Bildirim
TOUCHPAD SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
AYRICA TOUCHPAD İ ÖNCE KULLANIYORDUM HERHANGİ BİR SORUN YOKTU. Bİ ANDA GEÇENLERDE FARKETTİM HİÇ ÇALIŞMIYOR. -
MUTLAKA AYARLARLA ILGILI BIRSEYDIR DENETIM MASASINDAN AYARLARA BI GIR ORADAN BAK BENCE DUZELECEKTIRquote:
Orijinalden alıntı: DANTES_07
AYRICA TOUCHPAD İ ÖNCE KULLANIYORDUM HERHANGİ BİR SORUN YOKTU. Bİ ANDA GEÇENLERDE FARKETTİM HİÇ ÇALIŞMIYOR. -
ayarlardan baktım ama tam olarak bulamadım herhalde rica etsem açıklamalı olarak neresi olduğunu yazar mısınız? -
ARKADAŞLAR KİMSE YARDIMCI OLMAYACAK MI?quote:
ayarlardan baktım ama tam olarak bulamadım herhalde rica etsem açıklamalı olarak neresi olduğunu yazar mısınız? -
dostum driverini yükle belki sorunu kalkabilir driversiz çalışıyor ma bir bak belki olur.quote:
ARKADAŞLAR KİMSE YARDIMCI OLMAYACAK MI?
Alıntıları Göster -
denetim masasında fare ayarlarına gir ordan device settings gibi bi sekme olması lazım ona tıklat eğer disable konumundaysa enablequote:
Orijinalden alıntı: BAy Ciddi
dostum driverini yükle belki sorunu kalkabilir driversiz çalışıyor ma bir bak belki olur.
Alıntıları Göster
yap eğer öyle bişey yok diyosan sürücülerini baştan kur -
birde notebookunda touchpad enable disable gibi bir tuş varmı kontrol etquote:
Orijinalden alıntı: freestyle_
denetim masasında fare ayarlarına gir ordan device settings gibi bi sekme olması lazım ona tıklat eğer disable konumundaysa enable
yap eğer öyle bişey yok diyosan sürücülerini baştan kur
Alıntıları Göster -
driver ı yükledim ama değişmedi ben genelde usb li mouse kullanıyordum ama touchpad da çalışıyordu fakat şimdi hiç işlemiyor. disable enable zaten ama masaüstünde kısa yolu var mı göremedim. durduk yerde oldu, ben de anlamadım yardım lütfennnnnnnnquote:
Orijinalden alıntı: arkitrom
birde notebookunda touchpad enable disable gibi bir tuş varmı kontrol et
Alıntıları Göster -
driver ı yükledim ama değişmedi. disable enable herhalde baktım. klavye de kısa yol tuşu var mı bilmiyorum. daha önce usb ile mause kullanıyordum fakat touchpad de çalışıyordu geçenlerde bi dneyeyim dedim çalışmıyor. lütfen acil yardım...quote:
Orijinalden alıntı: arkitrom
birde notebookunda touchpad enable disable gibi bir tuş varmı kontrol et
Alıntıları Göster -
arkadaşlar başka çözüm yolu yok mu?quote:
driver ı yükledim ama değişmedi. disable enable herhalde baktım. klavye de kısa yol tuşu var mı bilmiyorum. daha önce usb ile mause kullanıyordum fakat touchpad de çalışıyordu geçenlerde bi dneyeyim dedim çalışmıyor. lütfen acil yardım...
Alıntıları Göster -
kısayol tuşu olup olmadığını öğrenmek için kullanım kılavuzuna bakabilirsiniz..quote:
arkadaşlar başka çözüm yolu yok mu?
Alıntıları Göster -
WALLA ARKADAŞIM AYNI SORUNU BEN DE YAŞADIM DÜN BEN ACER 5020 KULLANIYORUM BİRDEN GİDİVERDİ ACABA TOUCHPAD VİRÜSÜMÜ ÇIKTIKİ..:)quote:
Orijinalden alıntı: sharpenter
kısayol tuşu olup olmadığını öğrenmek için kullanım kılavuzuna bakabilirsiniz..
