Şimdi Ara

Total War: SHOGUN 2 (2011) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.550
Cevap
1
Favori
86.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmzaya küçük bir modifikasyon yaptım forumdaki insanlar bu konuya daha rahat ulaşsın diye topikte daha rahat paylaşım yaparız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyPLanet

Arkadaşlar oyunda multiplayer nasıl olcak haritalar üzerinde bölgeleri ele geçirmek olcakmı bide orjinal alırsak serverlar filan olcakmı multi için teşekkürler...Eğer bu saydıklarım varsa bende orjinal alabilirim

Hocam bir arkadaşınla normal harita üzerinde campaign oynayabiliyorsun birde dediğin gibi serverlara girip oynayabiliyorsun.Buyur aşağıdaki videoyu izle hepsini öğrenirsin.
    http://www.youtube.com/results?search_query=shogun+2+total+war+multiplayer+walkthrough&aq=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silverlight -- 15 Mart 2011; 22:07:16 >

• Medieval II Total War oynamaktan sıkıldım artık. Napoleon oynamak istiyorum onun da türkçe yaması yok tam sarmıyor. Empire'ın türkçe yaması var ama bende Empire yok. Hazır Shogun2 çıkacak diye indirmedim de. Zaten silah+teknoloji pek ilgimi çekmiyor oyunlarda. En iyisi kılıç kılıca olan savaşlar. Oda Shogun2'de bolca var Allah'a şükür.
  • Shogun 2'de tüfek var
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Oyunu orjinal alanlara imreniyorum açıkçası biz crackla bilmem neyle uğraşacağız çöküp duracak oyun adam gibi crack gelene kadar siz oynayacaksınız rahat rahat keşke biraz daha ucuz olsaydı fiyat.

%100 Türkçe Yama gelinceye kadar artık ucuzlar biraz umarım.

forumda key satan arkadaşlar var, 35 liraya. almak isteyene fırsat çok

35'den satan varsa almayı düşünebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Shogun 2'de tüfek var

Onu biliyorum ama her şey teknolojik değil Napoleon'daki gibi en azından. Az önce bi kuşatma videosu izledim tam benim istediğim gibiydi her şey. Süper olacak bi gelse mamundaya .
  • STEAM den alan arkadaşlar oynamaya başladınız mı?

Ben ne mali (oyunu alacak) ne de fiziki (2008'den kalma laptop) olarak bu oyuna hazır değilim. Rome Total War + Barbarian Invasion yükledim.
    Hunları alıp Japonyayı ele geçirecem, Shogun olacam!..

Edit: Eneee Japonya yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 16 Mart 2011; 0:24:33 >
  • Oyun artık elimize 17-18 gibi ulaşır arkadaşlar aral facebook sayfasını inceleyin... Kültür Bakanlığından kaynaklanıyormuş ,bandrol uygulamasına takılmış oyuncağızlarımız
  • Arkadaşlar, ben dünden beri oynuyorum oyunu. Steam'den almadım. Parasını yollayıp bir abimizden key yollamasını istedim. Limited key ve dün indirip başladım öğle vakitlerinde.

Multiplayer ve tutorialleri oynadım şu an sadece. Multiplayer çok uzun süre oynadım ve bayağı beğendim. Avatar map denen olayda her bölgenin bir bonusu var. Mesela; Chosokabe klanının hakim olduğu bölge okçuluk alanında uzmanlaşmak istiyorsanız, seçeceğiniz yer. Avatar map'te Chosokabe klanı falan yok, bölge aklınızda canlansın diye söylüyorum. Avatar mapteki bölgeleri aldığınızda retainerler ekleniyor ve ordu tipinize göre retainer belirliyorsunuz. Bunlar kalıcı değil, savaştan önce değişebiliyor. Mesela bol okçu aldıysanız, +5 isabet sağlayanı; bol atlı aldıysanız +1 charge gibi retainer belirleyeceksiniz.

Bazı bölgelerde ise bonus yerine yeni askerler var. Sayfanın en üstündeki videoyu izleyen arkadaşlar, yari ashigaru, bow ashigaru gibi birimlerle başlayıp sonradan gelişeceğimizi biliyorlar. Bir bölgeyi alınca katana samurai eklenebiliyor yani... Bazı bölgelerde ise zırh parçaları kazanıyoruz.

Steam'de klanlar kurup lige katılıyorsunuz ve bu lig 2 hafta sürüyor(veya 13 gün). Klanlar bölgelere sahip olmaya çalışıyor. Multiplayer oynarken ranklı maç olması için random olması gerekiyor(sanırım). Arayıcıdan maç tipini (örneğin, 1 vs 1, deniz savaşı) seçip arıyorsunuz ve karşınıza rastgele bir rakip atıyor.

"Sanırım" yazdığım yerleri bugün kesinleştiririm muhtemelen. Sorularınız olursa buralardayım. İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bögüalp -- 16 Mart 2011; 10:21:49 >

• Sayın Bögüalp arkadaşımız;

Yazınız açıklayıcı olmuş gerçekten paylaşımınız için teşekkür ederim.sormak istediğim birşey var;

Diğer total war oyunları dışında "bak bu çok iyi olmuş " diyebileceğiniz başka bir konu varmı değişiklik açısından,öne çıkan yenilikler?
  • Aral daha kargoya vermemiş oyunları
  • KARGOYA VERMİŞLER HAZIRLANIYORMUŞ ŞU ANDA AÇIKLAMA YAPILDI 1 SAAT ÖNCESİNDEN.
    quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

Aral daha kargoya vermemiş oyunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

Arkadaşlar, ben dünden beri oynuyorum oyunu. Steam'den almadım. Parasını yollayıp bir abimizden key yollamasını istedim. Limited key ve dün indirip başladım öğle vakitlerinde.

