Şimdi Ara

Touchpro 7” DESTEK-PAYLAŞIM (ANA KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
2
Favori
29.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaºlar,önce paylaºımlarınız için çok teºekkür ederim,canınızı fazla sıkmayın ,sonuç olarak uygun fiyata,telefondan daha büyük ekranla ve pratik olarak internete girebiliyoruz ve birçok ihtiyacımızı karºılıyor belli bir süre iºimizi görecektir sonrası Allah kerim.. Benim problemimde mobil modemlerle bağlanamamak ,kullanma talimatında belirtilen turkcell in E176G vınn ve vodafonun 160E vodemi ile bağlanmayı denedim cihazları görmüyor ,evde ve iºte kablosuz ile bağlanabiliyorum ama dıºarıda wifi nin olmadığı yerde bu kadar pratik bir aletle bağlanamamak kötü oluyor Gog. Maps bile çalıºmıyor,mobil modemle bağlanabilen arkadaºlar varsa nasıl yapıldığı hakkında bilgi paylaºımı yaparlarsa cok memnun olacağım tekrar teºekkürler.
  • Bu soruya bir turlu net olmus bir cozum gelmedi. Bende de vodafonun internet paketi var ama baglana bilen yok. Vin la bir arkadasda baglanamamisti. Ev kullanimi icin ideal bir cihaz. Simdilik parka piknige sahil kenarina goturmenin olanagi yok gibi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim ideos x5 marka cep telefonunun kendi wirelessi uzerinden internetini paylastirma ozelligi var, bu sekilde disardada tableti kullanabiliyorum.
  • Iphoneler ile bazen bağlantı kurmuyor Android OS4 yüklemeleri sorunu çözecektir.
  • Ayarlar > Hesaplar ve senkronizasyon'da "otomatik senk." ve "arka plan veri" kapatırsanız cihaz hızlanacaktır. deneyin görün ;)
  • Neye hazırlanıyor.. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Bu soruya bir turlu net olmus bir cozum gelmedi. Bende de vodafonun internet paketi var ama baglana bilen yok. Vin la bir arkadasda baglanamamisti. Ev kullanimi icin ideal bir cihaz. Simdilik parka piknige sahil kenarina goturmenin olanagi yok gibi .

arkadaşlar ben cihazımda
    http://www.abdurrahmanaltintas.com/tablet/exper-easypad-p10an-ile-usb-3g-internet-baglantisi/
    şu link altında yazılan açıklamayı birebir uyguladım. ve sonuç olarak ben 3g vınn modemimle internete bağlanmayı başardım.fakat sorunum kısa sürede bağlantının kopması. cihaz sürekli harici bir cihazın bağlandığını 1-2 dk aralıklarla tekrarlıyor ve bağlantıyı koparıyor. ama kısa süreli de olsa bağlanmayı başardım. belki benim cihaz problemlidir yada internet erişim hattımda bir problem vardır bilemiyorum. denemek isteyen olursa sonucunu paylaşırsa memnun olurum. bence olacak gibi ama yanlış yada eksik kalan birşeyler var. onu da bulur ve yaparsak 3g modemle kırlarda,bayırlarda veya piknikte tabletimizi kullanmak sanırım mümkün olabilir :)

• tableti hdmi ile televizyona baglayinca ses tuslari calisiyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DrinkCoke

tableti hdmi ile televizyona baglayinca ses tuslari calisiyor :)

ZT- MF190 modemlerde bunu yapıyor. Ben İthalatçı firma ile görüştüm. Aşağıdaki modemlerde bir sorun çıkmıyor.

[simage]http://imageshack.us/photo/my-images/831/3gdongle.jpg/[/simage]
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhorse

Merhaba arkadaºlar,önce paylaºımlarınız için çok teºekkür ederim,canınızı fazla sıkmayın ,sonuç olarak uygun fiyata,telefondan daha büyük ekranla ve pratik olarak internete girebiliyoruz ve birçok ihtiyacımızı karºılıyor belli bir süre iºimizi görecektir sonrası Allah kerim.. Benim problemimde mobil modemlerle bağlanamamak ,kullanma talimatında belirtilen turkcell in E176G vınn ve vodafonun 160E vodemi ile bağlanmayı denedim cihazları görmüyor ,evde ve iºte kablosuz ile bağlanabiliyorum ama dıºarıda wifi nin olmadığı yerde bu kadar pratik bir aletle bağlanamamak kötü oluyor Gog. Maps bile çalıºmıyor,mobil modemle bağlanabilen arkadaºlar varsa nasıl yapıldığı hakkında bilgi paylaºımı yaparlarsa cok memnun olacağım tekrar teºekkürler.

ben vodofone e160e modelindeki mobil modemiyle gayet güzel bağlandım hemde googlenin navigasyonuda çalışıyor ama intertin olması lazım ayrıca hızını artırabiliyorsun ben en fazla 1.2 ghz yapabildim ondan sonrası stabil değil

• quote:

Orijinalden alıntı: _2345

quote:

