Şimdi Ara

TOUCH PRO 10' TABLET Y-1028 ANDROID 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
9.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kurum için aşağıdaki işlemleri takip ediniz.
    1. İndirdiğiniz dosyayı zipten çıkarın ve bir micro hafıza kartına kopyaların.
    2. Hafıza kartını tablete takın ve tableti kapatın.
    3. Yan cover’da bulınan M tuşuna basılı tutarken kapatıp açma düğmesine basılı tutun. Boot menü gelecektir
    4. Gelen menüde SD kart update seçenğini seçin ve android dosyasını gösterin..
    5. f33ref-ota-eng.hongzhou.ji" daha sonra "google_patch_ics" ) dosyalarını yükleyin.
    6. boot menüden Restart yapın.

Not. Menü arasında dolaşmak için Volume + ve – tuşlarını kullanın. OK ise M tuşudur.

https://hotfile.com/dl/150758604/3436484/touchpro_OS_V4.0.rar.html

• kardeş bu cihaz nasıl dokunmatigi olsun performansı nasıl ekranı aynı üst düzey tabletler gibimi bilgilendirirsen sevinirim ben onda vi40 almayı düşünüyorum ama çinden gelecek vs biraz temkinli yanaşıyorum eger bu tablet güzelse bunu alacam birde bu cihazın destekçisi varmı android 4 cıkmış ama internette pek bişey bulunmuyor bu tabletlerle ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspozgur

kardeş bu cihaz nasıl dokunmatigi olsun performansı nasıl ekranı aynı üst düzey tabletler gibimi bilgilendirirsen sevinirim ben onda vi40 almayı düşünüyorum ama çinden gelecek vs biraz temkinli yanaşıyorum eger bu tablet güzelse bunu alacam birde bu cihazın destekçisi varmı android 4 cıkmış ama internette pek bişey bulunmuyor bu tabletlerle ilgili
    Hocam alandan şikayet duymadım. A9 işlemci var HDMI ve USB 3G modem desteği güzel ve kullanışlı bir Tablet tavsiye ederim. Teknik servisi iyi ilgi ve alakadar oluyorlar en uzun tamir süreci 2 gün. Bir ürün alıyorsanız teknikğine önem göstermek lazım sonuçta elektronik bir malzeme her an her dakika bozulma riski var. Kimse elektroniğe garanti veremez. Servis çok iyi cihaz hakkında bilgili ve deneyimliler. Tavsiye edicelecek bir ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: garpike

Hocam alandan şikayet duymadım. A9 işlemci var HDMI ve USB 3G modem desteği güzel ve kullanışlı bir Tablet tavsiye ederim. Teknik servisi iyi ilgi ve alakadar oluyorlar en uzun tamir süreci 2 gün. Bir ürün alıyorsanız teknikğine önem göstermek lazım sonuçta elektronik bir malzeme her an her dakika bozulma riski var. Kimse elektroniğe garanti veremez. Servis çok iyi cihaz hakkında bilgili ve deneyimliler. Tavsiye edicelecek bir ürün.

Alıntıları Göster
    kardeş cevap için sagol bi kaç sorum daha olacak gerçekten 1 GHz NVIDIA Tegra2 İşlemci, 1 GHz Cortex A9 işlemci mi yani birde burda satılıyo gercekten almaya degermi.http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/touchpro-10-wi-fi-android-4-0-ice-cream-tablet_02.049.6641.0002.htm
    aslında aklımda onda vi40 modeli var touch pro vi40 bu iki model arasında kıyaslama yaparsak hangisini önerirsin acaba touch pro ile ilgili internette bişey bulamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: pspozgur

kardeş cevap için sagol bi kaç sorum daha olacak gerçekten 1 GHz NVIDIA Tegra2 İşlemci, 1 GHz Cortex A9 işlemci mi yani birde burda satılıyo gercekten almaya degermi.http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/touchpro-10-wi-fi-android-4-0-ice-cream-tablet_02.049.6641.0002.htm
    aslında aklımda onda vi40 modeli var touch pro vi40 bu iki model arasında kıyaslama yaparsak hangisini önerirsin acaba touch pro ile ilgili internette bişey bulamıyorum

