Şimdi Ara

Total War: SHOGUN 2 (2011) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.550
Cevap
1
Favori
86.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: D3XTER

vay anasını arkadaş yaptığım eşekliğe ben bile inanamıyorum steam i diğer sürücüye taşımak için sildim nasıl olsa oyunların yedeği var kurarım oradan diye, shogun u yedeklemeyi unuttum iyimi. ttnetin adil kullanım kotasını da aştık zaten iner mi şimdi 1 mbit le bea

Adil kullanım kotası aylardır uygulanmıyor 10 aydır 100-120 gb ortalamam 8 mbit sabit hala. 55 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 16 Mart 2011; 15:55:05 >

• hız düştü bile
  • Rome ,medieval 2, empire,napoleon ve dlce paketleri hepsini orjinal aldım ama empire ve napoleon'un Windows 7'de oyundan atma sorunu yüzünden iyice soğudum empire ve napoleon olup oyundan atanlardan ricam etsem bu oyunuda alıp aynı şekilde atıp atmadığını söylerseniz ona göre alacam yoksa total war'a veda etmek zorundayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gogoesteban

Rome ,medieval 2, empire,napoleon ve dlce paketleri hepsini orjinal aldım ama empire ve napoleon'un Windows 7'de oyundan atma sorunu yüzünden iyice soğudum empire ve napoleon olup oyundan atanlardan ricam etsem bu oyunuda alıp aynı şekilde atıp atmadığını söylerseniz ona göre alacam yoksa total war'a veda etmek zorundayım.

atma sorunları gelen patch ile düzeltilmişti ?

bu arada imzayı yapan arkadaşa teşekkürler çok güzel olmuş ellerine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1A2Abrams -- 16 Mart 2011; 16:02:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

quote:

Rome ,medieval 2, empire,napoleon ve dlce paketleri hepsini orjinal aldım ama empire ve napoleon'un Windows 7'de oyundan atma sorunu yüzünden iyice soğudum empire ve napoleon olup oyundan atanlardan ricam etsem bu oyunuda alıp aynı şekilde atıp atmadığını söylerseniz ona göre alacam yoksa total war'a veda etmek zorundayım.

atma sorunları gelen patch ile düzeltilmiş ?

steam zaten direk patcları yüklüyor 1.6'yükledi ama halen atıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

hız düştü bile

Şans yokmuş hocam.
  • quote:

quote:

quote:

hocam sizin işletim sisteminizde bir problem var o zaman bende de ilk başta atma sorunları vardı hatta xpde bile yaşamıştım ama gelen patchlerle düzeltilmişti şu anda hiçbir şekilde atmıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam sizin işletim sisteminizde bir problem var o zaman bende de ilk başta atma sorunları vardı hatta xpde bile yaşamıştım ama gelen patchlerle düzeltilmişti şu anda hiçbir şekilde atmıyor

windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: judith

Çoğu genç daha super mario bile oynamıyorken ben 1999-2000 senesinde sırf Shogun için Ankara da gezmediğim oyuncu kalmamıştı.

Şu an hem çok mutlu hem de çok mutsuzum.

Samsung r522 laptopum var acaba kaldırır mı

intel core 2 duo 2.00 ghz
    4 gb ram
    ati 4650 1 gb ekran kartı

Kaldırmasından ziyade, düşük ayarlarda 50-60 fps alsam bile yeter
  • quote:

quote:

Çoğu genç daha super mario bile oynamıyorken ben 1999-2000 senesinde sırf Shogun için Ankara da gezmediğim oyuncu kalmamıştı.

4 gb ram

düşük ayarlarda 50-60 fps bir ihtimal olabilir ama kesin emin değilim.

Gogoesteban
    kesin bir program ile çakışıyor çünkü atması imkansız patchlerle tamamen düzeltilmişti sağlam bir format atmanızı öneririm.

• ürünler kargoya verilmiş istanbulda olmamıza rağmen ne gelen var ne giden ya
  • quote:

quote:

quote:

4 gb ram

düşük ayarlarda 50-60 fps bir ihtimal olabilir ama kesin emin değilim.

