Şimdi Ara

Total War Serisini Tamamlamak İsteyenlere Fırsat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir total warcu olarak sizlerle paylaşmak istedim. 1 oyun fiyatına 7tanesini kütüphanenizin en güzel köşesine koyabilirsiniz.
    aral game yaz kampanyasından mütemelliyet fiyatlar şöyle;

EMPIRE TOTAL WAR 40tl yerine 20tl
    TOTAL WAR SHOGUN 2 40tl yerine 20tl
    ROME TOTAL WAR GOLD 20tl yerine 10tl
    MEDIEVAL TOTAL WAR GOLD EDITION 20tl yerine 10tl
    MEDIAVAL II TOTAL WAR GOLD EDITION 30tl yerine 20tl
    TOTAL WAR SHOGUN 2 FALL OF THE SAMURAI 60tl yerine 40tl
    EMPIRE & NAPOLEON TOTAL WAR GOTY 40tl yerine 20tl

140tl ye falan geliyor. kargo ücretsiz, böl 12 taksite koy gitsin :D

ilgilenenlere saygılar;

http://www.aralgame.com/beta/index.php?route=product/kampanya&page=totalwar

• Bilgilendirme için sağol

Ama PC EMPIRE & NAPOLEON TOTAL WAR GOTY'de Empire var zaten tekrar almaya gerek yok Yani 120tl fena değil özellikle bu paket hoşuma gitti 20tlye ne ararsan var. Steamde master collection 89 dolar ve dlclerin çoğu yok. Grand master 165 dolar ama herşey var bu 2si arasında biryerde yani fiyatı çok güzel ilgilenenler kaçırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 30 Mayıs 2013; 16:22:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminmetehan

Bilgilendirme için sağol

Ama PC EMPIRE & NAPOLEON TOTAL WAR GOTY'de Empire var zaten tekrar almaya gerek yok Yani 120tl fena değil özellikle bu paket hoşuma gitti 20tlye ne ararsan var. Steamde master collection 89 dolar ve dlclerin çoğu yok. Grand master 165 dolar ama herşey var bu 2si arasında biryerde yani fiyatı çok güzel ilgilenenler kaçırmasın.

hangisi daha iyi benim kafam karıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: bubirharikadostum

quote:

Bilgilendirme için sağol

Bu aralın paket baya iyi. Steamdeki grand master paketi kadar içerik yok ama fiyatları karşılaştırdığımızda bir hayli iyi aral 63 dolar grand master 165. Araldan daha az içeriğe sahip master collection 90 dolar bence kaçırmasın isteyenler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bubirharikadostum

quote:

Bilgilendirme için sağol

Bu aralın paket baya iyi. Steamdeki grand master paketi kadar içerik yok ama fiyatları karşılaştırdığımızda bir hayli iyi aral 63 dolar grand master 165. Araldan daha az içeriğe sahip master collection 90 dolar bence kaçırmasın isteyenler.

iyi yakalamışsın tebrikler şu ay ortasına geleyim kampanya bitmeden kapacağm bende inş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.