Şimdi Ara

Touring Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, ben offroad kullanmaktayim şuan ama onroadlara merak saldim. Bütçe xray tarzi şeylere yetmiyor tabii ki, ondan dolayi bir arkadas bana hsp şase alip fircasiz set ve 2s lipoyla 80 yapabilicegimi soyledi. Acaba hsp kullananlar yorum yapabilirmi saglamlik acisindan diffler nasil mesela? Birde maverick strada tc var daha saglam deniyor ama ayni diyip, gereksiz para farki olarak gorende var. Butce 700tl civari. Elimdeki seti takip kullanicam hobbywing 8.5T 4000kv ve HW 60A esc.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tt02 stabil bir araç touring konusunda ayarlamaları düzgün yapar isen ömürlük bir araba yada illada küvet şasi olmasın diyor isen pan carlara bakabilirsin ve hsp konusuna gelir isek evet dandik bir araç ama rc de fazla ilerlemeyecekseniz oda işinizi uzunca bir süre görür tek kötü tarafı iste çok fazla stabil değil ben 6300kv da kullandım araç direk kendini savuruyor
  • Sprint2 ye bak bnde yeni 2.el aldim.Offroad olsun diyoeunbsrn m bnde:D birinden heves alinca hepsini denemek istiyo insan

• Ben zaten rc ile 1 yildir ugrasiyorum, yani devam ediyor birakmicam :) Bende 4000kvlik motor var acaba cok savrulma yasar mıyım? Parcası kolay bulunacak bır araç alacagım pan car pek sevmem ben bide. Sprint 2 diffler plastik dagitirim ben onu :D

• Nasil plastik hocam full rulman diff aks saft full metal kayis aktarmali

• Kayisin dondurdugu yer normal plastik diye biliyorum bide kayisa guvenemiyorum pek yoksa sase cok guzel. 2.el uygun bulsam alirim.

• Hocam bn 450 e 4000 5000 2s 2lipo 2 si sifir 3kep 2set dirift 2set hiz16 adet jant lastik guzel bi kumanda +3 adet kayis orjinal sprint2 fircasiz set motoru esc rtr halde sase iste aldim.

• Sen bedavaya almışsın, bulsam kesinlikle kacirmam heralde :) Ilan bulursan atarmisin buraya acaba boyle uygun bidaha olmayabilir ama saglik olsun alicaz biseyler.

• Hocam en aktif alim satim faceboktaki rc sayfalatinda oluyor facebokra rc ikinciel rc tutkunlari rc alimsatim gurubu vs guruplar var ve ortam iyi bnde araci aldiktan sonra farkettim ama olsun

• Team associated tc4 tabi doğru yazdıysam böyle bu aracı alabilirsiniz

• Bana Tr'de rahat parça bulabilcegim max 700tl ye piyasasi olan arac onerir misiniz acaba?

• +++

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.