Bildirim
Total War: Rome 2 - Civil War
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
roma da bildiğim kadarıyla tek adamlık(aile) söz konusu.diktatör olmalısın.
keşke legendary de oynamış olsaydın.save yapıp geri dönmeden oyunun zevkini çıkartırdın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Legendaray ile heralde ilk 20 turn de yalan olurdum :) daha 2 haftadır oynuyrum okadar tecrübeli değilim. civil warı atlatsamda 20 sene sonra gelip çattı yine ne yaparsam yapayım. germen conf. da bu olaydan yararlanım velatriye kadar aldı :( ama dediğin gibi legendary ile başlamayı düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: rhall
Legendaray ile heralde ilk 20 turn de yalan olurdum :) daha 2 haftadır oynuyrum okadar tecrübeli değilim. civil warı atlatsamda 20 sene sonra gelip çattı yine ne yaparsam yapayım. germen conf. da bu olaydan yararlanım velatriye kadar aldı :( ama dediğin gibi legendary ile başlamayı düşünüyorum.
legendary de başkentte hep 20 birimlik ordu bulundururum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X