Şimdi Ara

Touchwiz S5'ten Sonra Değişti Hala Anlayamayanlar Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazı cahil insanlar yüzünden canıma tak etti artık ve bu konuyu açma ihtiyacı duydum.
    Bütün forumlarda neredeyse herkes Touchwiz'i yerden yere çarpıyor, yani bir anasına sövmedikleri kalıyor.( Bu gidişle onu da yakında yapacaklar galiba)
    Ama insanlar neden Touchwiz'in S5 ve Note 4'de değiştiğini ve iyileştiğini anlamak istemiyorlar, resmen görmemezlikten geliyorlar. Takmışlar S3'teki ve S4'teki Touchwiz'e (Aynı olay Amoled ekranlarda da geçerli. S3 ve S4 ekranları gibi zannediyorlar S5 ve Note 4'ü) İnsan bir araştırır, bakar yenisi çıkmış mı? Nolmuş diye

Ee ama onlar bakmazlar illa aşağılayacaklar başka telefonları Madem öyle biz de öyle yapalım ? İos 7 ilk çıktığında Apple'ın telefonları sürünüyordu ?? Bizde yenilerine bakmayıp sürekli İos ilk halindeki gibi diyelim ve Apple'ın yeni telefonlarına laf atalım ? Ama yapmıyoruz. Böyle şeylere ne gerek var. Doğru düzgün kabul edelim gerçekleri S5 ve Note 4'de touchwiz eskisi gibi değil çok daha iyi,renkli,eğlenceli ve içi dolu
    Diğer Android telefonlar gibi bomboş bir arayüz yok, keşke onlarda böyle içi dolu güzel işletim sistemleri yapabilseler. Çünkü gerçekten çok sıkıcı arayüzlere sahipler. Arkadaşımın HTC ONE M8'ine bakarken gerçekten çok sıkılıp 5 dakika da telefonu geri verdim. Diğer telefonlara da bakma fırsatım oldu hepsi öyle. Ben bir tek Touchwiz'de sıkılmıyorum

Yani Samsung kendini geliştirdi, tasarımını, ekranını, Touchwiz'i ve diğer çoğu şeyi geliştirdi
    Forumda çok fazla aktif olamıyorum, bu konu üzerinden herkes görüşlerini bildirebilir ve tartışabilir. Tek ricam hakaret edenler ve yukarıda anlattığım şeylere rağmen eskisi gibi diyenler uzak dursun

• Hala Aynı kardeş

Eğer YouTube'dan karşılaştırma videolarını izlersen TW'nin rakiplerinin ne kadar gerisinde olduğunu anlarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Executionerr

Hala Aynı kardeş

Eğer YouTube'dan karşılaştırma videolarını izlersen TW'nin rakiplerinin ne kadar gerisinde olduğunu anlarsın

+1 hala perfroamsn ve tasarım olarak geride. tasarım olarak değil ama performans olarak arayı biraz kapadı
  • Launcher olarak bakiyorsa, zaten tw yada herhangi baska bir firmanin yeteneksiz launcherini kullanmak gereksiz hem yavas hem ozellik yok(htc de bile nova kullaniyorum)

Framework olarakta eskiye gore gelisti ama halen tam degil nedenide buyuk ihtimalle ek ozellikler arka planda surekli birsey calisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 5 Ekim 2014; 18:36:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.