Şimdi Ara

. . . : : : TOXK CLUB : : : . . . (1273. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.692
Cevap
15
Favori
590.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12711272127312741275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam beş farklı kablo denedim , kaliteli kablolar biliyorum , aynı kabloları PS3 de denedim çalıştı bence HDMI çıkışı bozuk benim sizce ne yapmalıyım ?
  • arkadaşlar ben de dün xbox aldım fw vs. yaptırmam asla ama bende sizin kulübünüze katılmak istiyorum elimde şuan kinect adventures-mw2-mw3-fifa street var lütfen benide alın ve bir üyenin dediği gibi bizimde babamız holding sahibi lütfen benide alın yeni oyunlar haftaya gelicek bana
  • garantisi varsa garantiye ver veya bu işden anlayanlar var kadıköyde onlara yaptır
  • Holdingin mali tablolarını pmden at ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi md07tr -- 10 Mayıs 2013; 0:32:56 >
  • arkadaşlar üye değilim biliyorum ama size bişey sormak istiyorum ben dün xbox aldım slim model kurdum profil oluşturdum ama xbox live a kayıt olmuyor internet bağlı bingden arama yapıyor mesela benden e mailmi istiyor veriyorum şifreyi istiyor veriyorum sonra hata veriyor birde fifa street de 15 dk önce oynuyordum çıkardım tekrar taktım bu sfer okuma hatası verdi oyunu hddyede atmıyor hata veriyor diğer oyunlarda sorun yok oyunda sorun dicem ama 15 dk önce oynuyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: md07tr

Holdingin mali tablolarını pmden at ona göre

atarım birazdan bizim holdingin adı seferli holding
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga+xbox

arkadaşlar üye değilim biliyorum ama size bişey sormak istiyorum ben dün xbox aldım slim model kurdum profil oluşturdum ama xbox live a kayıt olmuyor internet bağlı bingden arama yapıyor mesela benden e mailmi istiyor veriyorum şifreyi istiyor veriyorum sonra hata veriyor birde fifa street de 15 dk önce oynuyordum çıkardım tekrar taktım bu sfer okuma hatası verdi oyunu hddyede atmıyor hata veriyor diğer oyunlarda sorun yok oyunda sorun dicem ama 15 dk önce oynuyordum

Elimizden geldiğince herkese yardım etmeye çalışıyoruz ama her konuda olamıyorum şifreyi kontrol ettiniz mi
  • quote:

quote:

arkadaşlar üye değilim biliyorum ama size bişey sormak istiyorum ben dün xbox aldım slim model kurdum profil oluşturdum ama xbox live a kayıt olmuyor internet bağlı bingden arama yapıyor mesela benden e mailmi istiyor veriyorum şifreyi istiyor veriyorum sonra hata veriyor birde fifa street de 15 dk önce oynuyordum çıkardım tekrar taktım bu sfer okuma hatası verdi oyunu hddyede atmıyor hata veriyor diğer oyunlarda sorun yok oyunda sorun dicem ama 15 dk önce oynuyordum

Elimizden geldiğince herkese yardım etmeye çalışıyoruz ama her konuda olamıyorum şifreyi kontrol ettiniz mi

evt şifreyi yanlış girdiğimde başka hata alıyordum doğru girdiğimde başka hata alıyorum bir de us uk hesabı falan duydum o nedir ben seçmedim bişey çünkü

• Eğer adresiniz türkiye ise türkiye hesabı oluyor adresi eyaleti ve zip kodunu amerikadakilerden seçerseniz hesabınız US oluyor aynı şeyler UK içinde geçerli
    Benim hesabım US zip kodu ve eyalet haricindekileri sistem kontrol etmiyor
  • merhabalar,
    bir konuda blginize ihtiyacım var yardımcı olabiirseniz çok sevinirim, live gold hesabım türkiye'den 'den , fakat us markette hayatımın oyunu diyebileceğim samurai shodown 2 bulunuyor. herhangi bir şekilde benim bu oyunu satın alabilme live üzerinden oynama ihtimalim varmıdır ?
    saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolof

merhabalar,
    bir konuda blginize ihtiyacım var yardımcı olabiirseniz çok sevinirim, live gold hesabım türkiye'den 'den , fakat us markette hayatımın oyunu diyebileceğim samurai shodown 2 bulunuyor. herhangi bir şekilde benim bu oyunu satın alabilme live üzerinden oynama ihtimalim varmıdır ?
    saygılarımla.

2. Hesap açarsın o hesapla alıp şu an kullandığın hesapla oynayabilirsin ama oyun region free olmalı yani pal makinada çalışmalı ve bazı içerikler için VPN gerekebiliyor eğer VPN lazım olursa bunu da yapman lazım. Sana tavsiyem eğer UK hesaplarda varsa oradan al en azından region kilidi olmayacağı kesin oluyor bu şekilde .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa sana android bir telefon almak lazım ne zamandır görüşemiyoruz...
  • Evet lazım ama androidli değil ios ya da wm8li bir şey lazım sen gidiyormusun abdye
  • quote:

Evet lazım ama androidli değil ios ya da wm8li bir şey lazım sen gidiyormusun abdye

evet gideceğim bi aksilik çıkmaz ise gidemesem bile aldırırız ne istiyorsan
  • Beyler yeri değil biliyorum ama merak ettim yeni Xbox hakkında ne düşünüyorsunuz?Ben kararsız kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

Beyler yeri değil biliyorum ama merak ettim yeni Xbox hakkında ne düşünüyorsunuz?Ben kararsız kaldım

E3 te belli olur herşey...
  • Aynen, E3'de gösterilecek oyunları görmeden yorum yapmak yanlış olur. Ayrıca ülkemizdeki fiyatı ve çıkış oyunları da büyük etken olacak.
  • BEYLER BENDE YENİ BİR XBOX ALDIM ESKİDEN SİZİ TAKİP EDİYORDUM ALDIKTAN SONRA BERABER OYNARIZ DİYE BİR GELDİM BAKTIM KİMSE YOK VENDETTA KULÜB KEŞKE AKTİF OLSA......
  • quote:

BEYLER BENDE YENİ BİR XBOX ALDIM ESKİDEN SİZİ TAKİP EDİYORDUM ALDIKTAN SONRA BERABER OYNARIZ DİYE BİR GELDİM BAKTIM KİMSE YOK VENDETTA KULÜB KEŞKE AKTİF OLSA......

Sadece buradan ibaret degiliz.
  • lütfen banada söyleyinde katılıyım bende konuşmalara hep orjinal kullanıcam zaten
  • 
Sayfa: önceki 12711272127312741275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.