne benim için on numaradır.
  • Bence ilk filmle karşılaştırmamak gerekiyor. Çünkü hiç kimse efsane bir filme remake yapmak istemez, hep hüsran olmuştur. Bence izlenecekse eskisinden bağımsız bir bilimkurgu filmi olarak izlemek lazım.
    Ayrıca bu kadar sağlam kadrolu bir bilimkurgu filmi de ne zamandır görmemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tsotsi.

Colin Farrell

Hangi filmde oynadı ise rezalettir, bir tek telefon kulübesine katlanılır gerisi beş para etmez, kendisine bu konuda Ahududu ödülü verilebilir.

colin farrel bu filme soğuk bakmam için yeterli .
  • Total Recall Arnold Schwarzenegger ile kült olmuş bir yapım, bu tür filmleri yeniden uyarlamaları büyük hata. Colin Farrel ismini duyunca zaten umudum hiç kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 30 Mart 2012; 23:08:24 >
  • Full fragman geldi bence hiç fena durmuyor.

• ups ben bu filmi hatırlamıyorum yarın bi izleyim olmazsa arnold abiyi
  • Farklı gibi görünüyor mars olayı yok bunda, yada mars dünyaya baya benziyo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.