Multiplayer ve tutorialleri oynadım şu an sadece. Multiplayer çok uzun süre oynadım ve bayağı beğendim. Avatar map denen olayda her bölgenin bir bonusu var. Mesela; Chosokabe klanının hakim olduğu bölge okçuluk alanında uzmanlaşmak istiyorsanız, seçeceğiniz yer. Avatar map'te Chosokabe klanı falan yok, bölge aklınızda canlansın diye söylüyorum. Avatar mapteki bölgeleri aldığınızda retainerler ekleniyor ve ordu tipinize göre retainer belirliyorsunuz. Bunlar kalıcı değil, savaştan önce değişebiliyor. Mesela bol okçu aldıysanız, +5 isabet sağlayanı; bol atlı aldıysanız +1 charge gibi retainer belirleyeceksiniz.

Bazı bölgelerde ise bonus yerine yeni askerler var. Sayfanın en üstündeki videoyu izleyen arkadaşlar, yari ashigaru, bow ashigaru gibi birimlerle başlayıp sonradan gelişeceğimizi biliyorlar. Bir bölgeyi alınca katana samurai eklenebiliyor yani... Bazı bölgelerde ise zırh parçaları kazanıyoruz.

Steam'de klanlar kurup lige katılıyorsunuz ve bu lig 2 hafta sürüyor(veya 13 gün). Klanlar bölgelere sahip olmaya çalışıyor. Multiplayer oynarken ranklı maç olması için random olması gerekiyor(sanırım). Arayıcıdan maç tipini (örneğin, 1 vs 1, deniz savaşı) seçip arıyorsunuz ve karşınıza rastgele bir rakip atıyor.

"Sanırım" yazdığım yerleri bugün kesinleştiririm muhtemelen. Sorularınız olursa buralardayım. İyi günler.

Multiplayer oldukça zevkli görünüyo

• quote:

Orijinalden alıntı: sirinbaba

Sayın Bögüalp arkadaşımız;

Yazınız açıklayıcı olmuş gerçekten paylaşımınız için teşekkür ederim.sormak istediğim birşey var;

Diğer total war oyunları dışında "bak bu çok iyi olmuş " diyebileceğiniz başka bir konu varmı değişiklik açısından,öne çıkan yenilikler?

Yukarıdaki yazıda anlattığım özellikleri çok beğendim ben. E:TW ve N:TW oynamadığım için Shogun 2 ile değişen şeyler hakkında çok yorum yapamıyorum. Mesela, random battle olayı çok iyi olmuş. Bunun dışındakiler rank'a girmiyor. Generale ok-yay verebiliyoruz ve bu alanda geliştirebiliyoruz. Veteran unit yaptığımızda, (savaşta öne çıkanlar veteran unit oluyor.) isim yazabiliyoruz ve veteran unitlerin de rank sistemi var. Rank 3 Yari Ashigarum var. Bunlara istedimiz gibi skill veriyoruz(skill point olduğunda). Melee defence, morale, charge vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

quote:

Orijinalden alıntı: sirinbaba

Sayın Bögüalp arkadaşımız;

Yukarıdaki yazıda anlattığım özellikleri çok beğendim ben. E:TW ve N:TW oynamadığım için Shogun 2 ile değişen şeyler hakkında çok yorum yapamıyorum. Mesela, random battle olayı çok iyi olmuş. Bunun dışındakiler rank'a girmiyor. Generale ok-yay verebiliyoruz ve bu alanda geliştirebiliyoruz. Veteran unit yaptığımızda, (savaşta öne çıkanlar veteran unit oluyor.) isim yazabiliyoruz ve veteran unitlerin de rank sistemi var. Rank 3 Yari Ashigarum var. Bunlara istedimiz gibi skill veriyoruz(skill point olduğunda). Melee defence, morale, charge vs.

Savaş olayı biraz karışıklaşmış o zaman. RPG benzemiş biraz

• Evet rank olayı iyi ben sadece generallere verebiliyoruz diye sanıyordum ama güzel olmuş.ellerinize sağlık aydınlattınız bizi,Rpg,strateji yürün samuraylar
  • vay anasını arkadaş yaptığım eşekliğe ben bile inanamıyorum steam i diğer sürücüye taşımak için sildim nasıl olsa oyunların yedeği var kurarım oradan diye, shogun u yedeklemeyi unuttum iyimi. ttnetin adil kullanım kotasını da aştık zaten iner mi şimdi 1 mbit le bea
  • Geçmiş olsun hocam
  • evlat acısı gibi koydu
  • Çoğu genç daha super mario bile oynamıyorken ben 1999-2000 senesinde sırf Shogun için Ankara da gezmediğim oyuncu kalmamıştı.

Şu an hem çok mutlu hem de çok mutsuzum.

Samsung r522 laptopum var acaba kaldırır mı

intel core 2 duo 2.00 ghz
    4 gb ram
    ati 4650 1 gb ekran kartı

Kaldırmasından ziyade, düşük ayarlarda 50-60 fps alsam bile yeter
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.