Şimdi Ara

total war 2 v1.1 pach olmadan 1.2 çalışmaz buyurun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya okadar siteyi gezdim v1.1 pach i bulamadım ..1.2 nin çalışması için 1.1 gerekiyorsa v1.1 neden yok..
    deli oldum valla..neyse zar zor bulduk..bari koyayımda başkaları sıkıntı çekmesin buyurun arkadaşlar v1.1

linkler =

http://www.rs53.rapidshare.com/files/36335475/miitw_p_update1_en.rar

http://www.pixelrage.ro/downloads/Medieval-2-Total-War-v1.1-English-Patch/download2109.html

http://www.xfire.com/files/2412/

ikinci link te biraz bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih20 -- 5 Eylül 2007; 4:43:49 >

• alakası yok ben direk 1.0 ın üstüne 1.2 yi yükledim kaç gündür sorunsuz oynuyorum.1.1 e ne gerek var ne alaka onu anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryangiggs

alakası yok ben direk 1.0 ın üstüne 1.2 yi yükledim kaç gündür sorunsuz oynuyorum.1.1 e ne gerek var ne alaka onu anlamadım

doğru. 1.1 gereksiz bir peç
  • allahallaaaaaaaaaaaaaaaaaa..yaw ne yapacağımı şaşırdım ..bir öle diyor biri böle diyor ..biri diyor 1.1 siz çalışmaz e bunlar diyor ..çalışır ..iyi admin bu gereksizse kaldırı ver konuyu
  • Patchler sırayla yüklenmezse sağlıklı çalışmaz..Oyun açılsa bile sonradan hatalardan başınızı kaldıramazsınız..Bütün oyunlar böyledir..Konuyu açan arkadaş yerinde bir davranış sergilemiş..Eğer sizce gereksiz ise indirmezsiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: awallabilla

Patchler sırayla yüklenmezse sağlıklı çalışmaz..Oyun açılsa bile sonradan hatalardan başınızı kaldıramazsınız..Bütün oyunlar böyledir..Konuyu açan arkadaş yerinde bir davranış sergilemiş..Eğer sizce gereksiz ise indirmezsiniz..

Bu bazı oyunlar için geçerli olabilir. Ama totalwar.com a girip biraz araştırma yaparsanız 1.2 yamasının direk kurulmasında bir mahsur olmadığı hatta oyunun 1.0 dan 1.2 ye başka bir işlem yapılmadan yükseltilmesinin daha sağlıklı olacağı söyleniyor...
  • Araştırma yapmama gerek olduğunu sanmıyorum..Madem öyle söyleniyor haklısınızdır..Ama bende 1.1 yüklemeden 1.2 i kabul etmedi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: awallabilla

Araştırma yapmama gerek olduğunu sanmıyorum..Madem öyle söyleniyor haklısınızdır..Ama bende 1.1 yüklemeden 1.2 i kabul etmedi..

dostum bence hiç kasma yok 1.1 miş yok 1.2 miş diye, sen ya satın al yada netten indir bi Kingdoms, zaten o kendisi hallediyor olayı misal ben medieval 2'yi kurdum ilk kuruluş zaten v1.00 idi, sonra kingdoms'u kurayım dedim oyun otomatikman v1.00 ı v.1.02 ye yükseltti sonra v1.02 yide v1.03 e terfi etti, sen sadece aralarda "next" tuşuna tıklıyorsun o kadar, dert yok tasa yok, temiz iş walla

• Az Once Direk 1.2yi Kurdum Oyuna Gırınce Hata Verıyor Ve Oyundan Atıyor..

Suan 1.1i Indırıyorum Bırde Oyle Deneyecegım :)
  • 1.0 uzerine direkt 1.2 kurdum,
    calisiyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.