Şimdi Ara

Total War: SHOGUN 2 (2011) [ANA KONU] (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.550
Cevap
1
Favori
86.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: geçmisi arayan adam

fall of the samurai çıktı mı

Evet. Bugün çıktı
  • http://www.impulsedriven.com/shogun2fots

kısa süre için geçerli. fall of the samurai alana shogun 2 beleş.
  • http://www.greenmangaming.co.uk/games/strategy/shogun-2-fall-samurai/
    Fall of The Samurai %34 indirimli - 20$ (36TL)

Bu arada FoTS sözde shogun2'den bağımsız olacaktı. Ancak oyunun çıkmasıyla Steam'de kütüphane kısmında Shogun2'nin DLCleri arasında yer alıyor.
    Sadece FoTS'u alanlar hesablarında Shogun 2'yi görünce şaşırmasınlar.
  • son update ile 25 gb a çıktı oyun. yuh be bu neyin updateiymiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

son update ile 25 gb a çıktı oyun. yuh be bu neyin updateiymiş?

Fall of the samurai campaign eklenmiş.Benim kafam karıştı bu olaya.Orjinal shogun2 ye sahip olanlar FOTS u bedavaya mı oynayacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: minderbob

quote:

Fall of the samurai campaign eklenmiş.Benim kafam karıştı bu olaya.Orjinal shogun2 ye sahip olanlar FOTS u bedavaya mı oynayacak ?

Hayır o yükleniyor ancak satın aldığınızda ulaşabiliyorsunuz, diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gluskap

quote:

Orijinalden alıntı: minderbob

quote:

Hayır o yükleniyor ancak satın aldığınızda ulaşabiliyorsunuz, diye biliyorum.

Şimdi baktımda dediğin gibi fots campaigne giremiyorum fakat dün girebiliyordum

• ulan zaten harddiskte yer yok bide böyle saçmalıklarla uğraşıyoruz.

25 gb nedir lan
  • Bu oyunu CD Key olarak satın almak isteyen arkadaşlar Donanımhaber deki konumuzu inceleyebilirler. Ayrıca sitemizden direk alabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_38416269/mpage_18/key_/tm.htm
  • beyler aral game fall of the samurai veriyor koşun

cevap: Shimazu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA1990 -- 26 Mart 2012; 10:39:26 >

• Türkiye'ye limited edition gelmediği için oyunu shopto'dan aldım ve oyun bu sabah elime ulaştı az sonra kutu içeriğini resimler ile göstereceğim

• Arkadaşlar ben rome ve medieval'ı çok sevmiştim. Bu shougun'a tam ısınamadım. Acaba yeni çıkan oyununa şans versem mi? Ne biliyim kale savaşları çok saçma gelmişti mesela bunda da aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Arkadaşlar ben rome ve medieval'ı çok sevmiştim. Bu shougun'a tam ısınamadım. Acaba yeni çıkan oyununa şans versem mi? Ne biliyim kale savaşları çok saçma gelmişti mesela bunda da aynı mı?

Japon tarihine yabancıysan, aynı durumda olan çoğu totalwar oyuncusu gibi ısınamaman doğal. Kale savaşlarında askerlerin spider-man gibi duvarlara tırmanmaları saçma gelebilir ama özellikle ninjalar o dönemde kalelere o şekilde sızıyorlardı.
    Son oyuna gelirsek, eğer son samuray filmini izlediysen bu oyunda yabancı gelmeyecektir. Son Samuray filmide, Fall of the samurai'da Japonya'nın 18-19yy da İngiltere, ABD gibi ülkelerin etkisiyle hızlı bir modernizasyon yaşadığı ve Avrupadaki ateşli silahlar ve Kapitalizm ile tanıştığı dönemi anlatıyor. Oyunda iki taraf ve 6 klan var. Bunların 3 tanesi Avrupalı ve Amerikalılarla ittifak olan Imparatorluğu destekliyor. Diğer 3 taneside Geleneksel Samuray ruhunu savunan Shogunluğu destekliyor.
    Oyunu oynadan önce eğer izlemediysen Son Samuray filmini izlemeni tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Shogun

quote:

Arkadaşlar ben rome ve medieval'ı çok sevmiştim. Bu shougun'a tam ısınamadım. Acaba yeni çıkan oyununa şans versem mi? Ne biliyim kale savaşları çok saçma gelmişti mesela bunda da aynı mı?

