Şimdi Ara

Total War: SHOGUN 2 (2011) [ANA KONU] (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.550
Cevap
1
Favori
86.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LeSRiSeL

quote:

Orijinalden alıntı: LeSRiSeL

quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

Oyunu tekrar indiriyom , bu sefer çok acımasızca oynayacağım , derebeylik almak yok , teslim almak yok , acımak yok , hitlerin belgeselini izledim yan etki yaptı galiba

Oşekilde oynadim inanilmaz eglenceli..dehset katliamlarla adadaki namim dunyada yankilandi..ama çin e geçememek buyuk bir eksik ve kusur

Turkcesi ciktimi ya birde bariscil oynamak isterim

Hocam türkçesi çoktan çıktı,oyunçeviriden gir bak bi.

• Ben clan fame'i geçip herkesle düşman olduktan sonra kyotoyu aldım. 4 turn tutmam gerekiyor. 4 turn tutup shogun olduktan sonra savaşlar bitiyor mu? barış anlaşması imzalayabiliyor muyum?
  • Baba shogun olunca dostun bile seni tanımıyor.herkes o turda sana düşman oluyor.5.10 tura dostlarında düşman oluyor.o yüzden ben hattori oldum.kyoto nun etrafını tamamen aldım.kyoto ile dostluk kurdum.takeda ve chosokabe ler dostum.etrafı yavaştan ele geçiriyorum.birden aldım mi herkez kızarıyor.her tarafı alınca kyoto yu en son alacam.
  • oyun kurlduğunda ne kadar yer kaplıyor ?
  • evet yaklasık 14.20 sularında 1 hafta once kapalı betasına basvurdugum fall of the samurai nin kapalı beta keyi gecti elime :) oyun 19 gb suan indiriyorum yarın oynuyorum hayırlısıyla :)
  • oyunda LAN GAME desteği varmı arkadaşlar? (online ı sormuyorum)
  • Güzel oyun yapmışlar Rome 2 gelse bide ...
  • arkadaslar nerden soracagımı bilemedim en son rome total oynamıstım bugun empire total war yukledim turkce yamalıydı ve her turn de tum ulkelerin hareketini izlemek zorunda kalıyorum bunu nerden kapatıcagımıda bulamadım oyun turkce oldugu halde yazan yer goremedim yerini bilen biri yardımcı olursa cok sevinirim oyun turkce yerini adım adım yazarsanız sevinirim
  • Arkadaşlar; Steam hesabımda Cod: Mw3 ve Shogun 2 var. Aynı zamanda Shogun 2: Fall of the Samurai Betası var. Satmayı düşünüyorum. İlgilenen arkadaşlar pm'den ulaşsın lütfen.
  • @Sefer,
    Yok, aslında var da orijinal oyun olmadan lan'a giriş yapılamıyor.
    @maho2306,
    Campaign'i ilk açarken show cpu moves diye bir seçenek var, türkçesi bilgisayarın hamlelerini göster gibi bir şey olması lazım ama onu iptal etsen bile diğer devletlerin hamleleri hesap edildiği için yine zaman alır.

Hard'da 40 şehiri alıp uzun campaign'i bitirdim ama bitirdiğim turn'un sonunda 5 şehir kaybettim. Sürekli asker olmayan şehirlerime çıkarma yapıyorlar. Hard böyle ise legendary nasıldır acaba? Herkes düşman olduktan sonra legendary'de kimsenin tutunabileceğini sanmıyorum
  • Hard da bile oyunu zorlaştırmak adına ellerinden gelen saçmalığı yapmışlar. Klanın tekinin tek şehri kalmış, düşmanımın vassalı olmuş, çevresinde savaşması gereken iki büyük klan varken haritanın tee diğer ucundan gelip bana çıkartma yapıyor
  • oyunun herseyıyle ayrı bir güzel keske empire daki gibi büyük bir haritayla oynasaydık
  • fall of the samurai bugün steamde önsiparişe açıldı biraz tuzlu açıldı
    fall of the samurai'ın sefer haritasını gösterebilecek olan varmı acaba ?
  • Oda klanı ile başladım bi tane generalim bile ihanet etmedi shimazuda 2-3 general ihanet etmişti bütün klanlar savaş açtı işler kötü gidiyo adamlar 3-4 orduyla geliyo farklı klanlar hep 2 tam ordum geride kaldı stratejik yerler yüzünden
  • Arkadaşlar bende korsanı var oyunun belli bi süre oynadıktan sonra girmeye çalıştığımda yükleme ekranında atıyor ve çalışmayı durdurdu hatası alıyorum her seferinde farklı turnlerde oluyor bu nedir bunun nedeni oyunun korsan olması mı?
  • Arkadaşlar; Steam hesabımda Cod: Mw3 ve Shogun 2 var. Aynı zamanda Shogun 2: Fall of the Samurai Betası var. Satmayı düşünüyorum. İlgilenen arkadaşlar pm'den ulaşsın lütfen.
  • Beyler Clan Fame Legendry olunca herkes düşman kesiliyor.Kyoto'yu bile elimde olmamasına rağmen herkes düşman oluyor.Hattorilerle bayağı dayandım 2 tanesi denizde olmak üzere 6 büyük orduyu yok ettim.Hele sarı olan ulusun 2 büyük ordusu şehirlerin dışındaydı 3 şehirleri vardı.1. büyük ordumla 2 şehri aldım.400 kişiyle 600 kişilik başkentini aldım.Adamların savaşmadan 2 büyük ordusunu sildim.Ama haritanın kuzeyinde birileri yardırınca aç kaldı ordu, isyanlar yüzünden sefalet aldı götürdü bende dayanamadım.

