Şimdi Ara

Total Video Converter sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi benim şu sorunum var: SONY MP4 MP5 LY-88 marka bir cihaza mp4 atacaktım.

Total Video Converter'ın 3.1 versiyonunu indirdim ve resimde görülen formatta (PSP Mpeg4) çevirdim.

şimdi cihazda çalıyo fakat ses vermiyo. Ancak kulaklığı takınca ses geliyo. Acaba diyorum formatta yanlışlık mı yaptım?

Sizce nedendir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuri_karabulut -- 28 Ağustos 2007; 19:51:29 >

• kulaklığı takınca ses geliyorsa pspin bozuktur sanıyorum..müzik falan düzgün çalıyor mu kulaklık olmadan..
  • Codec sorunu olabilir mi acaba.
  • resimlerdeki adımları bi dener misin..çakma alete bugün attım..bunlar doğru olan seçeneklerdi

• codname arkadaşım psp yeni benim değil ayrıca bi müşterimindi... Müziği güzel bi şekilde çalıyor ve kulaklığı takmadan dışarı veriyor....

ihsan arkadaşım codec sorununun da olacağını sanmıyorum......

Zeus arkadaşım valla ben bi videoyu çevirmeye çalıştım. Aynı şekilde Mobile seçeneklerinden Mpeg4'ü seçtim fakat settings kısmıyla oynamamıştım. Elinde mp4 çaları olan varsa benim için bi deneyebilir mi?
  • yardım edecek kimse yok mu
  • arkadaşlar bu total video converter codec sorunu çıkartıyor o yüzden sildim bilgisayardan çevirmiyor flimleri falan

yani bilgisayarda ki bir codec programyla çakışıyor sanırsam başka bir codec programı bulmanızı tavsiye ederim
  • sen dene bi tekrar ben deneyerek buldum bu codeclerle oynayarak attım mp4 e ve çalıştı diyorum
  • Total video özellikle flv lerde sorun çıkarmadan çalışıyor kullanıyorum bayadır.Arkadaşın sorunu başka bir şeyden olabilir.Mesela dosyadan bilgisayarda çalıyormu peki ?
  • arkadaşlar acil yardım bilgisayarda çalıyo evet zeus kardeşim dediğini yaptım fakat exceptional file, please play other file hatası verdi bi bilginiz varsa acil yardım
  • zeus nasıl attığını bi söyleyebilir misin müşterim geldi biras önce şu anda cihaz elimde
  • hımm..o zaman farklı bir formatta dene..hangisi old. kitapçığında ya da sitesinde yazıyordur..eğer yoksa sırayla dene bence..ben 1 saat kadar uğraşmıştım..ufak boyutlu bir dosya ile dene..ve dediğim yerden settings kısmından low-normal-high değilde diğer seçeneği seçerek yap olanlarda
  • tamam da kardeş sen ne yapmıştın onu deneyeyim ilk önce
  • pm de belirttiğim gibi..resmdeki seçenekleri deneyerek buldum..sende bulmalısın doğru formatı ki senin alet orjinal model no'sundan bulabilirsin hangi formtı kullandığını
  • yok abi bulamadım valla ama ben de napayım 3gp olarak atıyorum
  • ürün orjinal mi?ya da içinde örnek dosya varsa,uzantısı gözüküyorsa ordan da bakabilirsin..deneyerek bulmalısın..birde burayı dene istersen..alet sahte ise sorun çıkarıyor çok onlar ama..tanıdığındı benim yaptığım da..mağazadan aldık..3. ye değiştirdik aleti..hepsinde bi sorun çıktı

• Ya ben bu vide converterda dosya cevirmeye çalışıyorum CONVERT NOW tıklandıktan sonra bi pencere açılıyo masaüstü dosyalarını gösteriyo hep orda ne yapmam gerekiyor ki ? anlayamadım bi türlü ? acil yardım alabilirmiyim bilginiz varsa
  • arkadaşlar samsung marka fotograf makinesindeki videolarımı bilgisayara indirip seyredebiliyor kesip biçe biliyordum fakat geçengün bir videomu makinada in dirip seyredeyim dedim ekram bembeyaz çıktı ses var görüntü yoktu video formatını falan değiştirdim o zamanda görüntü geldi ses yok sadece vlc media programında tam düzgün çalışıyo total video converter da format değiştirme yapıyorum çoğu formatta masaüsütne atıyo bazılarında ise sadece başlangıç kısmında ses ve görüntü oluyor sonra ses kayboluyor bilgisayarda herşey yüklü k-lite codec falan eksik yok ne yapıcam içinde çıkamadım bu sorunun
  • quote:

Orjinalden alıntı: handofdoom

Ya ben bu vide converterda dosya cevirmeye çalışıyorum CONVERT NOW tıklandıktan sonra bi pencere açılıyo masaüstü dosyalarını gösteriyo hep orda ne yapmam gerekiyor ki ? anlayamadım bi türlü ? acil yardım alabilirmiyim bilginiz varsa

Video'nun adını degiştir.Kısa birkaç harf koy ve aynı standart işlemi tekrar uygula.Ben böyle convertliyebiliyorum o masa üstü açtıgı zaman.Genelde mp4 formatlı videolarda o sorun oluyor.Bir dene olucaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.