Merhaba arkadaºlar,önce paylaºımlarınız için çok teºekkür ederim,canınızı fazla sıkmayın ,sonuç olarak uygun fiyata,telefondan daha büyük ekranla ve pratik olarak internete girebiliyoruz ve birçok ihtiyacımızı karºılıyor belli bir süre iºimizi görecektir sonrası Allah kerim.. Benim problemimde mobil modemlerle bağlanamamak ,kullanma talimatında belirtilen turkcell in E176G vınn ve vodafonun 160E vodemi ile bağlanmayı denedim cihazları görmüyor ,evde ve iºte kablosuz ile bağlanabiliyorum ama dıºarıda wifi nin olmadığı yerde bu kadar pratik bir aletle bağlanamamak kötü oluyor Gog. Maps bile çalıºmıyor,mobil modemle bağlanabilen arkadaºlar varsa nasıl yapıldığı hakkında bilgi paylaºımı yaparlarsa cok memnun olacağım tekrar teºekkürler.

ben vodofone e160e modelindeki mobil modemiyle gayet güzel bağlandım hemde googlenin navigasyonuda çalışıyor ama intertin olması lazım ayrıca hızını artırabiliyorsun ben en fazla 1.2 ghz yapabildim ondan sonrası stabil değil

nasıl hızlandırdın hocam?

• ya benim sorunuma bi çözüm bulamadık.Benim telefon samsung 5233w.Net paketi falan var usb kablosu fln hepsi tam ama bir türlü tablet ile arada nasıl iletişim kurup interneti tablette kullanacağımı bulamadım.Bi yardım edin lütfen çok acil bağlanıp kullanmam lazım ve yapamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nedimcelik

ya benim sorunuma bi çözüm bulamadık.Benim telefon samsung 5233w.Net paketi falan var usb kablosu fln hepsi tam ama bir türlü tablet ile arada nasıl iletişim kurup interneti tablette kullanacağımı bulamadım.Bi yardım edin lütfen çok acil bağlanıp kullanmam lazım ve yapamıyorum

Kardesim sen bu sorunu cözersen ben hemen bu tableti alcam. Bende de samsung star var. Vodafone nun internet paketi var. Usb ile baglanirsak super olacak. Samsung pc studio nun tablet versiyonu var mi acaba? Onu bulup kurabilirsen olur mu ki acaba ?

• _2345 yanitiniz icin tesekkur ederim ama E160 E mobil modem ile nasil baglanabildiginizi anlatirsaniz sevinirim, modemi taktigim anda hicbirsey olmadi cozum bulabilirsem insallah bende is ile ev disindaki noktalarda online olma imkanı bulacagim ayrica bu problemi cozebilirsem 1gb lik internet paket almayi dusunuyorum sanirim yeterli olur zira download islerini yolda yapmanin geregi yok ama yinede internet paketi kullanan arkadaslarim yorumlarini yapabilirlerse benim durumumdaki arkadaslara faydali olabilirler.
  • internette gezmediğim site kalmadı.micro sd yuvasına takılan sim kartlar varmış ama nerde bulcaz veya tabletin uyumlu olduğu vınlar var bilmiyorum nasıl olck ya teldeki paketi kullanamıyoz.Bi yardım arkadaşlar ya

• quote:

Orijinalden alıntı: tanrının kırbacı

quote:

Orijinalden alıntı: _2345

quote:

nasıl hızlandırdın hocam?

SetCpu diye bi programla yapılıyor, markette var. Ben denedim ama 1.2'ye çıkamadım. Sürekli kapanıyor 1.2'de. 1154'te sorun olmuyor..

• TOUCH PRO Y-B07 cihazı kipadan aldım almaz olaydım sakın garantisi var diye düşünmeyin arkadaşlar özellikle ankara da olan arkadaşlar kimsenin kimseden haberi yok teknik servisin adresi degişmiş 2 sene önceki adres yazıyo garanti kılavuzunda bunların yaptıgı iş bu kadar olur çok saçma uhattap ki,mseyi bulamıyorsunuz karşınızda herkez baştan savma ne internet yoluyla nede yüz yüze ne bi güncelleme var nede bişey aldıgımız gibi kullanıyoz bi haltayaramaz firma ve tablet .!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Arkadaşlar bu cihazla turkcell t10 android cihazlan nasıl internete girecez biri anlata bilir mi...
    Bide Bu sürümü güncelleme gibi bişey yokmu ya sıkıldım çok eski sürümü yüklü makinada bide kutudan cd filan çıktımı sizin bende cd filan çıkmadı da ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk-okur

TOUCH PRO Y-B07 cihazı kipadan aldım almaz olaydım sakın garantisi var diye düşünmeyin arkadaşlar özellikle ankara da olan arkadaşlar kimsenin kimseden haberi yok teknik servisin adresi degişmiş 2 sene önceki adres yazıyo garanti kılavuzunda bunların yaptıgı iş bu kadar olur çok saçma uhattap ki,mseyi bulamıyorsunuz karşınızda herkez baştan savma ne internet yoluyla nede yüz yüze ne bi güncelleme var nede bişey aldıgımız gibi kullanıyoz bi haltayaramaz firma ve tablet .!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tableti götür Kipa'ya ver.. Niye teknik servisle sen uğraşıyorsun? Ben verdim 2 hafta sonra da aradılar, Kipa'dan teslim aldım. ICS de yüklemişler hatta, güncelleme istiyorsan :)

• goturdum kipaya atlantis subesine adamlar kendilerinden bi haberler bi halttan anlamiyolarki teknik e goturun biz bisey yapamiyoruz diyolar garanti hikaye bunu bilir bunu soylerim hangi kipa bunu yapan hangi kipa soyle gidiyim bi yarin guncellememide yapsinlar :D

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.