Beyler Clan Fame Legendry olmamasını istemiyorum ne yapayım?.Hep dengesiz yerlerdeyken ordu bana saldırıyorlar.Malum 6 turda anca gidiyor benim ordu, onlarda yardırmış oluyor.2-3 klanla denedim olmuyor.Ama en son Date klanıyla oynamaya karar verdim onlar haritanın en kuzeyinde olduğu için sadece tek hedefim güney'e inmek olacaktır.
  • total war shogun 2 ye tüm klan larla oynama modu nu direk link verebilir misiniz.?mobilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

Beyler Clan Fame Legendry olunca herkes düşman kesiliyor.Kyoto'yu bile elimde olmamasına rağmen herkes düşman oluyor.Hattorilerle bayağı dayandım 2 tanesi denizde olmak üzere 6 büyük orduyu yok ettim.Hele sarı olan ulusun 2 büyük ordusu şehirlerin dışındaydı 3 şehirleri vardı.1. büyük ordumla 2 şehri aldım.400 kişiyle 600 kişilik başkentini aldım.Adamların savaşmadan 2 büyük ordusunu sildim.Ama haritanın kuzeyinde birileri yardırınca aç kaldı ordu, isyanlar yüzünden sefalet aldı götürdü bende dayanamadım.

Beyler Clan Fame Legendry olmamasını istemiyorum ne yapayım?.Hep dengesiz yerlerdeyken ordu bana saldırıyorlar.Malum 6 turda anca gidiyor benim ordu, onlarda yardırmış oluyor.2-3 klanla denedim olmuyor.Ama en son Date klanıyla oynamaya karar verdim onlar haritanın en kuzeyinde olduğu için sadece tek hedefim güney'e inmek olacaktır.

kolay 16 bölgeye kadar işine yarayacak yerleri al. İki üç bar kalsın klan şöhretinde. Savunmaya çekil ticaret yap bol bol. Ben bir oyunumda 700k yapmıştım bu şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

Beyler Clan Fame Legendry olunca herkes düşman kesiliyor.Kyoto'yu bile elimde olmamasına rağmen herkes düşman oluyor.Hattorilerle bayağı dayandım 2 tanesi denizde olmak üzere 6 büyük orduyu yok ettim.Hele sarı olan ulusun 2 büyük ordusu şehirlerin dışındaydı 3 şehirleri vardı.1. büyük ordumla 2 şehri aldım.400 kişiyle 600 kişilik başkentini aldım.Adamların savaşmadan 2 büyük ordusunu sildim.Ama haritanın kuzeyinde birileri yardırınca aç kaldı ordu, isyanlar yüzünden sefalet aldı götürdü bende dayanamadım.

kolay 16 bölgeye kadar işine yarayacak yerleri al. İki üç bar kalsın klan şöhretinde. Savunmaya çekil ticaret yap bol bol. Ben bir oyunumda 700k yapmıştım bu şekilde.

Dedigini yapiyorum oyun 3 klanin tekelinde gidiyor Date(benim klan),hattori,hado,chasome(adini yanlis yazmis olabilirim) ben disaridan bunlarin savasini izliyorum.Hado klani gidici bende kucuk klanlari kendime bagliyorum.Chosame klani ve hattorilerin savs cikarnasini bekliyorum.

Oyun beni benden aldi yalniz butun klanlar yok camping kazandikca mi aciliyor

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.