|
Bildirim
|
Totti kadar balon bir futbolcu yoktur. Kim bu adam, ne yapmış da bu kadar önemli görülüyor anlamış değilim.
|
2016 da portekizi şampiyon yaptı yetmez mi? messi gibi yıldızlar karması arjantinde oynayıp da iki final kaybedince çocuk gibi ağlayarak milli takımı bırakıp dönmedi
|
2000 den sonra doğanların futbol izlemesi yasaklansın.
|
Geçen kendi konumuzda yazmıştım. Totti'nin yaptığının profesyonellik olmadığından bahsetmiştim. Büyük kulüpler çağırırken gitmeliydi dedim. Ancak Messi'nin Ronaldo ile kıyaslandığı en önemli nokta aynı takımlara karşı şov yapması ve Şampiyonlar Ligi'nde performansının inanılmaz düşük olması. Lige göre öyle. Milli Takım performansı da malum. O yüzden Premier League gibi sert mücadelenin yapıldığı bir lige gitmesini herkes bekliyordu. Gitmeyince de korktu oldu çok normal bu. Gerçi gitse bile şuan ki City gibi bir takıma giderdi ama o bile kendisi için bir gösterge olmazdı çünkü City o ligin üzerinde top oynuyor. Zamanında gidecekti ama çok geç kaldı.
Yani aslında söylediğin olayın bağlantısı yok. Aynı sebeplerle eleştirmiyoruz. Totti, Giggs gibi futbolcuların kıyaslandığı başka bir futbolcu yok. |
Copa America'da final oynamasını başarı olarak kastediyorsan söylenecek hiçbir şey yok. İngiltere Ligi'nde başa oynayan en az 7-8 takım var. 10-12 tanesi sağlam takımlar. Gelmişsin 1-2 tane istisna örnek verip sav çürütmeye çalışıyorsun.
|
Sizin tek sorununuz ne biliyor musunuz? Higuain'e çapsız deyip Ronaldo o adamla şampiyon olduğunda yani çöp adamlarla oynadığında bunlar kötü adamlar değil, neden Real Madrid kadrosunu küçümsüyorsunuz tarzı konuşmanız. Yani sürekli bir riyakarlık durumu içerisindesiniz. Kusura bakmayın da bu insanlara o kadar yapay geliyor ki.
Di Maria'ya söv, Higuain'e söv Ronaldo bu adamlarla 2-3 tane kupa alınca takımı iyiydi olsun. Neyse ki bunları gören bir kitle var. Yemiyoruz. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 24 Aralık 2017; 7:59:42 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolinea . -- 24 Aralık 2017; 15:33:11 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolinea . -- 24 Aralık 2017; 16:5:49 > |
|
|
|
|
|
|