Şimdi Ara

TOUCH PRO 10' TABLET Y-1028 ANDROID 4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
9.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tablette görüntü iyi gözüküyor ama bilgisayarda baktığımızda görüntüde yeşil yeşil şeritler oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genç FB 33

Skype denediniz mi?
    Tablette görüntü iyi gözüküyor ama bilgisayarda baktığımızda görüntüde yeşil yeşil şeritler oluyor.

Tamam kurup denedikten sonra yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdrd

quote:

Skype denediniz mi?

Tamam kurup denedikten sonra yazarım.

Evet şimdi denedim. Maalesef skype başladıktan çok kısa bir süre sonra tabletimde donuyor. Boşuna yazmıyorum TouchPro tablet (Model No:Y-1028) sık sık donuyor diye.
  • Senin tablette ya da romda ciddi bir sıkıntı olabilir. Ben aslinda memnunum da eksikleri giderebilirsem tadindan yenmez. Yarin teknik servise ulasacam.
  • Aha bir rom buldum, flash player diyor içinde eve gidince ilk işim kurmak olacak, inşAllah çalışır.
  • Bugün teknik servisle konuştuğumda, konuştuğum hanımefendi Flash desteğinin olmadığını söyledi. Ama ben çalıştırdım. Yarın sabah ilk işim hanımefendiyi arayıp bilgi vermek olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChevroleBey -- 25 Nisan 2012; 1:50:06 >
  • quote:

Aha bir rom buldum, flash player diyor içinde eve gidince ilk işim kurmak olacak, inşAllah çalışır.

"rom" ne demek? RAM'dan farkı ne?

Senin bulduğun rom'u biz neden göremiyoruz?
  • Rom kısacası sistem oluyor.
    Mesela yukaridaki linkteki de rom oluyor.
    Yabanci bir siteden, yarin paylasacam.
  • quote:

Bugün teknik servisle konuştuğumda, konuştuğum hanımefendi Flash desteğinin olmadığını söyledi. Ama ben çalıştır. Yarın sabah ilk işim hanımefendiyi arayıp bilgi vermek olacak.

Hanımefendiye bilgi verince Onun neler söylediklerini yazabilir misiniz buraya?
  • quote:

..., yarin paylasacam.

Bekliyoruz.
  • Touch Pro 10.2 SKYPE

Skype'ı test eden varmı? Tablet--> PC, tablet Iphone denemesi aynı sorun verdi.
    Karşı tarafa görüntü pembe cizgiler halinde gidiyor.

bilgi lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanyanian

Touch Pro 10.2 SKYPE

Skype'ı test eden varmı? Tablet--> PC, tablet Iphone denemesi aynı sorun verdi.
    Karşı tarafa görüntü pembe cizgiler halinde gidiyor.

bilgi lütfen

Kardeş sen anlaşılan yukarda yazılanları okumadan yazıyorsun.

Yukarda ben kendi tecrübemi yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garpike

Hocam alandan şikayet duymadım...

Benden duydun işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garpike

... Teknik servisi iyi ilgi ve alakadar oluyorlar...

Benimle neden alakadar olmuyorlar? Üstelik ürünü yerli, yasal yollardan satan bir internet sitesinden satın aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdrd -- 26 Nisan 2012; 18:39:23 >
  • Konuyu açan kişi muhtelemen Pegasus çalışanı. Çünkü ilk teknik servisi aradığımda telefondaki hanımefendi bu konudaki romdan bahsetmişti.
    Teknik servisi aradığımda beklemeden ilgileniyorlar.
    İlk sorunum Skype'deki bozukluk, avi mkv gibi videolarda ses hatası ve Flash player'dı.

Fring'te sorun olmuyor fakat, Fring'inde Windows programı yok.
    avi mkv videolardaki ses hatasını marketten indirdiğim başka bir programla aştım, idare eder.
    Flash player için bir yama buldum. Ama işlemci yetmiyor. Tahminime göre 800 Mhz'e sınırlı olduğu için kasıyor.
    Randıman alabilmek için işlemcinin kerneldan 1GHz'e çıkartılması lazım.
    Zenithink C91 serileri için çalışma mevcut sadece buna uyarlanması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChevroleBey -- 26 Nisan 2012; 14:41:06 >
  • Dostum genç FB..
    uyarın için saol...
    Bu problemin çözümü ile ilgili bir fikri olan görüşü olan var mı bir de onu sorayım
  • quote:

...Flash player için bir yama buldum. Ama işlemci yetmiyor...

İşlemci yetmese bile Flash Player için bulduğunuz yamayı bizimle paylaşır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdrd

quote:

...Flash player için bir yama buldum. Ama işlemci yetmiyor...

İşlemci yetmese bile Flash Player için bulduğunuz yamayı bizimle paylaşır mısınız?

Bu haliyle paylaşamam. Tabletinize her hangi bir zarar gelirse olmaz.
    Bir kaç şey denemem gerekiyor ama şuan zamanım yok. Büyük ihtimal yarın öğleden sonra paylaşabilirim.
  • meraba benım tabletım touch pro y 1028
    bugun tabletı sarja taktım pıl görüntüsü flan cıktı normal acıldı.. acıldıktan sonra face e falan girdim bir 15 20 dk lıgına balkona cıktım tabletın yanına geldım sadece kırmızı ısık yanıordu hıcbır goruntu yok acma kapatma dusgmesıne basıyorum ama hıc tık yok suan hala oyle sarjdayken de değilkende denedım acılmadı ne yapmalıyım biri yardımcı olursa cok sevinirm... birde teknık servisin numarasını bilen varmı _?_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness25

meraba benım tabletım touch pro y 1028
    bugun tabletı sarja taktım pıl görüntüsü flan cıktı normal acıldı.. acıldıktan sonra face e falan girdim bir 15 20 dk lıgına balkona cıktım tabletın yanına geldım sadece kırmızı ısık yanıordu hıcbır goruntu yok acma kapatma dusgmesıne basıyorum ama hıc tık yok suan hala oyle sarjdayken de değilkende denedım acılmadı ne yapmalıyım biri yardımcı olursa cok sevinirm... birde teknık servisin numarasını bilen varmı _?_?

Reset var, toplu iğne yardımıyla reset at.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.