Alıntıları Göster
EKSTRA OLARAK BİR TEK BLUETOOTH KURDUM SONRA GİDİVERDİ BELKİ ÖNCEDEN GİTMİŞTİR AMA BEN YENİ FARKETTİM BANA DA Bİ ÇÖZÜM LÜTFEN......SİLİP YENİDEN KURDUM....NOTEBOOK ÜZERİNDE ÖLE Bİ TUŞ YOK....AYARLARDANDA ÖLE Bİ AYAR YOK ENABLA DİSABLE DİYE YANİ BENCE GİRDİ BİZEEEEEEEEEE
-
memre gerçekten anlamadım ben de ya. driver falan farketmiyo gerçekten. acil yardım lütfenquote:
Orijinalden alıntı: EczDarkJackal
WALLA ARKADAŞIM AYNI SORUNU BEN DE YAŞADIM DÜN BEN ACER 5020 KULLANIYORUM BİRDEN GİDİVERDİ ACABA TOUCHPAD VİRÜSÜMÜ ÇIKTIKİ..:)
EKSTRA OLARAK BİR TEK BLUETOOTH KURDUM SONRA GİDİVERDİ BELKİ ÖNCEDEN GİTMİŞTİR AMA BEN YENİ FARKETTİM BANA DA Bİ ÇÖZÜM LÜTFEN......SİLİP YENİDEN KURDUM....NOTEBOOK ÜZERİNDE ÖLE Bİ TUŞ YOK....AYARLARDANDA ÖLE Bİ AYAR YOK ENABLA DİSABLE DİYE YANİ BENCE GİRDİ BİZEEEEEEEEEE
Alıntıları Göster
-
arkadaşlar neden kimse cevap yazmıyor? ilk defa böyle bişey geldi başıma.quote:
memre gerçekten anlamadım ben de ya. driver falan farketmiyo gerçekten. acil yardım lütfen
Alıntıları Göster -
disable enable diye bişey yok ikisi farklı şeyler.Enable olacak bak yinede sen bidaha.quote:
arkadaşlar neden kimse cevap yazmıyor? ilk defa böyle bişey geldi başıma.
Alıntıları Göster -
baktım enable fakat anlamadım yukarıda cevap yazan arkadaşında başına gelmiş. işin ilginç tarafı bi anda böyle birşey oldu. yani ayarlarla kimse oynamadı. başka ne yapabilirim?????????quote:
Orijinalden alıntı: Blackblue
disable enable diye bişey yok ikisi farklı şeyler.Enable olacak bak yinede sen bidaha.
Alıntıları Göster -
Arkadaşım belkide bios update etmen gerekebilir. Laptopun nedir yazar mısın. Laptopum yanımda değil akşam bakarım ayarlarda herhangibir şey var mı bu olayla ilgili.quote:
baktım enable fakat anlamadım yukarıda cevap yazan arkadaşında başına gelmiş. işin ilginç tarafı bi anda böyle birşey oldu. yani ayarlarla kimse oynamadı. başka ne yapabilirim?????????
Alıntıları Göster -
bence de tpad i enale yapmışın farkında değilsin...quote:
Orijinalden alıntı: Zeus45
Arkadaşım belkide bios update etmen gerekebilir. Laptopun nedir yazar mısın. Laptopum yanımda değil akşam bakarım ayarlarda herhangibir şey var mı bu olayla ilgili.
Alıntıları Göster -
touchpad bozulamsı en zor kısmı notbukun..iyicene bak ustunde biyerlerde on/off dumesi vardır..bi de usb yi çıkarıp dene en son bios ayarlarını load defaultsu sec..quote:
Orijinalden alıntı: smbdy
bence de tpad i enale yapmışın farkında değilsin...
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- heifer hangi markanın yan ürünü
- toshiba bios tuşu
- monster boot tuşu
- monster bios güncelleme
- laptop power tuşuna basıyorum açılmıyor
- a101 laptop
- google öne çıkan fotoğraflar
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
- monster ekran kartı
- mac mini m4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X