Japon tarihine yabancıysan, aynı durumda olan çoğu totalwar oyuncusu gibi ısınamaman doğal. Kale savaşlarında askerlerin spider-man gibi duvarlara tırmanmaları saçma gelebilir ama özellikle ninjalar o dönemde kalelere o şekilde sızıyorlardı.
    Son oyuna gelirsek, eğer son samuray filmini izlediysen bu oyunda yabancı gelmeyecektir. Son Samuray filmide, Fall of the samurai'da Japonya'nın 18-19yy da İngiltere, ABD gibi ülkelerin etkisiyle hızlı bir modernizasyon yaşadığı ve Avrupadaki ateşli silahlar ve Kapitalizm ile tanıştığı dönemi anlatıyor. Oyunda iki taraf ve 6 klan var. Bunların 3 tanesi Avrupalı ve Amerikalılarla ittifak olan Imparatorluğu destekliyor. Diğer 3 taneside Geleneksel Samuray ruhunu savunan Shogunluğu destekliyor.
    Oyunu oynadan önce eğer izlemediysen Son Samuray filmini izlemeni tavsiye ederim.

O filmi izlenmez mi, çok hoş bir filmdi.

Açıkçası birkaç arkadaş daha yazsın yorumlarını, ona göre ya ilk oyunda olduğu gibi aral'dan yada direk illegal yolla indiricem.

• Bir şey sorucam, oyunda bir klanla ticaret antlaşması yaptım. Çizgiler şeklinde o klanın limanına rota belirdi. Fakat ben trade ship yapıp adamın limanına gönderemiyorum. Yani tıklayınca kılış simgesi çıkıyor saldırmak için. Sanırım ticaret için liman simgesi çıkması lazım ama çıkmıyor. Bir yardım edin lütfen.

Bir de yabancı limanlarla(haritanın uçlarında olan) ticaret yapınca onu gemiyi tekrar kendi limanına çekmek mi gerekiyor yoksa bu iş otomatik olarak gerçekleştiriliyor mu?
  • quote:

Bir şey sorucam, oyunda bir klanla ticaret antlaşması yaptım. Çizgiler şeklinde o klanın limanına rota belirdi. Fakat ben trade ship yapıp adamın limanına gönderemiyorum. Yani tıklayınca kılış simgesi çıkıyor saldırmak için. Sanırım ticaret için liman simgesi çıkması lazım ama çıkmıyor. Bir yardım edin lütfen.

Bir de yabancı limanlarla(haritanın uçlarında olan) ticaret yapınca onu gemiyi tekrar kendi limanına çekmek mi gerekiyor yoksa bu iş otomatik olarak gerçekleştiriliyor mu?

Çıkardığın ticaret gemileri, haritanın uç noktalarındaki ticaret yerleri için kullanılıyor. Bir klanla ticaret anlaşması yapınca otomatik olarak ticaret başlıyor, gemi göndermeye gerek yok.
    Uç noktalardaki ticaret bölgelerine ticaret gemileri yerleştirdikten sonra herhangi birşey yapmaya gerek yok, ticaret otomatik yapılıyor. Gemiyi geri çekmedikten sonra veya başka bir gemi saldırıp gemini ticaret bölgesinden uzaklaştırmadıktan sonra ticaret devam eder. Zaten o halkanın içinden çıkınca gemi, ticaret rotasıda kalkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Shogun

quote:

Bir şey sorucam, oyunda bir klanla ticaret antlaşması yaptım. Çizgiler şeklinde o klanın limanına rota belirdi. Fakat ben trade ship yapıp adamın limanına gönderemiyorum. Yani tıklayınca kılış simgesi çıkıyor saldırmak için. Sanırım ticaret için liman simgesi çıkması lazım ama çıkmıyor. Bir yardım edin lütfen.

Çıkardığın ticaret gemileri, haritanın uç noktalarındaki ticaret yerleri için kullanılıyor. Bir klanla ticaret anlaşması yapınca otomatik olarak ticaret başlıyor, gemi göndermeye gerek yok.
    Uç noktalardaki ticaret bölgelerine ticaret gemileri yerleştirdikten sonra herhangi birşey yapmaya gerek yok, ticaret otomatik yapılıyor. Gemiyi geri çekmedikten sonra veya başka bir gemi saldırıp gemini ticaret bölgesinden uzaklaştırmadıktan sonra ticaret devam eder. Zaten o halkanın içinden çıkınca gemi, ticaret rotasıda kalkıyor.

Ama benim geni sabit kalıyor ?

• quote:

Adamin limanina neden trade ship gonderiyorsun onlar altin daire seknlinde olan ticaret noktalari icin. Sen br klanla ticart anlasmasi imzaladiginda ticaret otomatik olarak baslar birsey yapmana gerek yok.

Ticaret noktalarina gemiyi birakman yeterli onda da otomatik olarak gerceklesiyor islemler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 29 Mart 2012; 2:32:52 >

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.