manes town tek anlamıyla rezalet bu nedir sakın merak edip gitmein 2snden fazla yaşayan olmadı ss koymaya uğraşıorum...
senin town dediyim ronark mı.. KULELER Calısmıyo.. haksıs yere np kasıyolar.. bu oyun bugından yarar sağlamaktır ve cezası dupe le aynı olmalıdır cunku dupe de oyun bugından fayda sağlamaktır.. ama tabi bu ko.. burda isler boyle yurumes..
quote:
Orijinalden alıntı: x_axis
senin town dediyim ronark mı.. KULELER Calısmıyo.. haksıs yere np kasıyolar.. bu oyun bugından yarar sağlamaktır ve cezası dupe le aynı olmalıdır cunku dupe de oyun bugından fayda sağlamaktır.. ama tabi bu ko.. burda isler boyle yurumes..
keşke birden tower ler çalışsada hepsi ex e gitse
quote:
Orijinalden alıntı: acchilles
keşke birden tower ler çalışsada hepsi ex e gitse
Alıntıları Göster
ama tabi oyle bisey olmas cunku buyuk ihtimal res gelmeden oyun duselmes... . keske dediin gibi olsa ....
quote:
ama tabi oyle bisey olmas cunku buyuk ihtimal res gelmeden oyun duselmes... . keske dediin gibi olsa ....
hakkıyla np kasamayan aciz insanlar anca böyle np alabilir işte. normalde bu saatte biz humanları içeri tıkmış vaziyette oluyorduk ancan bugla townımıza yaklaşabilirler işte. banlatmakla falan uğraşmıcam zaten banlanacakları yok 25np için düştükleri durum önemli zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: acheron
hakkıyla np kasamayan aciz insanlar anca böyle np alabilir işte. normalde bu saatte biz humanları içeri tıkmış vaziyette oluyorduk ancan bugla townımıza yaklaşabilirler işte. banlatmakla falan uğraşmıcam zaten banlanacakları yok 25np için düştükleri durum önemli zaten.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: AcHeRoN
Zaten yedigin damagelerden o nplerin onların hakkı olmadıgı bellı
quote:
Orijinalden alıntı: Me®t
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: D@n93rMert
quote:
bu ne zmn oldu bu manes biliyorum çünkü orc ark var yerde yatan bende dün hemen hemen 4-5 saat ardreamdaydım ben varken hiç görmedim girdiklerini içeri
quote:
Orijinalden alıntı: FreeStyle
quote:
Orjinalden alıntı: D@n93rMert
quote:
bu ne zmn oldu bu manes biliyorum çünkü orc ark var yerde yatan bende dün hemen hemen 4-5 saat ardreamdaydım ben varken hiç görmedim girdiklerini içeri
Alıntıları Göster
neapçaımı şaşırdım
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D
neapçaımı şaşırdım
Alıntıları Göster
Humanlar anca böle np kasarlar oyunun açıklarından faydalanarak .........
quote:
Orijinalden alıntı: XxXCoMeBaCkForYoUXxX
Humanlar anca böle np kasarlar oyunun açıklarından faydalanarak .........
Alıntıları Göster
Savaşta herşey mübahtır ...
quote:
Orijinalden alıntı: ToTeM
Savaşta herşey mübahtır ...
Alıntıları Göster
orcların mob larında da bi bozukluk vardı. orc tarafı göçmüş resmen. zar zor cz den kalktım tp kapısının oralarda ölmeyi başardım lufere gittim kapıdaki lycanlara spoiler falan hiçbirine vurulmuyodu
*şu anki durum ne acaba bi arkadaş rapr verebilir mi düzelmiş mi towerlar. ona göre akalım cz ye
peki noldu sonunu merak ediyorum .. kuleler calısmaya basladımı ...ya bence BU salak GM i yada bu is den sorumlu GM leir banlasınlar ....
quote:
peki noldu sonunu merak ediyorum .. kuleler calısmaya basladımı ...ya bence BU salak GM i yada bu is den sorumlu GM leir banlasınlar ....
quote:
Orijinalden alıntı: anchovy24
Alıntıları Göster
GM nin işi bunlar eskidende böle olurdu ama guart lar kalkardı ama şimdi yerimnde olduğu halde wrumuyorlar...!
quote:
Orijinalden alıntı: cehennemin_evladii
GM nin işi bunlar eskidende böle olurdu ama guart lar kalkardı ama şimdi yerimnde olduğu halde wrumuyorlar...!
Alıntıları Göster
yazık
quote:
Orijinalden alıntı: Xtreamusic
yazık
Alıntıları Göster
humanlara herşey feda
quote:
Orijinalden alıntı: dogauzun
humanlara herşey feda
Alıntıları Göster
benim şu esik 46 lvl rogeu u 55 yapam da adream e gelem ne güzel iş o ya