Şimdi Ara

Touchpro 7” DESTEK-PAYLAŞIM (ANA KONU) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
2
Favori
29.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tanrının kırbacı

angry birds rio talkin tom cat2 vb.. uygulamaları yükleyebilen var mı?

Ben denedim, ikisi de çalışıyo
  • arkadaşlar hala bi çözüm bulamadı bi yardım yaa tel. 5233w net paketi var ama bağlayıp kullanamıyorum tabletime bi yardım edin telin usb kablosu fln var eğer usb ile bağlanıyosa oda olur bi yardım lütfen....
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedimcelik

arkadaşlar hala bi çözüm bulamadı bi yardım yaa tel. 5233w net paketi var ama bağlayıp kullanamıyorum tabletime bi yardım edin telin usb kablosu fln var eğer usb ile bağlanıyosa oda olur bi yardım lütfen....

Ahh guzel kardesim bende ayni dert yuzunden hala alamadim tableti. Bende de samsung star var ama wifi siz. Vodafone internet paketim var. Sanirim kullanamiyacagiz bu sekilde. Vodem var sim karti buna takarak usb girisi ile baglanilabilinir mi acaba ? Karma karisik bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedimcelik

arkadaşlar hala bi çözüm bulamadı bi yardım yaa tel. 5233w net paketi var ama bağlayıp kullanamıyorum tabletime bi yardım edin telin usb kablosu fln var eğer usb ile bağlanıyosa oda olur bi yardım lütfen....

usb kablosunu taktığında "internet paylaşımı" seçeneği çıkması lazım. onu seç driverı kendi yüklüyo zaten. ondan sonra kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: vhkm

angry birds senın ıcın yukledim denedim çalısıyor

markette görünmüyor arkadaşlar 2 si de... internetten google playde de uyumsuz tarzında bişiler diyo. siz marketten mi yüklediniz?
  • marketten evet
  • quote:

marketten evet

tabletpc root lumu acaba? ondan kaynaklanıyor olabilir.. markette arattım ben direk cıktı karºıma
  • bu arada orginal rom yedekleme olayından ümidiniz kesin arkadaşlar
    quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

arkadaşlar rom yedeklemeyi yapan varmı?nasıl rom yedeği alabiliriz?.rom manager diye bir prg var ama tableti tanımadı o..bu konuda fikri bilgisi olan arkadaşlar paylasabilirmi? teşekkürler

rom manager kullanmam için cwm kurulu olması lazım cwm de bulması zor tablet için cwm programı yazmaları lazım

gerçektende cwm bizim tableti kabul etmiyor..
    deneme yanılma yoluyla kabul edeceği rom bulmaktan başka yol gözükmüyor...

• quote:

quote:

marketten evet

tabletpc root lumu acaba? ondan kaynaklanıyor olabilir.. markette arattım ben direk cıktı karºıma

yok hocam aldığım gibi duruyor alet. Orjinal romda bu ve bunun gibi bazı uygulamalar uyumsuz. Bu aleti almakla hata mı yaptık acep?
  • quote:

quote:

quote:

marketten evet

yok hocam aldığım gibi duruyor alet. Orjinal romda bu ve bunun gibi bazı uygulamalar uyumsuz. Bu aleti almakla hata mı yaptık acep?

cepcii arkadaş bulduğu romu söylese dertlerimizin çoğu bitebilir aslında. yeni romla daha az olacaktır bu tarz sorunlar...
  • Arkadaşlar belki şans ama şu an sensörleri çalışan 4.0 yüklü bir touchpro ‘m var. Bana çok kısa bir süre verin. şu an indirip kurduğum rom u upload ediyorum.anlatımıyla birlikte sizinle paylaşıcam.
  • bir sn arkadaşlar test ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babur0026 -- 21 Mart 2012; 21:28:35 >
  • Arkadaşlar bu rom daha önce yükleyemediğim pek çok programla uyumlu görünüyor. daha önce indirmeme izin verilmeyen programları şu an indirebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babur0026

Arkadaşlar bu rom daha önce yükleyemediğim pek çok programla uyumlu görünüyor. daha önce indirmeme izin verilmeyen programları şu an indirebiliyorum.

yok hala bazı programlar uyumsuz.belki güncelleme ile düzeleceklerdir..neyse upload tamamlansın hemen paylaşıcam arkadaşlar merak etmeyin.
  • pekçok programla uyumlu olsada ve g sensor çalışsada ses düğmesi hala ters arkadaşlar bilginize.
  • quote:

quote:

quote:

marketten evet

arkadaºım rom'dan bahsetmedim root lumu diye sordum... ikisi farklı ºeyler..aslında root olayını anlatsak görsel olarak iyi olacak ..
  • http://www.wupload.com/file/2677951457/a710-v0.5.1.img
    http://www.wupload.com/file/2677955287/LiveSuit.rar

arkadaşlar livesuit programı ile yükledim.

daha karmaşık bir anlatım mevcut burada fakat ben hepsini tam olarak yapmadı. daha derinlere dalmak isteyen için linki:

http://tabletrepublic.com/forum/cortex-a8-allwinner-a10/ly-f1-how-update-ics-4-0-a-612.html

• quote:

quote:

quote:

quote:

marketten evet

arkadaºım rom'dan bahsetmedim root lumu diye sordum... ikisi farklı ºeyler..aslında root olayını anlatsak görsel olarak iyi olacak ..

root iºlemi için buraya bakabilirsiniz.. güzel anlatım var .. ben win7_64 bit sistemde yaptım.. tek sıkıntı driver tanıtmakta olabilir.
    onun için;
    tabletpc -ayarlar--uygulamalar---gelisim---usb hata ayıklama kısmını isaretleyin
    sonra usb den tabletinizi pc (laptoop) takın ,pc tanıyacak tabletinizi ama büyük ihtimal sürücü yüklenemedi hatası verecek .. siz;
    bilgisayarım üzerine gelip sag tus---yönet---aygıt yöneticisi
    burada tablet pc surucusunun yüklenmemis olduğunu sarı ünlem isareti halinde olduğunu göreceksiniz..
    buradan sürücüyü yükle diyerek indirdiginiz root dosyasının içindeki (Renesas-usb_driver_fixed_x86_x64) sürücülerini yükleyeceksiniz..
    pc yi rstart yapın tablet pc tekrar cıkartıp takın
    gerisi verdiğim linkteki gibi aynen uygulanacak...
    root islemiyle yönetici izni isteyen cogu uygulama ve oyunları calıstırabilirsiniz...

root anlatımı :http://hrdwr.tumblr.com/post/7877679574/sgt1

root için gerekli program (bu dosya içinde gerekli sürücülerde mevcuttur) :http://www.mediafire.com/?k4vefb9vtas60fa (19 mb)

rroot yapmak rom yüklemek değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vhkm -- 21 Mart 2012; 23:04:26 >

• Arkadaslar deneyen varmi benim yukledigim romu? Yorum yaparsaniz sevinirim.bende bilmedigim yada farkedemedigim seyler varsa ogrenmek isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babur0026

Arkadaslar deneyen varmi benim yukledigim romu? Yorum yaparsaniz sevinirim.bende bilmedigim yada farkedemedigim seyler varsa ogrenmek isterim.

Ben biraz once deneyebildim. Sizin rom ics 4.0.1 versiyonu. Ben biraz daha bakindim . Baska bir rom buldum. Biraz inceledikten sonra detaylari yazip bilgi verecegim. Su anda hersey calisiyor görunuyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.