Alıntıları Göster
    Hocam cevap biraz geç oldu ama ... Touch Pro tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garpike -- 6 Nisan 2012; 17:09:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: garpike

Hocam cevap biraz geç oldu ama ... Touch Pro tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    http://tech.limango.com.tr/shop/detail/index.php?onlyone=true&show=1253221

limangoda şu anda satısa sunuldu fıyatı 449 diyor internettten arıyım dedim fakat hep baska seyler cıktı sizce nasıl bir tablet fıyatına göre değerlendirirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: eskeyufa

http://tech.limango.com.tr/shop/detail/index.php?onlyone=true&show=1253221

limangoda şu anda satısa sunuldu fıyatı 449 diyor internettten arıyım dedim fakat hep baska seyler cıktı sizce nasıl bir tablet fıyatına göre değerlendirirseniz sevinirim.

Alıntıları Göster
    Benim de dikkatimi çekti.Özellikle ekran çözünürlüğü 1024-600 fena sayılmaz ama dokunmatiği nasıl acaba? Bu fiyatta satıldığına göre kesin önemli bir eksiği var.Ekran yongası belirtilmiş mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: M.C.Clk

Benim de dikkatimi çekti.Özellikle ekran çözünürlüğü 1024-600 fena sayılmaz ama dokunmatiği nasıl acaba? Bu fiyatta satıldığına göre kesin önemli bir eksiği var.Ekran yongası belirtilmiş mi ?

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChevroleBey -- 25 Nisan 2012; 9:11:10 >
  • Tabletim geldi.
    Genel olarak iyi.
    Xperia Neo V telefonum var, kiyaslayinca farki hissediyorsun.
    Antutu testi yaptim, islemciyi 800 mhz olarak calisiyor.
    Gozle gorulur hiz problemi var.
    Bataryasi gayet iyi, 4-5 saatten beri kullaniyorum %25 kaldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChevroleBey

Tabletim geldi.
    Genel olarak iyi.
    Xperia Neo V telefonum var, kiyaslayinca farki hissediyorsun.
    Antutu testi yaptim, islemciyi 800 mhz olarak calisiyor.
    Gozle gorulur hiz problemi var.
    Bataryasi gayet iyi, 4-5 saatten beri kullaniyorum %25 kaldi.
    www........com'dan yani sıfır orijinal ürünler satan ülke sınırlarımız içindeki bir internet sitesinden 499TL'ye aldım. Keşke almaz olsaydım. Üzerine 1000TL daha koyup adam akıllı tablet alsaydım.

Tabletde android 4.03 türkçe işletim sistemi var. Fakat ikide bir tablet donuyor ve mecburen reset tuşuna basıyordum. Türkiye teknik Servisine email yazdım. Onlar da android 4.00 ingilizce işletim sistemi kurmamı tavsiye etti ama eskisi gibi olmasa yine donuyor.

USB takıyorum. Tanımıyor.

Ekrandan hoşlanmadım çünkü üzerine düşen çevredeki ışığı yansıtıyor.

Uyku moduna aldığımda uykudan uyandırmak için ekrana dokunmak yetmiyor ille de her defasında açma kapama butonuna dokunmanız gerekli.

Almaya pişman olduğum tabletim: Touchpro, Model No:Y-1028 ve 10'' lik olduğunu da yazmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdrd -- 23 Nisan 2012; 12:09:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rdrd

www.hizlial.com'dan 499TL'ye aldım. Keşke almaz olsaydım. Üzerine 1000TL daha koyup adam akıllı tablet alsaydım.

Tabletde android 4.03 türkçe işletim sistemi var. Fakat ikide bir tablet donuyor ve mecburen reset tuşuna basıyordum. Türkiye teknik Servisine email yazdım. Onlar da android 4.00 ingilizce işletim sistemi kurmamı tavsiye etti ama eskisi gibi olmasa yine donuyor.

Uyku moduna aldığımda uykudan uyandırmak için ekrana dokunmak yetmiyor ille de her defasında açma kapama butonuna dokunmanız gerekli.

