Şimdi Ara

Totalwar - Türkiye / TC bir ilk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türklerin ilerlemesini herkezin bir işler başarmasını isteriz hani derler ya `uzayan kol bizden olsun diye` Bizde bir işe kalkıştık emektar totalwarcıla.Ben öncelikle donanımhabere bu fırsatı verdiği için teşekür ederim.Diyorumki bize destek verin ve sitemize kayıt olun ve totalwar yapımcılarının dikatini çekelim çoğu diğer ülkeler böyle yaptılar bir polonya olsun bir danimarka olsun bir fransa olsun biz neden başaramayalım yardımlarınızı bekliyoruz Saygılar...

http://tw-turkiye.byethost4.com/Totalwar-TR.html

Tekrar teşekürler Donanımhaber bir borç olarak bannerinizi sitemize ekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halife -- 19 Haziran 2006; 12:56:24 >

• Ortada site yok hazır script forum var o zaman bir site kodlasaydınız daha ciddi olurdu.
  • Zaten yarın sabahtan siteye başlioruz işimiz çok ciddi sınavlardan dolayı free ye girişimde bulunduk yarın kredi kartları ile saldıracaz her yere nealınacaksa nerelere reklam verilecekse görüşülecek
  • İnşallah dediğin gibi olursa olabilir...
  • Evet bu hayalle yaşıyorduk zaten totalwarcıları birleştirmek ve totalwar firmasının atgözlüğü ile oyunlar yapmasını engelemekti Türkleri yanlış lanse ediyorlar bizi moğol gibi arap gibi gösteriyorlar büyümemizlazım zaman ilerledikçe sizlerdende teknik manevi isterseniz maddi destekte alırız yeterki Türkiye Cumhuriyeti kazansın

Davetiye burdan buyrun
  • Bende çok rahatsız oluyorum bunların yaptıklarından inşallah başarılı olursunuz
  • Sağol lütfen üye olalım dikat çememiz lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Shogun : Total War serisiyle TW hastalığına yakalanmış o günden beri Creative Assembly e çok para kazandırmış bir total war hayranıyım..

Hosting,domain ne olursa olsun elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım..

Saygılar
  • Ohoooooo işte bu istişare bu sağolun beyler ben teknisyenlerle bir görüşeyim tmm mesajlaşırız Donanomhaberrrrrrrrrr sağollllll
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.