Şimdi Ara

Touchpro 7” DESTEK-PAYLAŞIM (ANA KONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
2
Favori
29.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben babur0026'nın verdiği romu denerken bilgisayar dondu şimdi tablet hiç açılmıyor usb'yle de bağlayınca code 43 hatası veriyor.. Düzeltmek için yöntemi olan var mı? Yoksa garantiye mi vermek lazım?
  • Bu arada ses tuşları ters çalışan romlarda root explorer kurup /system/usr/keylayout bu klasördeki dosyaları editleyerek tuşlar tersine çevrilebilir sadece bir dosyada volume up ve volume down tuşlarının numaraları değişecek. Tamamen bozmamış olsaydım yapıp burda anlatacaktım
  • http://www.virtual-productions.nl/default.asp?page=21 bu sayfadaki romlar bizim aletlerle uyumlu. Ben qware olanı denedim. Hatta qwarein kendi stesinden indirip kurdum. herşey çalışıyor. Ama bazen takılmalar oluyor. Yeni bir uygulama ya da menü açarken eskisine göre daha fazla bekletiyor ama açıldıktan sonra sorun yok. Ayrıca markette uyumsuz uygulamaya rastlamadım. Ttnetmuzik bile yüklendi ama ses çıkmadı. Sanırım programda bir hata var.. siz de deneyin, en sağlıklı romu bulup kullanalım...
  • neden ics yeuklemeye çalışıyorsunuz? root yaptıktan sonra uzerindeki 2.3.4 de çok iyi.ics nin sarı çabuk tukettigi soyleniyor.ne gb artisi var.gorsellikten başka
  • Ne çileler çektiniz arkadaşlar,umarım halledersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Ne çileler çektiniz arkadaşlar,umarım halledersiniz.

oda ayrı bir zevk tabi.. :)
  • En hızlı tarayıcı hangisi arkadaşlar? siz ne kullanıyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightWatch71

Arkadaşlar ben babur0026'nın verdiği romu denerken bilgisayar dondu şimdi tablet hiç açılmıyor usb'yle de bağlayınca code 43 hatası veriyor.. Düzeltmek için yöntemi olan var mı? Yoksa garantiye mi vermek lazım?

Kardes ben ayni romu paylastigim gunden bugune sorunsuz kullaniyorum. tekrar yuklersen sanirim cozulur.ses acma tusuna basili tutarken kabloyu takip power tusuna 5-6 defa basinca firmware yukleme moduna geciyormus.ben bu romu yukleyene kadar en az 11-12 farkli rom denedim.birkacinda ekranda enine renk renk cizikler olustu.birkacinda kilitlendi... tekrar deneyip sonucunu yazarmisin kardesim.tableti resetledikten sonra baglamayi dene istersen.benim verdigim rom da momo-9-kevin zaten.improvise kardesin verdigi sitede de mevcut .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babur0026 -- 23 Mart 2012; 16:48:38 >
  • quote:

Arkadaşlar ben babur0026'nın verdiği romu denerken bilgisayar dondu şimdi tablet hiç açılmıyor usb'yle de bağlayınca code 43 hatası veriyor.. Düzeltmek için yöntemi olan var mı? Yoksa garantiye mi vermek lazım?

http://pcsupport.about.com/od/errorc/a/code-43-error.htm
    http://www.sevenforums.com/hardware-devices/99428-code-43-usb-device-not-recognized.html

kardesim birde burda anlatmis.senin sorunun da sanirim ayni.okuyup uygulamayi dene bakalim.
    driverlarinla ilgili bir sorun da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babur0026 -- 23 Mart 2012; 19:37:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: babur0026

quote:

Kardes ben ayni romu paylastigim gunden bugune sorunsuz kullaniyorum. tekrar yuklersen sanirim cozulur.ses acma tusuna basili tutarken kabloyu takip power tusuna 5-6 defa basinca firmware yukleme moduna geciyormus.ben bu romu yukleyene kadar en az 11-12 farkli rom denedim.birkacinda ekranda enine renk renk cizikler olustu.birkacinda kilitlendi... tekrar deneyip sonucunu yazarmisin kardesim.tableti resetledikten sonra baglamayi dene istersen.benim verdigim rom da momo-9-kevin zaten.improvise kardesin verdigi sitede de mevcut .

