Şimdi Ara

Total War: SHOGUN 2 (2011) [ANA KONU] (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.550
Cevap
1
Favori
86.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darklord1905

quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

Beyler Clan Fame Legendry olunca herkes düşman kesiliyor.Kyoto'yu bile elimde olmamasına rağmen herkes düşman oluyor.Hattorilerle bayağı dayandım 2 tanesi denizde olmak üzere 6 büyük orduyu yok ettim.Hele sarı olan ulusun 2 büyük ordusu şehirlerin dışındaydı 3 şehirleri vardı.1. büyük ordumla 2 şehri aldım.400 kişiyle 600 kişilik başkentini aldım.Adamların savaşmadan 2 büyük ordusunu sildim.Ama haritanın kuzeyinde birileri yardırınca aç kaldı ordu, isyanlar yüzünden sefalet aldı götürdü bende dayanamadım.

Beyler Clan Fame Legendry olmamasını istemiyorum ne yapayım?.Hep dengesiz yerlerdeyken ordu bana saldırıyorlar.Malum 6 turda anca gidiyor benim ordu, onlarda yardırmış oluyor.2-3 klanla denedim olmuyor.Ama en son Date klanıyla oynamaya karar verdim onlar haritanın en kuzeyinde olduğu için sadece tek hedefim güney'e inmek olacaktır.

kolay 16 bölgeye kadar işine yarayacak yerleri al. İki üç bar kalsın klan şöhretinde. Savunmaya çekil ticaret yap bol bol. Ben bir oyunumda 700k yapmıştım bu şekilde.

Dedigini yapiyorum oyun 3 klanin tekelinde gidiyor Date(benim klan),hattori,hado,chasome(adini yanlis yazmis olabilirim) ben disaridan bunlarin savasini izliyorum.Hado klani gidici bende kucuk klanlari kendime bagliyorum.Chosame klani ve hattorilerin savs cikarnasini bekliyorum.

Oyun beni benden aldi yalniz butun klanlar yok camping kazandikca mi aciliyor

çoğu büyük klanla oynanabiliyor zaten. dlc ile ikko ikki de açılıyor.

• quote:

Beyler Clan Fame Legendry olunca herkes düşman kesiliyor.Kyoto'yu bile elimde olmamasına rağmen herkes düşman oluyor.Hattorilerle bayağı dayandım 2 tanesi denizde olmak üzere 6 büyük orduyu yok ettim.Hele sarı olan ulusun 2 büyük ordusu şehirlerin dışındaydı 3 şehirleri vardı.1. büyük ordumla 2 şehri aldım.400 kişiyle 600 kişilik başkentini aldım.Adamların savaşmadan 2 büyük ordusunu sildim.Ama haritanın kuzeyinde birileri yardırınca aç kaldı ordu, isyanlar yüzünden sefalet aldı götürdü bende dayanamadım.

Beyler Clan Fame Legendry olmamasını istemiyorum ne yapayım?.Hep dengesiz yerlerdeyken ordu bana saldırıyorlar.Malum 6 turda anca gidiyor benim ordu, onlarda yardırmış oluyor.2-3 klanla denedim olmuyor.Ama en son Date klanıyla oynamaya karar verdim onlar haritanın en kuzeyinde olduğu için sadece tek hedefim güney'e inmek olacaktır.

Ben şimazu ile başladım. Kuzeye doğru alarak ilerledim. Clan fame'i geçmeden önce para biriktirdim ve 4 tam ordu yaptım. Öyle yapmalısın ama oda gibi ortada olan bir klanla çok zordur bu. Gerçi sınırının bir tarafı deniz olsa bile çıkarma yapıyorlar. Hard'da 40 şehir alıp campaign'i kazandıktan hemen sonra 33'e düştü şehirler ve kyoto da gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: arslanbenzer

quote:

Ben şimazu ile başladım. Kuzeye doğru alarak ilerledim. Clan fame'i geçmeden önce para biriktirdim ve 4 tam ordu yaptım. Öyle yapmalısın ama oda gibi ortada olan bir klanla çok zordur bu. Gerçi sınırının bir tarafı deniz olsa bile çıkarma yapıyorlar. Hard'da 40 şehir alıp campaign'i kazandıktan hemen sonra 33'e düştü şehirler ve kyoto da gitti

Dikkatsiz bina yapınca kıtlık oluyor.Üstüne savaş eklenince yanlış zamana denk gelirse büyük sıkıntı oluyor.Savaşlar değil,İsyanlar baş ağrıtıyor.Yalnız belli müddet sonra clan fame'in legendry olması kaçınılmaz.Oyun oradan sonra diplomasi yalan oluyor.Silineceği kesinleşen adam bile barış yapmıyor.Kyoto'nun çevresini sardım.Müttefiklerim ve vassalarım sayesinde savaş yükü azaldı sağolsun.Yalnız vassallar ve müttefiklerim bana savaş ilan eder mi korkuyorum?Çünkü bayağı ilerlettim orduları.Çoğu indiffrent ve friendlye indi.Şimdi korktum geride ordu basıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arslanbenzer

quote:

Dikkatsiz bina yapınca kıtlık oluyor.Üstüne savaş eklenince yanlış zamana denk gelirse büyük sıkıntı oluyor.Savaşlar değil,İsyanlar baş ağrıtıyor.Yalnız belli müddet sonra clan fame'in legendry olması kaçınılmaz.Oyun oradan sonra diplomasi yalan oluyor.Silineceği kesinleşen adam bile barış yapmıyor.Kyoto'nun çevresini sardım.Müttefiklerim ve vassalarım sayesinde savaş yükü azaldı sağolsun.Yalnız vassallar ve müttefiklerim bana savaş ilan eder mi korkuyorum?Çünkü bayağı ilerlettim orduları.Çoğu indiffrent ve friendlye indi.Şimdi korktum geride ordu basıyorum.