Almaya pişman olduğum tabletim: Touchpro, Model No:Y-1028 ve 10'' lik olduğunu da yazmalı.

Eski sürümüne dönebilirsiniz her zaman şayet hız konusunda şikayetiniz var ise.ics zaten 2.6 android versionundan daha ağır bir işletim sistemi ve daha yeni çıktığı için oturmamış bir sistem.Onun yerine hb kurabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

www.hizlial.com'dan 499TL'ye aldım. Keşke almaz olsaydım. Üzerine 1000TL daha koyup adam akıllı tablet alsaydım.

Eski sürümüne dönebilirsiniz her zaman şayet hız konusunda şikayetiniz var ise.ics zaten 2.6 android versionundan daha ağır bir işletim sistemi ve daha yeni çıktığı için oturmamış bir sistem.Onun yerine hb kurabilirsiniz

Alıntıları Göster
    Bende çok fazla donmalar olmuyor ama işlemci 800 MHz'de çalıştığı için bir yavaşlık var.
    İşlemciye hız aşırtması yapmak lazım.
    Gördüğüm kadarıyla 2.3 ya da 3.0 romları bulunmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Genç FB 33

Bende çok fazla donmalar olmuyor ama işlemci 800 MHz'de çalıştığı için bir yavaşlık var.

İşlemciye hız aşırtmasını nasıl yapacağız?

Uyku modundan çıkmak için açma kapama tuşuna basmadan sadece ekrana dokunarak uykudan çıkmak mümkün değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdrd -- 23 Nisan 2012; 11:43:21 >
  • quote:

Eski sürümüne dönersem bazı yeni programlar çalışmayabilir.

Millet herşeyin yenisini tercih ederken ne diye eskiye döneyim?

Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağmaz mıydı?

En iyisi parası olanlar kendini ispatlamış adam akıllı tablet alsınlar. Ben yandım başkaları da yanmasın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdrd -- 23 Nisan 2012; 11:39:25 >
  • quote:

Millet herşeyin yenisini tercih ederken ne diye eskiye döneyim.

En iyisi parası olanlar kendini ispatlamış adam akıllı tablet alsınlar. Ben yandım başkaları da yanmasın!

Yahu sanki ben zorladım sizi tablet almaya.Almasaydın kardeşim o zaman.

Android tabletlerin genel sorunu bu.Stabil bir işletim sistemi değil.Sorunun var ise sana çözüm önerdik.

ne yapıyorsan yap şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 23 Nisan 2012; 11:42:34 >
  • quote:

quote:

Millet herşeyin yenisini tercih ederken ne diye eskiye döneyim.

Yahu sanki ben zorladım sizi tablet almaya.Almasaydın kardeşim o zaman.

Android tabletlerin genel sorunu bu.Stabil bir işletim sistemi değil.Sorunun var ise sana çözüm önerdik.

ne yapıyorsan yap şimdi.

Yoo size neden kızayım?

Çünkü siz bana tablet satmadınız ki!

Ben sadece sohbet ve bilgi alma babında yazıyorum.

Lütfen yanlış anlamayın.

• quote:

quote:

İşlemciye hız aşırtmasını nasıl yapacağız?

Uyku modundan çıkmak için açma kapama tuşuna basmadan sadece ekrana dokunarak uykudan çıkmak mümkün değil mi?

Hız aşırtma için overclock yapmak lazım, yalnız anladığım kadarıyla bizim kernel/rom 800 MHz'e sınırlı.
    Aynı tablet Zenithink C91 Upgrade olarak da geçiyor, onda 900 MHz kernel/rom var ama bootloader uyumsuz olduğu için kuramadım.
    Flash player çalışıyor mu bu arada?

• quote:

Çalışmıyor flash bellek.
  • quote:

quote:

Çalışmıyor flash bellek.

Alıntıları Göster
    Flash bellek demiyorum dostum, flash player.
  • quote:

Flash bellek demiyorum dostum, flash player.

Evet çalışmıyor maalesef.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.