Gogoesteban
    kesin bir program ile çakışıyor çünkü atması imkansız patchlerle tamamen düzeltilmişti sağlam bir format atmanızı öneririm.

evet ilk başta bende öyle düşünmüştüm format attım sadece driverler ve empire total war yükledim 15dk sonra empire total war çalışmayı durdurdu dedi sistemim ahtlon 2 3x 2.9 ghz , 4 gb ddr 3 ram, 1 gb gtx 460 sistemde bir sorunmu var acaba

• quote:

ürünler kargoya verilmiş istanbulda olmamıza rağmen ne gelen var ne giden ya

Yarına kaldı artık...Bir dahada asla araldan almam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

quote:

ürünler kargoya verilmiş istanbulda olmamıza rağmen ne gelen var ne giden ya

Yarına kaldı artık...Bir dahada asla araldan almam..

ürünler bu gün verildiği için teslimat yarın olur bende kargoda operatörlük yapıyorum eviniz aralın yanında bile olsa kargo araldan alır şubeye götürür ordan ertesi güne kadar bekletir dağıtıma çıkarır prosedür böyle
  • Shogun 2 nin limidet versiyonunu alabileceğim cd keyci var mı arkadaşlar ?(paypaldan ödemeyle)
  • Arkadaşlar, yaranıza tuz basmak gibi olmasın ama limited edition’ın pek bir artısı yok. Hele ki; ağırlıklı olarak multiplayer oynayacaksanız hiç artısı yok diyebilirim. Herkes Rank 0’ın başından başlarken, Limited Edition ile Rank 0’ın ortasından başlıyoruz. 2 savaşa girer ve o savaşları kaybederseniz, o kadar exp. geliyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

Arkadaşlar, yaranıza tuz basmak gibi olmasın ama limited edition’ın pek bir artısı yok. Hele ki; ağırlıklı olarak multiplayer oynayacaksanız hiç artısı yok diyebilirim. Herkes Rank 0’ın başından başlarken, Limited Edition ile Rank 0’ın ortasından başlıyoruz. 2 savaşa girer ve o savaşları kaybederseniz, o kadar exp. geliyor zaten.

Ön sipariş limited edition fiyatıyla normal oyunun şuanki fiyatı aynı.Yani bize giren çıkan birşey yok
  • quote:

Arkadaşlar, yaranıza tuz basmak gibi olmasın ama limited edition’ın pek bir artısı yok. Hele ki; ağırlıklı olarak multiplayer oynayacaksanız hiç artısı yok diyebilirim. Herkes Rank 0’ın başından başlarken, Limited Edition ile Rank 0’ın ortasından başlıyoruz. 2 savaşa girer ve o savaşları kaybederseniz, o kadar exp. geliyor zaten.

sen oyununa bak adamı kanser etme

• quote:

quote:

Arkadaşlar, yaranıza tuz basmak gibi olmasın ama limited edition�ın pek bir artısı yok. Hele ki; ağırlıklı olarak multiplayer oynayacaksanız hiç artısı yok diyebilirim. Herkes Rank 0�ın başından başlarken, Limited Edition ile Rank 0�ın ortasından başlıyoruz. 2 savaşa girer ve o savaşları kaybederseniz, o kadar exp. geliyor zaten.

Ön sipariş limited edition fiyatıyla normal oyunun şuanki fiyatı aynı.Yani bize giren çıkan birşey yok

E iyi de normal oyun alanlar şu anda oynuyor deli gibi. Ufak bir fark var bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bögüalp -- 16 Mart 2011; 22:41:57 >

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar, yaranıza tuz basmak gibi olmasın ama limited edition�ın pek bir artısı yok. Hele ki; ağırlıklı olarak multiplayer oynayacaksanız hiç artısı yok diyebilirim. Herkes Rank 0�ın başından başlarken, Limited Edition ile Rank 0�ın ortasından başlıyoruz. 2 savaşa girer ve o savaşları kaybederseniz, o kadar exp. geliyor zaten.

E iyi de normal oyun alanlar şu anda oynuyor deli gibi. Ufak bir fark var bence

Olsun vefa çekmek için biraz cefa çekmek gerekir.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.