Müttefiklerim savaş ilan etti ama vassalım yoktu. Vassallar bile ediyor galiba, bu konuda okumuştum

• arkadaslar savas sonrası genenal askerleri sayısı azalıyor normal olarak nasıl genenalime asker verebilrim sanki empire'de genenale asker verebiliyordun yoksa kendı kendıne mı artıyordu yanlış mı hatırlıyorum yardım pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2310

arkadaslar savas sonrası genenal askerleri sayısı azalıyor normal olarak nasıl genenalime asker verebilrim sanki empire'de genenale asker verebiliyordun yoksa kendı kendıne mı artıyordu yanlış mı hatırlıyorum yardım pls

Kendiliğinden artması lazım diğer birliklerde olduğu gibi.
  • Yine strateji damarım tuttu. Bİraz oynayıp kendime geleyim bari
  • Oyunu bilgisayardan hiç kaldırmadım , şimdi para hilesi bastım zevk olsun diye oynuyom bütün klanlara savaş açtım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante87

oyun kurlduğunda ne kadar yer kaplıyor ?

20 gb a yakın
  • arkadaşlar şogun ilan edildim.bütün klanlar savaş açtı.eski şogunu dinliyorlar ama yeni şogunu umursamıyorlar.barışda yapmıyor bu klanlar.ne olacak bu savaşın hali?nasıl kurtulacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroberk70

arkadaşlar şogun ilan edildim.bütün klanlar savaş açtı.eski şogunu dinliyorlar ama yeni şogunu umursamıyorlar.barışda yapmıyor bu klanlar.ne olacak bu savaşın hali?nasıl kurtulacağım?

Kurtulma şansın yok galiba. Bir yerden sonra herkesle savaşman gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroberk70

arkadaşlar şogun ilan edildim.bütün klanlar savaş açtı.eski şogunu dinliyorlar ama yeni şogunu umursamıyorlar.barışda yapmıyor bu klanlar.ne olacak bu savaşın hali?nasıl kurtulacağım?

Kill them all.

Somurgelerin bile savas aciyor bir sure sonra onune gelenis silmen gerek harita'dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 14 Şubat 2012; 5:02:00 >
  • Ben de yeni başladım.Total War serisini hiç oynamamıştım.İlk kurup bi 5-10 tur oynadım hiç beğenmemiştim.Şimdi öğrendikçe sarıyor.Çok sardı şu sıralar.İngilizcem fena sayılmaz ama ayrıntıları yakalamama yetmiyor.Yarın bir de Türkçe paketini kurayım da nasılmış göreyim.Altım ve üstüm deniz yine de 3-4 cephede savaşıyorum.Sanırım çaresi 2-3 ordu kurmak.Şehirlerde savunma bırakmıyorum genelde.Sadece o şehrin yanından geçeceksem kayıplarımı doldurur diye 2-3 grup basıyorum.Benim olmadığım cepheden saldıracak olurlarsa yüksek seviye ninjam ile orduyu sabote ettirip hareket ettirmiyorum.Öyle ki üst üste 4 el falan sabote ettirdiğim ordu oldu Yalnız kendim savaşmayı pek sevemedim.Hem uzun sürüyor hem de sonucu lehime çevirecek tecrübeye sahip değilim.Aslında zor değil ama uğraşmak istemiyorum.Değilse strateji taktiği açısından çeşidim boldur

• Selam millet. Birşey soracağım :
    Ben Shogun 2 yi kopya olarak oynamıştım, şimdi de orjinal olarak almak istiyorum. Fall of Samurai alırsam Shogun 2 + ek içerik mi almış olacağım yoksa önceden oynadığım shogun 2 den tamamen bağımsız mı olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Selam millet. Birşey soracağım :
    Ben Shogun 2 yi kopya olarak oynamıştım, şimdi de orjinal olarak almak istiyorum. Fall of Samurai alırsam Shogun 2 + ek içerik mi almış olacağım yoksa önceden oynadığım shogun 2 den tamamen bağımsız mı olacak ?

önceden oynadıgın shogunla aynı motoru kullanıyor ama farklı çağ farklı birimler farklı campaign olcak yani farklı bir oyun ama arayuz aynı gibi :) orjinal shogun 2 almadıysan fall of samuriyi bekle bence artık
  • Fall of the Samurai çıktıktan sonra Shogun 2 nin fiyatı 20 TL civarına 1-2 ay içerisinde düşücektir.Tavsiyem Fall of Samurai alıp oynayın.
    Daha sonra Shogun 2 yi denersiniz.
  • Klan savaslarına dönen oyun çok aksiyon var çok
  • Bu oyundaki Animasyonlar Hiçbir Oyunda Yok
    Hele birde 1ws 1 yaparken uffff
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku191

quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Selam millet. Birşey soracağım :

önceden oynadıgın shogunla aynı motoru kullanıyor ama farklı çağ farklı birimler farklı campaign olcak yani farklı bir oyun ama arayuz aynı gibi :) orjinal shogun 2 almadıysan fall of samuriyi bekle bence artık

Anladım, açıklama için teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: CorsairSA

Fall of the Samurai çıktıktan sonra Shogun 2 nin fiyatı 20 TL civarına 1-2 ay içerisinde düşücektir.Tavsiyem Fall of Samurai alıp oynayın.
    Daha sonra Shogun 2 yi denersiniz.

Hocam çok acelem yok oyunun tadına baktım nasıl olsa. Shogun2'nin fiyatı düşsün onu alırım , oyalandıktan sonra Fall Of Samurai alırım.

Cevaplar için teşekkürler.

• bende shogun 2 yi aldım bugün,inşallah sarıcak oyun
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.