Yok romdan değil zaten ben yüklerken başka bir sebepten dondu bilgisayar. Bende fazla uğraşmadım garantiye verdim. "Hard Brick" dedikleri şey oldu büyük ihtimalle. Neyse garantisi, servisi nasıl onu da öğrenmiş oluruz :)

En hızlı tarayıcıyı soran arkadaş; ben Maxthon, Firefox, Opera Mobile,Dolphin HD ve kendi tarayıcısını denedim. Çok hızlı olmasa da Flash'la en iyi anlaşan Dolphin'di. Firefox berbattı. Maxthon kasıyordu. Opera Mobile hızlıydı ama Flash içeren sayfalarda kötüydü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: babur0026

quote:

Arkadaºlar ben babur0026'nın verdiği romu denerken bilgisayar dondu ºimdi tablet hiç açılmıyor usb'yle de bağlayınca code 43 hatası veriyor.. Düzeltmek için yöntemi olan var mı? Yoksa garantiye mi vermek lazım?

Yok romdan değil zaten ben yüklerken baºka bir sebepten dondu bilgisayar. Bende fazla uğraºmadım garantiye verdim. "Hard Brick" dedikleri ºey oldu büyük ihtimalle. Neyse garantisi, servisi nasıl onu da öğrenmiº oluruz :)

En hızlı tarayıcıyı soran arkadaº; ben Maxthon, Firefox, Opera Mobile,Dolphin HD ve kendi tarayıcısını denedim. Çok hızlı olmasa da Flash'la en iyi anlaºan Dolphin'di. Firefox berbattı. Maxthon kasıyordu. Opera Mobile hızlıydı ama Flash içeren sayfalarda kötüydü.

bende dolphin hd kullanıyorum opera mini de kurulu ama dolphinhd gayet baºarılı

• neden rom yüklüyorsunuz orjinal yazılımı sorunlumu üstündeki yazılımla kullansak olmuyormu? sonra alet garanti dışı kalmasın.
  • İşlemci 1,5ghz olmasına rağmen 1 ghz'den yukarı çıkmıyor çalışırken, işletim siteminden mi bu hata?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalıçapkını35

İşlemci 1,5ghz olmasına rağmen 1 ghz'den yukarı çıkmıyor çalışırken, işletim siteminden mi bu hata?

Onu şurda biraz tartışmışlar;
    http://www.slatedroid.com/topic/25116-1ghz-12ghz-15ghz-which-is-it/

Sonuç olarak ARM'a göre işlemci 1,5 ghz'e kadar çıkabilirmiş ama overclock deneyenler 1,2 stabil olabilir diyo. İşlemci fabrika ayarında büyük ihtimalle 1ghz'le çalışıyo ama ek olarak bazı işlemlere (hd video, grafik gibi) yardımcı olması için başka işlemcilerde(VPU+DPU+VE) varmış zaten..

• Rom ve root olaylarina girmeden ses tuslari icin bir cozum bulunabilinir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrinkCoke

Rom ve root olaylarina girmeden ses tuslari icin bir cozum bulunabilinir mi?

Eğer ses tuşları tersse root olmadan çözülmesi mümkün değil, sesin çok çıkması durumunu bilmiyorum..

Ayrıca çözemeyen varsa tuşların ters olma durumunu şu programı da kullanabilir. Editleme işini elle değil programla da yapabilirsiniz;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=850464

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightWatch71 -- 27 Mart 2012; 22:50:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrinkCoke

Rom ve root olaylarina girmeden ses tuslari icin bir cozum bulunabilinir mi?

Ben de aynı sorundan müzdaripim ve bir tek memnun olmadığım yanı da o. Kısık ses diye bir şey yok şuanda cihazda. İlk basamakta bile kulaklıkla kulağım patlayacak neredeyse. Nasıl çözebiliriz bu sorunu??
  • bilinen çözümü yok sanırım.

telefona her gün rom ata ata cacığı çıktı , bunu ellemiyim diyordum ama ellemeden olmayacak anlaşılan.
  • Alet resetlemeye başladì
  • Yakinda aletleri kirmaya basladim msj lari gelecek sanirim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.