Şimdi Ara

Touch id 53 hatası çözümü yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 6 ve sonrası ile iPad 3 serilerinin Parmak izi tanıma sensörü değiştirme sebebiyle iTunes "53" hatası ile kilitlenmeyi ortadan kaldıran günecelleme yayınlandı.
    (başka bir forumdan aspendos07 nickli arkadaştan alıntıdır)

İNDİRME LİNKİ

https://ipsw.me/

Bu güncellemenin yapılacağı cihazlar..
    • iPhone 6 Plus (iPhone7,1)
    • iPhone 6 (iPhone7,2)
    • iPhone 6s (iPhone8,1)
    • iPhone 6s Plus (iPhone8,2)
    iPad mini 3 (Wi-Fi) (iPad4,7)
    • iPad mini 3 (Cellular) (iPad4,8)
    • iPad mini 3 (China) (iPad4,9)
    • iPad mini 4 (Wi-Fi) (iPad5,1)
    • iPad mini 4 (Cellular) (iPad5,2)
    • iPad Air 2 (Wi-Fi) (iPad5,3)
    • iPad Air 2 (Cellular) (iPad5,4)
    • iPad Pro (iPad6,7)
    • iPad Pro (Cellular) (iPad6,8)

• deneyen varmı acaba
  • Apple gizliden güncelleme yayınlamaz yalan haber..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KinZhull kullanıcısına yanıt
    Yalan haber değil birçok teknoloji sitesinde yayınlandı bu haber.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    Hocam siz Apple'ın harici bir güncelleme yayınlayacağına inanıyormusunuz iOS 9.2.1 yerine acilen 9.2.2 gelir herkes duyar
    Kusura bakmayın ben inanmıyorum

• KinZhull kullanıcısına yanıt
    Zaten 9.2.2 gelmedi yine 9.2.1 adı altında çıkardılar:http://shiftdelete.net/error-53-icin-ios-9-2-1-cikti-68899
  • Benim cihazımın ekran değişti Touch ID değişti aynı Zaman'da ama çalışmıyordu yeni Touch ID bende eskisini taktım metal parçayla beraber fakat oda çalışmadı şimdi ben hiç bir zaman güncelleme yapamayacakmıyım cihazıma ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iTunes 'e takın güncelleme gelir.
  • Haber doğrudur.

53 hatası olan cihazlar için 9.2.1 in farklı bir sürümş mevcut.

Bı hatayı alanlar için özel döküman mevcut.

https://support.apple.com/en-us/HT205628

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 20 Şubat 2016; 14:44:1 >
  • evet arkadaşlar bende dertliydim bu konudan.dün itibari ile güncelledim telefonumu ve kullanabiliyorum artık.1 hafta daha gelmese apple'a uyup 1099 TL ye değiştirecektim telefonumu.Ucuz sıyırdık
  • iPhone 6'ım turuncu iTunes modundaydı 53 hatası veriyordu. Bunu görünce hemen atıldım. Önce iTunese bağlayıp 9.2.1i indirdim ve güncelledim, ama apple logosunda kaldı ve kapattım bataryasını sökerek. Açtığımda bu sefer renkli iTunes modundaydı ve başka bi iPhone'u yedek aldım iTunes'a sonra o yedeği yükledim ve açıldı. Telefonun çöpe gitmediğine seviniyorum. Teşekkürler Apple

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfbudak07

evet arkadaşlar bende dertliydim bu konudan.dün itibari ile güncelledim telefonumu ve kullanabiliyorum artık.1 hafta daha gelmese apple'a uyup 1099 TL ye değiştirecektim telefonumu.Ucuz sıyırdık

hocam konu hakkında pek bilgim yok fakat benım telefon da 53 hatasından aylardır çevrimdışı apple'a gitsem 1099 tl ye değiştirebilir miyim ve istanbul zorlu dan mı halletmem lazım böyle birşey varsa ?
  • şuan bende aynı durumdayım 53 hatası yani başka bir iphone'u nasıl yedek alıyoruz acaba bana anlatabilirsen belki çok yardımın dokunur..
  • sdenizkoc S kullanıcısına yanıt
    Apple 1 ay evvel bununla ilgili sıkıntıyı yeni bir güncelleme yayınlayarak çözmüştü.benim touch id bozuk o yüzden veriyordu.şuan kullanıyorum.sen güncelleme yaparken şuan 53 mü veriyor hata olarak ?
  • mstfbudak07 M kullanıcısına yanıt
    benim telefonun ekranı değişmişti onun için 53 ü aldım ilk başta. apple ın yayınladığı güncellemeyi yaparken de 2005 hatası veriyor
    o hatanın sebebi usb kablosu.çalıştığına emin olduğun başka bir kablo ile farklı usb portuna bağlayarak telefonunu itunes ile geri yükle güncelleştir.
    başka bilgisayarda başka bir kablo ile denedim fakat yine olmadı kabloyla ilgili değil yani
    diğer sorunu cevaplayayım o zaman.Hangi şehirde yaşıyorsun öncelikle yada istanbulda tanıdığın biri varsa onun aracılığı ile cihazını değiştirebilirsin 1099 TL karşılığında.Yetkili servisler 1199 TL alıyor.
    Ama kullanılabilecekken boşuna para verme açılması için bence biraz daha araştır Apple Care ile fln görüş yardım için.
    ankarada yaşıyorum. açıkçası çok araştırdım hala da deniyorum fakat sürekli başka bir hata alıyorum. telefonun ekranı orijinal değil media markttan değişti benim tereddütüm bu yönde aslında. apple dışarıdan müdahale kabul etmiyor çünkü indirimli fiyata yedek cihaz teklifini etmeyebilirler fakat şansımı deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan51

iPhone 6'ım turuncu iTunes modundaydı 53 hatası veriyordu. Bunu görünce hemen atıldım. Önce iTunese bağlayıp 9.2.1i indirdim ve güncelledim, ama apple logosunda kaldı ve kapattım bataryasını sökerek. Açtığımda bu sefer renkli iTunes modundaydı ve başka bi iPhone'u yedek aldım iTunes'a sonra o yedeği yükledim ve açıldı. Telefonun çöpe gitmediğine seviniyorum. Teşekkürler Apple

hatanın kaynağı hazten apple'ın kendisi, uzun süre bu sorunu yaşadın ve teşekkür ediyorsun. stockholm sendromu böyle birşeymiş demekki.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.